RPG חדש בעולם Song of Ice and Fire

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

http://www.joystiq.com/2011/03/25/repor ... rones-rpg/

Song of Ice and Fire היא סידרת ספרים מצויינת פרי עטו של הסופר George R.R. Martin. לי אישית יצא לקרוא את הסידרה בעבר ולכן שמחתי לשמוע ש Cyanide מפתחת משחק RPG חדש בעולם שיצר הסופר בסידרת הספרים.

כרגע אין יותר מידיי פרטים מעבר לעובדה שהמשחק אמור לצאת לכל הפלפורמות ושהמשחק יהיה "בסיגנון המשחק The Witcher". בנוסף נמסר שהמשחק יתרחש במסגרת הזמן המתוארת בסידרת הספרים.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

It's about time, אני קורא ותיק אז מן הסתם זה משמח מאוד בשבילי... אני מקווה שמרטין לוקח חלק פעיל בעיצוב. (Y)

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

אני מקווה שהוא יסיים לכתוב את הסדרה כבר. 6 שנים בין הכרך הרביעי לחמישי זה כבר מוגזם ויש עוד שניים.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

יש גם משחק אסטרטגיה שאמור לצאת עוד השנה. הוא נקרא Game of Thrones Genesis ומתאר מלחמות שהיו בווסטרוס באלף השנים שקדמו לספרים. מרטין פיקח על כתיבת עלילת המשחק, וחוץ מהאסטרטגיה הרגילה הוא מאפשר ניצחון על אויבים גם באמצעים כלכליים ובאמצעות תככים ומזימות.

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

משחק כזה יכול להיות תוספת מענינת לעולם שיצר מרטין.
מצד שני הסופר (לשעבר?) עסוק כל כך בסדרה, במשחקים ובחתימות למעריצים בכנסים שפשוט לא נשאר לו זמן לכתוב .
כמו שאמר דודיפלצת כבר שש שנים שאנחנו מחכים ועוד מדובר בספר שהיה אמור להיות מוכן כמעט מיידית (הוא טען שהספר הרביעי היה גדול מדי ולכן הוא חולק לשני חלקים באותה תקופת זמן )
וגם מר מרטין לא נהיה צעיר יותר. אני מקווה שהוא כבר חופף את הבן שלו ביחד עם עוד סופר עלום שם.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

כל המתלוננים מודעים לזה שהספר יוצא ביוני?

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

הספר הוכרז כבר כמה פעמים ונדחה.
גם אם הוא יצא סופית ביוני/יולי השנה, יש עדיין 2 כרכים שנותרו לסדרה והייתי מעדיף שלא לחכות 6 שנים לכל אחד מהם.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

נתחיל בזה שרק פעם אחת "הוכרז" תאריך יציאה מדוייק של הספר בעבר ונדחה,ובאותה פעם אלה פשוט היו אמזון ששמו placeholder. הפעם מרטין בעצמו מאשר שזה הדבר האמיתי.

בקשר לנקודה השניה, אי אפשר לדעת מה יהיה. את הספרים הקודמים לקח לו הרבה פחות זמן לכתוב, הספר הזה פשוט היה מסובך. הוא אומר שהוא מקווה להשלים את הבאים בפחות זמן, נקווה שהוא באמת יצליח. אולי אם הסדרה תצליח, HBO ישבו לו על הראש שיסיים את שני הספרים הנותרים בזמן לעונות שלהם :)

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

Malcontent כתב:נתחיל בזה שרק פעם אחת "הוכרז" תאריך יציאה מדוייק של הספר בעבר ונדחה,ובאותה פעם אלה פשוט היו אמזון ששמו placeholder. הפעם מרטין בעצמו מאשר שזה הדבר האמיתי.
...
גם אם הוא לא "הוכרז" באופן רשמי, הסופר היה אופטימי כבר מספר פעמים לגבי יציאת הספר:
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Dance_wi ... ublication

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

שים לב שבכל הפעמים הקודמות הוא אמר שהוא אופטימי, או שהוא מקווה לסיים את הספר עד מועד מסויים, או שאם הוא יסיים לכתוב עד תאריך מסויים, הספר יוכל להתפרסם בתאריך אחר.
הפעם הוא אומר דברים שונים.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

