TVIX 6500 מאתחל עצמו במהלך סרטים MKV (מידע נוסף בפנים)
היי ,
אתמול פעם ראשונה נתקלתי בתופעה ב TVIX.
ניגנתי סרט (The American) עם תרגום SRT ואחרי כ 20 דקות המכשיר פשוט אתחל את עצמו מייד.
ניסיתי להמיר את התרגום ל SUB IDX במידה ויש בו בעיה , וגם להעביר את הסרט מה NAS למחשב שמותקן עליו TVIX NETSHARE , הבעיה חזרה על עצמה ואחרי חצי שעה הסרט שוב עשה RESTART.
סגרתי את הסרט , שמתי סרט אחר (Little Fokers) גם עם תרגום SRT ושוב אחרי 20 דקות בערך המכשיר אתחל עצמו.
2 הסרטים היו MKV 720P.
האם למישהו יש רעיון / נתקל בתופעה?
ניגנתי סרט (The American) עם תרגום SRT ואחרי כ 20 דקות המכשיר פשוט אתחל את עצמו מייד.
ניסיתי להמיר את התרגום ל SUB IDX במידה ויש בו בעיה , וגם להעביר את הסרט מה NAS למחשב שמותקן עליו TVIX NETSHARE , הבעיה חזרה על עצמה ואחרי חצי שעה הסרט שוב עשה RESTART.
סגרתי את הסרט , שמתי סרט אחר (Little Fokers) גם עם תרגום SRT ושוב אחרי 20 דקות בערך המכשיר אתחל עצמו.
2 הסרטים היו MKV 720P.
האם למישהו יש רעיון / נתקל בתופעה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נסה לעשות לסרטים remux מחדש עם MKVMrege GUI. רוב הסיכויים שזו בעיה עם ה timecode.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גם לי הייתה את הבעייה עם גירסת ה720 של הפוקרס, הורדתי פשוט את גירסת ה1080 שעבדה כשורה, כך שההצעה של Catskinner נשמעת הגיונית והכי פשוטה לביצוע ואם לא אז כמו שאמרתי זו פשוט בעייה של הגירסא הספציפיתalophind כתב:היי ,
2 הסרטים היו MKV 720P.
האם למישהו יש רעיון / נתקל בתופעה?...