מדוע איני יכול לרכוש DLC ב PSN ומקבל ERROR 8001302
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לי דיסק אמריקאי של LORDS OF SHADOWS ורשמתי כתובת פיקטיבית בארה"ב ע"מ שאוכל להוריד דמואים וכו,חיכיתי עד שייצא ה DLC וכמובן שלא אוכל לרכוש את הDLC האירופאי כי המשחק המקורי שלי אמריקאי...והיזנתי את פרטי כרטיס האשראי שלי וכשהופיע הכיתוב PROCEED TO CHECKOUT קיבלתי את הודעת ה ERROR ללא פירוט מה הסיבה...
השאלה שלי היא אם לחצתי מספר פעמים על כפתור הרכישה האם יכולים לחייב אותי בטעות מספר פעמים כמו מספר הפעמים שלחצתי..?
מה עלי לעשות ע"מ שאוכל להוריד את ה DLC הנכסף..?
האם עליי לשנות איזה פרטים נניח כמו כתובתי או משהו אחר בפרטים שהיזנתי והאם כדאי להסיר אותם למנוע הונאות ברשת?..
השאלה שלי היא אם לחצתי מספר פעמים על כפתור הרכישה האם יכולים לחייב אותי בטעות מספר פעמים כמו מספר הפעמים שלחצתי..?
מה עלי לעשות ע"מ שאוכל להוריד את ה DLC הנכסף..?
האם עליי לשנות איזה פרטים נניח כמו כתובתי או משהו אחר בפרטים שהיזנתי והאם כדאי להסיר אותם למנוע הונאות ברשת?..
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
איך רוכשים כרטיס מתנה כזה...?
ראיתי שיש 3 חלונות ריקים של כרטיס PSN שצריך להזין אך לא ידעתי איך בכלל רוכשים אחד כזה...liviur כתב:אי אפשר לרכוש בPSN האמריקאי עם אשראי ישראלי.
הם מאמתים כתובות מול החברות אשראי בארה"ב בצורה קשיחה ביותר.
צריך לקנות כרטיס מתנה לPSN ולהזין אותו.
ליביו...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אל תקנה בשופטו. הכרטיסים מיועדים לאיזורים שונים, כרטיס שתקנה בשופטו יעבוד רק בחנויות אירופאיות, ומכיוון שיש לך עותק אמריקאי של המשחק, זה לא יעזור לך. אתה צריך לקנות כרטיס אמריקאי או להוציא כרטיס אשראי של אמריקן אקספרס ולשייך אותו לכתובת בארה"ב, שתהיה גם הכתובת שלך בPSN.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש את האתר הזה:
http://www.maximuscards.com/
מקבלים תוך כמה דקות למייל את הקוד להטענה
קצת מבאס לשרוף כמה שקלים - אבל זה מה יש לנו
http://www.maximuscards.com/
מקבלים תוך כמה דקות למייל את הקוד להטענה