היי,
יש ברשותי Intel Core2Dou E6750 , 2GB DRRII ודיסק.
מה שחסר לי זה לוח, מארז וספק ואיזה WIFI עבור HTPC שיחובר ב HDMI לרסביר ומשם לLCD
המטרה, להתקין איזה לינוקס עם XBMC או BOXEE לניגון סרטים עד 1080P
תקציב מן הסתם כמה שפחות עבור משהו סביר (הייתי קונה חדש אם היה לי תקציב פנוי לזה)
בבקשה המלצות, האם שווה לבסס את המחשב על LGA775 עדיין ?
המלצה ללוח מארז וספק עבור HTPC מבוסס 775
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קח את הלוח אם הכי זול שיש עבור LGA775 של אסוס או ג'יגה-בייט (200 ומשהו ש"ח), שים עליו כרטיס מסך מבוסס HD5450 הכי זול שיש (למשל של Sapphire, גג 200 ש"ח), וזהו - יש לך מכונה שאוכלת את כל תכני ה-HD בלי מלח, כולל פורמטי אודיו מתקדמים.
מארז וספק - אני ממליץ על Antec NSK2480. עולה קצת פחות מ-500 ש"ח וכולל במחירו ספק.
המעבד שלך מצויין עבור HTPC, כאשר עבור תכני 1080P אתה משתמש ביכולת פענוח החומרה של כרטיס המסך HD5450.
לגבי Wi Fi - קח בחשבון שהוא לא מומלץ עבור צפייה בתכני HD ממחשב אחר בבית, זה פשוט לא יעבוד טוב. בשביל זה מומלץ ללכת על רשת קווית. כמובן שאם תעתיק/תוריד את התכנים לכונן הפנימי או לכונן חיצוני המחובר ל-HTPC ואז תנגן אותם זה יעבוד בסדר גמור.
מארז וספק - אני ממליץ על Antec NSK2480. עולה קצת פחות מ-500 ש"ח וכולל במחירו ספק.
המעבד שלך מצויין עבור HTPC, כאשר עבור תכני 1080P אתה משתמש ביכולת פענוח החומרה של כרטיס המסך HD5450.
לגבי Wi Fi - קח בחשבון שהוא לא מומלץ עבור צפייה בתכני HD ממחשב אחר בבית, זה פשוט לא יעבוד טוב. בשביל זה מומלץ ללכת על רשת קווית. כמובן שאם תעתיק/תוריד את התכנים לכונן הפנימי או לכונן חיצוני המחובר ל-HTPC ואז תנגן אותם זה יעבוד בסדר גמור.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"