Malcontent כתב:שים לב שבכל הפעמים הקודמות הוא אמר שהוא אופטימי, או שהוא מקווה לסיים את הספר עד מועד מסויים, או שאם הוא יסיים לכתוב עד תאריך מסויים, הספר יוכל להתפרסם בתאריך אחר.
הפעם הוא אומר דברים שונים.
...
הבעיה שלי היא כבר לא עם הכרך הנוכחי. גם אם כל אחד מהכרכים הבאים יקח מחצית הזמן, זה שוב עוד 6 שנים מעכשיו לסוף הסדרה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

אין מה לעשות, זה לא הארי פוטר. הסיפור פה יותר מורכב בהרבה גם משר הטבעות, שהכתיבה שלו נמשכה הרבה מאוד שנים.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

זכותך לחשוב ש-6 שנים בין כרך לכרך זה זמן הגיוני. בעיני לא.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

ביום שבו תעסיק סופר, תוכל לקבוע לו מה זה זמן הגיוני בין כרך לכרך. בינתיים תצטרך להתמודד עם המציאות, או לוותר על הסדרה - אף אחד לא מכריח אותך להמשיך לקרוא. חכה כמה ימים ותקציר (ארוך ומפורט) של הספר יעלה ל westeros.org

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

כשאתה קונה ספר שהוא חלק מסדרה, אתה גם משלם על הכתיבה העתידית.
אני בתור לקוח משלם על המוצר הזה מצפה שלא לחכות 6 שנים בין הכרכים.
אילו מן ההתחלה היו אומרים שיקח 20 שנה לסיים את הסדרה, אולי הייתי שוקל את הרכישה שוב.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #16 

Malcontent כתב:ביום שבו תעסיק סופר, תוכל לקבוע לו מה זה זמן הגיוני בין כרך לכרך. בינתיים תצטרך להתמודד עם המציאות, או לוותר על הסדרה - אף אחד לא מכריח אותך להמשיך לקרוא. חכה כמה ימים ותקציר (ארוך ומפורט) של הספר יעלה ל westeros.org
...
אתה לא המעסיק הישיר שלו, אבל בתור לקוח שלו יש לו מחויבות מסויימת כלפיך. אם הסופר יוצר סידרה ומצפה שקוראיו ירכשו את כרכי הסידרה, ישנה ציפייה הגיונית מצד הקוראים שהסידרה תושלם, ותושלם בזמן סביר (על המונח "סביר" אפשר כבר להתדיין). גם אני עשיתי את הטעות של לרכוש את הכרכים שיצאו עד היום וגם אני כנראה לא הייתי רוכש אותם לו הייתי יודע שהסופר "ייבש" אותי כ"כ הרבה בין פרק לפרק.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

כתיבה של ספר זה תהליך יצירתי, אי אפשר למדוד אותו בזמן כמו פרוייקט קבלני כלשהו. יש ספרים שנכתבים בקבלנות, אבל אני שמח לחכות שש שנים לספר שיהיה כתוב כמו שצריך ולא שנה-שנתיים לספר גרוע ושבלוני. בספרי פנטזיה כתיבה בקבלנות היא מאוד נפוצה, אז קשה לאנשים לקבל את ההמתנה הזאת.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #18 

אכן. heck לטולקין לקח יותר מעשרים שנה לסיים לכתוב את הספר שלו ונדמה לי שהסקאלה של מרטין גדולה במידה-שתיים לפחות. מצד שני אני מאוד מקווה שזה לא יתפספס בצורה עגומה כמו הסיפור של רוברט ג'ורדן (למרות שעדיין א קראתי מעבר לספר התשיעי).

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

אבל כל הכרכים של שר הטבעות יצאו לאור באותו שנה.

grifin
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #20 

דיי להגן עליו
כבר לכתוב את הספר השלישי לקח לו המון זמן ומאז הוא בכלל אכזב
כל הכרך הרביעי הוא בזבוז זמן אחד גדול אם היה לו עורך רציני הוא היה אומר לו לזרוק חצי מהפרקים שם לפח
ולהתחיל לעבוד על החמישי כמו שהוא הבטיח שהוא עשה ובעצם הרביעי הוא רק פיצול

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”