RPG חדש בעולם Song of Ice and Fire
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://www.joystiq.com/2011/03/25/repor ... rones-rpg/
Song of Ice and Fire היא סידרת ספרים מצויינת פרי עטו של הסופר George R.R. Martin. לי אישית יצא לקרוא את הסידרה בעבר ולכן שמחתי לשמוע ש Cyanide מפתחת משחק RPG חדש בעולם שיצר הסופר בסידרת הספרים.
כרגע אין יותר מידיי פרטים מעבר לעובדה שהמשחק אמור לצאת לכל הפלפורמות ושהמשחק יהיה "בסיגנון המשחק The Witcher". בנוסף נמסר שהמשחק יתרחש במסגרת הזמן המתוארת בסידרת הספרים.
Song of Ice and Fire היא סידרת ספרים מצויינת פרי עטו של הסופר George R.R. Martin. לי אישית יצא לקרוא את הסידרה בעבר ולכן שמחתי לשמוע ש Cyanide מפתחת משחק RPG חדש בעולם שיצר הסופר בסידרת הספרים.
כרגע אין יותר מידיי פרטים מעבר לעובדה שהמשחק אמור לצאת לכל הפלפורמות ושהמשחק יהיה "בסיגנון המשחק The Witcher". בנוסף נמסר שהמשחק יתרחש במסגרת הזמן המתוארת בסידרת הספרים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש גם משחק אסטרטגיה שאמור לצאת עוד השנה. הוא נקרא Game of Thrones Genesis ומתאר מלחמות שהיו בווסטרוס באלף השנים שקדמו לספרים. מרטין פיקח על כתיבת עלילת המשחק, וחוץ מהאסטרטגיה הרגילה הוא מאפשר ניצחון על אויבים גם באמצעים כלכליים ובאמצעות תככים ומזימות.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
משחק כזה יכול להיות תוספת מענינת לעולם שיצר מרטין.
מצד שני הסופר (לשעבר?) עסוק כל כך בסדרה, במשחקים ובחתימות למעריצים בכנסים שפשוט לא נשאר לו זמן לכתוב .
כמו שאמר דודיפלצת כבר שש שנים שאנחנו מחכים ועוד מדובר בספר שהיה אמור להיות מוכן כמעט מיידית (הוא טען שהספר הרביעי היה גדול מדי ולכן הוא חולק לשני חלקים באותה תקופת זמן )
וגם מר מרטין לא נהיה צעיר יותר. אני מקווה שהוא כבר חופף את הבן שלו ביחד עם עוד סופר עלום שם.
מצד שני הסופר (לשעבר?) עסוק כל כך בסדרה, במשחקים ובחתימות למעריצים בכנסים שפשוט לא נשאר לו זמן לכתוב .
כמו שאמר דודיפלצת כבר שש שנים שאנחנו מחכים ועוד מדובר בספר שהיה אמור להיות מוכן כמעט מיידית (הוא טען שהספר הרביעי היה גדול מדי ולכן הוא חולק לשני חלקים באותה תקופת זמן )
וגם מר מרטין לא נהיה צעיר יותר. אני מקווה שהוא כבר חופף את הבן שלו ביחד עם עוד סופר עלום שם.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כל המתלוננים מודעים לזה שהספר יוצא ביוני?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

נתחיל בזה שרק פעם אחת "הוכרז" תאריך יציאה מדוייק של הספר בעבר ונדחה,ובאותה פעם אלה פשוט היו אמזון ששמו placeholder. הפעם מרטין בעצמו מאשר שזה הדבר האמיתי.
בקשר לנקודה השניה, אי אפשר לדעת מה יהיה. את הספרים הקודמים לקח לו הרבה פחות זמן לכתוב, הספר הזה פשוט היה מסובך. הוא אומר שהוא מקווה להשלים את הבאים בפחות זמן, נקווה שהוא באמת יצליח. אולי אם הסדרה תצליח, HBO ישבו לו על הראש שיסיים את שני הספרים הנותרים בזמן לעונות שלהם
בקשר לנקודה השניה, אי אפשר לדעת מה יהיה. את הספרים הקודמים לקח לו הרבה פחות זמן לכתוב, הספר הזה פשוט היה מסובך. הוא אומר שהוא מקווה להשלים את הבאים בפחות זמן, נקווה שהוא באמת יצליח. אולי אם הסדרה תצליח, HBO ישבו לו על הראש שיסיים את שני הספרים הנותרים בזמן לעונות שלהם
גם אם הוא לא "הוכרז" באופן רשמי, הסופר היה אופטימי כבר מספר פעמים לגבי יציאת הספר:Malcontent כתב:נתחיל בזה שרק פעם אחת "הוכרז" תאריך יציאה מדוייק של הספר בעבר ונדחה,ובאותה פעם אלה פשוט היו אמזון ששמו placeholder. הפעם מרטין בעצמו מאשר שזה הדבר האמיתי....
