פריצת אייפון שאלות של מתחיל
אתה רוצה אפליקציה בתשלום? תשלם, נקודה.
סידיה זה חנות תוכנות אלטרנטיבית לאפסטור- אני חוזר על מה שאמרתי למעלה, לאייפונר חדש אין מה לפרוץ!
זה מקביל לכך שתקנה אוטו חדש מהמפעל ועוד לפני שאתה מתחיל לנהוג בו ולהכיר אותו אתה מחליף לו מנוע, וחלקים נוספים- דחילק קנית את המכשיר אולי הכי מהנה שיש as is ללא שום פריצה- תהנה ממנו בלי לזהם אותו עם סידיה.
וכן, גם בסידיה יש תוכנות בתשלום.
סידיה זה חנות תוכנות אלטרנטיבית לאפסטור- אני חוזר על מה שאמרתי למעלה, לאייפונר חדש אין מה לפרוץ!
זה מקביל לכך שתקנה אוטו חדש מהמפעל ועוד לפני שאתה מתחיל לנהוג בו ולהכיר אותו אתה מחליף לו מנוע, וחלקים נוספים- דחילק קנית את המכשיר אולי הכי מהנה שיש as is ללא שום פריצה- תהנה ממנו בלי לזהם אותו עם סידיה.
לא מסכים איתך, זה כמו שתקנה רכב חדש ותשמע מוסיקה במערכת AS IS שיש לו.nati-va כתב:אתה רוצה אפליקציה בתשלום? תשלם, נקודה.
...
הוא רוצה לשים מערכת טובה יותר
נלך איתך באותו ראש-Nba כתב:לא מסכים איתך, זה כמו שתקנה רכב חדש ותשמע מוסיקה במערכת AS IS שיש לו.nati-va כתב:אתה רוצה אפליקציה בתשלום? תשלם, נקודה.
...
הוא רוצה לשים מערכת טובה יותר...
הבן אדם לא שמע עדיין את המערכת המובנת יכול להיות שהוא יופתע לטובה מאיכות המערכת- לא צריך למהר ולהחליף.
בכל מקרה הבנתי הראש שלו- הוא רוצה לפרוץ כדי לגנוב תוכנות, שיפרוץ או לא יפרוץ זה לא מעניין כי זה לא המטרה של הפריצה.
אם הוא רוצה לפרוץ ממניעים כאלו- שישאל את גוגל אני מאמין ששם הוא ימצא עזרה.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
lir1000, אהלן..
א. כן, תמיד תוכל לעשות Restore למכשיר ו"לחזור אחורה" מה שנקרא.. למחוק את הפריצה ולאתחל את המכשיר כמו ביום היוולדו.
ב. הפריצה תיתן לך אפשרות להוריד אפליקציות וכו' [שיש בAppStore בתשלום] בחינם.
ג. אני מבין את Nati-va אבל אין צורך להתרגש יותר מדיי.. הבחור בסה"כ רוצה להוריד כמה משחקים ושטויות.. לא כולם קונים אייפון ואחרי שעתיים מכירים בעובדה שאפשר להתחיל לפרק אותו ולקודד אותו איך שהם רוצים..
תן לבחור "להשתפשף" לאט לאט.. שיוריד כמה דברים "בחינם" ויהנה..
תתחדש על האייפון חבר!
א. כן, תמיד תוכל לעשות Restore למכשיר ו"לחזור אחורה" מה שנקרא.. למחוק את הפריצה ולאתחל את המכשיר כמו ביום היוולדו.
ב. הפריצה תיתן לך אפשרות להוריד אפליקציות וכו' [שיש בAppStore בתשלום] בחינם.
ג. אני מבין את Nati-va אבל אין צורך להתרגש יותר מדיי.. הבחור בסה"כ רוצה להוריד כמה משחקים ושטויות.. לא כולם קונים אייפון ואחרי שעתיים מכירים בעובדה שאפשר להתחיל לפרק אותו ולקודד אותו איך שהם רוצים..
תן לבחור "להשתפשף" לאט לאט.. שיוריד כמה דברים "בחינם" ויהנה..
תתחדש על האייפון חבר!
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני גם רכשתי אייפון 32G , מרשת אורנג' , אני מסתדר יופי עם מכשיר לא פרוץ . ואני לא מתכוון לפרוץ בשום מקרה מהסיבות הבאות :
* המכשיר אמין וללא בעיות תוכנה
*שמעתי כי אם פורצים , עלולות להיות בעיות תוכנה
* לא מפריע לי לשלם כמה דולרים בודדים על אפליקציות מסויימות
* אני לא פורץ - אני עובד בבנק
* המכשיר אמין וללא בעיות תוכנה
*שמעתי כי אם פורצים , עלולות להיות בעיות תוכנה
* לא מפריע לי לשלם כמה דולרים בודדים על אפליקציות מסויימות
* אני לא פורץ - אני עובד בבנק
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
lir1000,
אתה קצת סותר את עצמך...
אח"כ אתה אומר שלא מכירים את המניעים שלך?
בקצרה - הפריצה מאפשרת הרבה מאוד דברים, ביניהם להתקין כלי עזר המאפשר להפר זכויות יוצרים ולהתקין אפליקציות לא חינמיות הנמצאות ב app store של אפל ללא תשלום.
אם אתה מעוניין לפרוץ אין בעיה לבקש הסבר כאן, אך אל תשאל שאלות מפורטות על כלי העזר הנ"ל כי נושא זה נוגד את תקנון האתר.
תודה
אתה קצת סותר את עצמך...
lir1000 כתב: האם יש פריצה לאייפון 4 שאני אוכל להוריד אפליקציות בתשלום ללא תשלום...
אח"כ אתה אומר שלא מכירים את המניעים שלך?
בקצרה - הפריצה מאפשרת הרבה מאוד דברים, ביניהם להתקין כלי עזר המאפשר להפר זכויות יוצרים ולהתקין אפליקציות לא חינמיות הנמצאות ב app store של אפל ללא תשלום.
אם אתה מעוניין לפרוץ אין בעיה לבקש הסבר כאן, אך אל תשאל שאלות מפורטות על כלי העזר הנ"ל כי נושא זה נוגד את תקנון האתר.
תודה
- SimonSix
- עוסק בתחום

- תגובות: 131
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
הרבה אנשים ואני ביניהם פורצים את המכשיר בשביל כל הטוויקים המגניבים ואופציות העיצוב שניתן לבצע רק עם מכשיר פרוץ
אין בעיה להיות עם מכשיר פרוץ, לשלם על תוכנות או משחקים ולהנות מהיצע אדיר של מה שהסידיה יודעת להעניק.
אין בזה כל רע.
אין בעיה להיות עם מכשיר פרוץ, לשלם על תוכנות או משחקים ולהנות מהיצע אדיר של מה שהסידיה יודעת להעניק.
אין בזה כל רע.
מי אמר שיש בזה רע.SimonSix כתב:הרבה אנשים ואני ביניהם פורצים את המכשיר בשביל כל הטוויקים המגניבים ואופציות העיצוב שניתן לבצע רק עם מכשיר פרוץ
אין בזה כל רע....
הבחור רוצה לפרוץ אך ורק כדי להוריד תכנים שעולים כסף=בחינם.
פה זה לא המקום, שיכנס לגוגל ושיהנה, ממני הוא לא יקבל עזרה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אז אתה האזרח הצדיק ?
באמת לא הורדת אף פעם שום דבר מהאינטרנט ? נו באמת ...
באמת לא הורדת אף פעם שום דבר מהאינטרנט ? נו באמת ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |