קניית רמקולים מתאימים לLCD ולמחשב

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
runx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
המצב שלי הוא כזה - יש לי LCD בחדר וגם לפטופ ואני בדרך כלל שומע מוזיקה דרך הלפטופ אבל רואה סרטים בטלוויזיה כמובן, אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לי גם לטלוויזיה וגם ללפטופ (בשביל מוזיקה וסרטים גם יחד) ורציתי לשאול איך בדיוק אני מחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה וגם למחשב ? הבנתי שאפשר לעשות את זה בעזרת רסיבר, האם זה חובה דרך רסיבר?
מקצת ביקורות שקראתי באינטרנט אז ראיתי שאלו רמקולים שמתאימים לי:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=132220

האם אפשרי לחבר אותם גם לטלוויזיה וגם ללפטופ? ואם כן, איך אני עושה את זה ? תודה :)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

יש לך כרטיס מסך עם HDMI ויציאה דיגיטלית? אם כן תוכל לחבר את המחשב באמצעות הHDMI למסך בשביל תמונה ואת המגבר של ה5500 באמצעות כבל דיגיטלי למחשב בשביל הסאונד.

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

שאלה ראשונה: כן, אפשרי עם המערכת שהראת.

אם תסתכל על הZ5500, יש להם יחידת שליטה, (החלק עם הכפותר העגול הענק) זה רסיבר קטן שיש לו מספר כניסות, 3 כניסות אנלוגיות (כמו של אוזניות)
כניסה אופטית וכניסה קואקס(נראה כמו בננה רגיל אבל צבע כתום). ואמור להיות גם חיבור נוסף לאודיו סטראו (שזה שוב כמו כניסת אוזניות רגילה)
מה שצריך לעשות זה לחבר את הלפטופ והטלויזיה (או אם אתה רואה סרטים מהDVD לדוגמה אז את הנגן עצמו) ליחידת השליטה, ואז אפשר לעבור בין הכניסות.

זאת אגב, אחלה מערכת במיוחד עכשיו עם ירידת המחיר שלה, היא לוקחת כל מערכת "מוכנה" של קולנוע ביתי גם בתקציב של 2000-3000 ש"ח.

לינק למדריך התקנה של המערכת ששם מסברים יותר במדויק מה לחבר לאן
http://www.logitech.com/repository/1411 ... 98.1.0.pdf

runx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה רבה לכם ! :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”