Your item left the United States..
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
תלוי באיזה סוג שרות היא שלחה לך אם ב-first אז אני חושב שיש מספר מעקב באתר הדואר האמריקאי ואם לא אז פשוט יום אחד תנחת בתיבת הדואר שלך הודעה אדומה שתזמן אותך לסניף. האמת,שאני מחכה כבר 4 שבועות לחבילה ואין קול ואין עונה...
מה גורם לך לחשוב שזה עוד יגיע?קרוקס44 כתב:תלוי באיזה סוג שרות היא שלחה לך אם ב-first אז אני חושב שיש מספר מעקב באתר הדואר האמריקאי ואם לא אז פשוט יום אחד תנחת בתיבת הדואר שלך הודעה אדומה שתזמן אותך לסניף. האמת,שאני מחכה כבר 4 שבועות לחבילה ואין קול ואין עונה......
חשבתי שזה נאבד או שמישהו גנב את זה (הרי היו לי בפנים חלקי מחשב בשווי 600 דולר).
איך יש לך אופטימיות אחרי חודש? אם יש לך ניסיון דומה שהתסכם בטוב, אשמח לשמוע כדי שאוכל להיות אופטימי גם.קרוקס44 כתב:לשאלתך הראשונה,תשובתי אופטימיות בסיסית
ולהערתך שהחבילה נגנבה כי יש בה פריטים יקרים :אז אולי היא מעוכבת במכס? וחוץ מזה לא רכשת ביטוח?
בכל מקרה אני מקווה שהחבילה תגיע גם שלך וגם שלי...
ולא, לא רכשתי ביטוח ולא כתבתי את הערך הנכון על החבילה.
יכול להיות שהם פתחו אותה, ראו שהיא לא באמת שווה 40 דולר ו.. זרקו אותה לפח?
זאת אומרת - יש כזה דבר? הם יכולים פשוט לקחת את זה אם שיקרתי אודות ערך החבילה?
אז.. אם אנחנו לא מחשיבים גניבה עצמית על ידי הUSPS ועל ידי המכס בארץ..קרוקס44 כתב:כן, אל תתיאש
ולשאלתך אתה מתכוון מי? המכס פתחו ולקחו את תוכן החבילה? אני מתקשה האמין, הם תמיד יעדיפו לגבות ממך מיסים לפי מיטב שיקול דעתם...
אז נשאר שהUSPS פשוט.. איבדו את החבילה? עד כדי כך הם לא יוצלחים?
מצאתי הרבה הודעות בכל מיני אתרים שבהם אנשים כותבים שUSPS איבדו את החבילות שלהם..
אז יופי, עכשיו אני לא אוהב את FedEx או את USPS.. אז נשאר רק UPS. תחרות יפה.
דיברתי עכשיו עם דואר ישראל. הם אומרים שלא קיבלו עדיין את החבילה ושלא נראה להם שהיא נאבדה, אבל גם שהם לא יכולים לעזור לי.
הכי שוק הוא שהבחור שדיברתי איתו אמר ששלוש שבועות לחכות לחבילה מUSPS זה בכלל לא נחשב להרבה..
נחכה ונקווה, כנראה.
הכי שוק הוא שהבחור שדיברתי איתו אמר ששלוש שבועות לחכות לחבילה מUSPS זה בכלל לא נחשב להרבה..
נחכה ונקווה, כנראה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
וכששולחים משהו שעולה 600 דולר ושוקל כמו משהו שעולה 600 דולר (אני מניח) וכותבים 40 דולר...
אפשר רק לצפות לכך שהמכס יעלה על זה
שווה לך להתקשר למכס - אולי זה אצלם - והם "מחפשים" אותך. אני זוכר בעבר היו מקרים כאלו.
שווה לך להתקשר למכס - אולי זה אצלם - והם "מחפשים" אותך. אני זוכר בעבר היו מקרים כאלו.
התקשרתי לפני שבועיים. ושוב פעם לפני יומיים.Itay_Pollak כתב:וכששולחים משהו שעולה 600 דולר ושוקל כמו משהו שעולה 600 דולר (אני מניח) וכותבים 40 דולר...
שווה לך להתקשר למכס - אולי זה אצלם - והם "מחפשים" אותך. אני זוכר בעבר היו מקרים כאלו....
הם לא קיבלו את זה והם הבטיחו לי שלא יזרקו את זה לפח אם יגלו שזה לא באמת שווה 40 דולר.
כך שהבעיה היא USPS וממה שאני מבין מהם, ב21 לאפריל הם סופית יחשיבו את זה כנאבד.. ויחזירו לי את ה40 דולר שלי.
יופי.
מהיום רק UPS.