Boxee Box עושה בעיות...
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
שלום לכולם. אני משתמש בבוקסי כבר בערך חודשיים לאחר מספר בעיות של שיתוף שנתפתרו הוא עבד טוב ללא בעיות בחודש האחרון.
בסוף שבוע האחרון התחילה בעיה חדשה שקשה לי להבין מאיפה היא מגיעה...
כשאני מדליק את המכשיר ונכנס לmovies או tv shows בפעם הראשונה הכל בסדר ניתן לנגן סרט אחד או פרק אחד מסדרה. לאחר שמסיימים לראות את הפרק או הסרט הוא פתאום מראה כאילו כל המקורות מנותקים.
למרות שהוא אומר שכל המקורות מנותקים דרך movies או tv shows ניתן להגיע דרך files browse לסרט ולנגן אותו משם. שם הוא לא מראה שהם מנותקים...
כיבוי והדלקה של המכשיר יסדרו את הבעיה עד לניגון הבא ואז זה חוזר...
עוד מישהו נתקל במשהו בסגנון?
בנוסף בגלל הבעייה הנ''ל הוא גם לא סורק קבצי וידאו חדשים שנוספו ביומיים האחרונים...
הבוקסי מחובר בכבל רשת והוא גם מחובר לאינטרנט והאפליקציות השונות של youtube למשל עובדות כרגיל.
תודה לכולם ושבוע טוב.
כשאני מדליק את המכשיר ונכנס לmovies או tv shows בפעם הראשונה הכל בסדר ניתן לנגן סרט אחד או פרק אחד מסדרה. לאחר שמסיימים לראות את הפרק או הסרט הוא פתאום מראה כאילו כל המקורות מנותקים.
למרות שהוא אומר שכל המקורות מנותקים דרך movies או tv shows ניתן להגיע דרך files browse לסרט ולנגן אותו משם. שם הוא לא מראה שהם מנותקים...
בנוסף בגלל הבעייה הנ''ל הוא גם לא סורק קבצי וידאו חדשים שנוספו ביומיים האחרונים...
הבוקסי מחובר בכבל רשת והוא גם מחובר לאינטרנט והאפליקציות השונות של youtube למשל עובדות כרגיל.
תודה לכולם ושבוע טוב.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אנחנו מודעים לבעיה ומטפלים בה.knazi כתב:שלום לכולם. אני משתמש בבוקסי כבר בערך חודשיים לאחר מספר בעיות של שיתוף שנתפתרו הוא עבד טוב ללא בעיות בחודש האחרון.
תודה לכולם ושבוע טוב....
האם השתנה משהו ברשת שלך בסוף השבוע האחרון? (מחשב חדש, נתב חדש וכו')
מפתח בבוקסי