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Dance_wi ... ublication
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

שים לב שבכל הפעמים הקודמות הוא אמר שהוא אופטימי, או שהוא מקווה לסיים את הספר עד מועד מסויים, או שאם הוא יסיים לכתוב עד תאריך מסויים, הספר יוכל להתפרסם בתאריך אחר.
הפעם הוא אומר דברים שונים.
הפעם הוא אומר דברים שונים.
הבעיה שלי היא כבר לא עם הכרך הנוכחי. גם אם כל אחד מהכרכים הבאים יקח מחצית הזמן, זה שוב עוד 6 שנים מעכשיו לסוף הסדרה.Malcontent כתב:שים לב שבכל הפעמים הקודמות הוא אמר שהוא אופטימי, או שהוא מקווה לסיים את הספר עד מועד מסויים, או שאם הוא יסיים לכתוב עד תאריך מסויים, הספר יוכל להתפרסם בתאריך אחר.
הפעם הוא אומר דברים שונים....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אין מה לעשות, זה לא הארי פוטר. הסיפור פה יותר מורכב בהרבה גם משר הטבעות, שהכתיבה שלו נמשכה הרבה מאוד שנים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ביום שבו תעסיק סופר, תוכל לקבוע לו מה זה זמן הגיוני בין כרך לכרך. בינתיים תצטרך להתמודד עם המציאות, או לוותר על הסדרה - אף אחד לא מכריח אותך להמשיך לקרוא. חכה כמה ימים ותקציר (ארוך ומפורט) של הספר יעלה ל westeros.org
כשאתה קונה ספר שהוא חלק מסדרה, אתה גם משלם על הכתיבה העתידית.
אני בתור לקוח משלם על המוצר הזה מצפה שלא לחכות 6 שנים בין הכרכים.
אילו מן ההתחלה היו אומרים שיקח 20 שנה לסיים את הסדרה, אולי הייתי שוקל את הרכישה שוב.
אני בתור לקוח משלם על המוצר הזה מצפה שלא לחכות 6 שנים בין הכרכים.
אילו מן ההתחלה היו אומרים שיקח 20 שנה לסיים את הסדרה, אולי הייתי שוקל את הרכישה שוב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אתה לא המעסיק הישיר שלו, אבל בתור לקוח שלו יש לו מחויבות מסויימת כלפיך. אם הסופר יוצר סידרה ומצפה שקוראיו ירכשו את כרכי הסידרה, ישנה ציפייה הגיונית מצד הקוראים שהסידרה תושלם, ותושלם בזמן סביר (על המונח "סביר" אפשר כבר להתדיין). גם אני עשיתי את הטעות של לרכוש את הכרכים שיצאו עד היום וגם אני כנראה לא הייתי רוכש אותם לו הייתי יודע שהסופר "ייבש" אותי כ"כ הרבה בין פרק לפרק.Malcontent כתב:ביום שבו תעסיק סופר, תוכל לקבוע לו מה זה זמן הגיוני בין כרך לכרך. בינתיים תצטרך להתמודד עם המציאות, או לוותר על הסדרה - אף אחד לא מכריח אותך להמשיך לקרוא. חכה כמה ימים ותקציר (ארוך ומפורט) של הספר יעלה ל westeros.org...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כתיבה של ספר זה תהליך יצירתי, אי אפשר למדוד אותו בזמן כמו פרוייקט קבלני כלשהו. יש ספרים שנכתבים בקבלנות, אבל אני שמח לחכות שש שנים לספר שיהיה כתוב כמו שצריך ולא שנה-שנתיים לספר גרוע ושבלוני. בספרי פנטזיה כתיבה בקבלנות היא מאוד נפוצה, אז קשה לאנשים לקבל את ההמתנה הזאת.
אכן. heck לטולקין לקח יותר מעשרים שנה לסיים לכתוב את הספר שלו ונדמה לי שהסקאלה של מרטין גדולה במידה-שתיים לפחות. מצד שני אני מאוד מקווה שזה לא יתפספס בצורה עגומה כמו הסיפור של רוברט ג'ורדן (למרות שעדיין א קראתי מעבר לספר התשיעי).
דיי להגן עליו
כבר לכתוב את הספר השלישי לקח לו המון זמן ומאז הוא בכלל אכזב
כל הכרך הרביעי הוא בזבוז זמן אחד גדול אם היה לו עורך רציני הוא היה אומר לו לזרוק חצי מהפרקים שם לפח
ולהתחיל לעבוד על החמישי כמו שהוא הבטיח שהוא עשה ובעצם הרביעי הוא רק פיצול
כבר לכתוב את הספר השלישי לקח לו המון זמן ומאז הוא בכלל אכזב
כל הכרך הרביעי הוא בזבוז זמן אחד גדול אם היה לו עורך רציני הוא היה אומר לו לזרוק חצי מהפרקים שם לפח
ולהתחיל לעבוד על החמישי כמו שהוא הבטיח שהוא עשה ובעצם הרביעי הוא רק פיצול