cydia 1.1.1 יצאה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
השינויי מורגש מעט בעלייה של האפליקציה ובהתקנות לא רואים את כל השטויות הלא מעניינות של כמה קבצים יש וכו'. פשוט רואים מה מורידים.
אני פשוט לא מבין למה הם לא עושים איזה שהוא cache וכל פעם כשפותחים את Cydia הכל נטען מחדש
אני פשוט לא מבין למה הם לא עושים איזה שהוא cache וכל פעם כשפותחים את Cydia הכל נטען מחדש
-
oferlaor
- מנהל

המון בעיות עם הרדמות הסלולר.
האייפון שלי לא מעלה כנראה את התכנים מהר כמו אלה בארה"ב וזה גורם לכך שהוא נרדם באמצע ההתקנה ולכן מכבה את ה-WIFI וההתקנות נכשלות.
כמו טמבל אני צריך לגעת במסך כל כמה שניות בכדי למנוע ממנו להרדם. איך הצליחו לפתור את זה ב-WAZE ולא ב-CYDIA?
האייפון שלי לא מעלה כנראה את התכנים מהר כמו אלה בארה"ב וזה גורם לכך שהוא נרדם באמצע ההתקנה ולכן מכבה את ה-WIFI וההתקנות נכשלות.
כמו טמבל אני צריך לגעת במסך כל כמה שניות בכדי למנוע ממנו להרדם. איך הצליחו לפתור את זה ב-WAZE ולא ב-CYDIA?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מה שאני הייתי עושה באייפון כשהיו לי התקנות ארוכות זה פשוט להשתמש בטוויק של Sbsettings שמבטל את כיבוי המסך (לא ממש זוכר איך קוראים לו).oferlaor כתב:המון בעיות עם הרדמות הסלולר.
כמו טמבל אני צריך לגעת במסך כל כמה שניות בכדי למנוע ממנו להרדם. איך הצליחו לפתור את זה ב-WAZE ולא ב-CYDIA?...
אז אולי זה עקום, אבל לפחות זה עובד ולא צריך לגעת במסך כל כמה שניות...
-
oferlaor
- מנהל