כתמים על הנירוסטה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
avshalog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,
מסתבר שבסוף שבוע שעבר שתי טיפות מים סוררות נשארו על המגש של הרוקי שלי והן צרבו את צורתן על הנירוסטה.
יש דרך לשחזר את המראה המקורי של הנירוסטה? ניסיתי עם צמר פלדה וזה טיפה החליש את הכתם אבל לא לגמרי.

ואם כבר מדברים על ניקוי נירוסטה, מה עושים עם שריטות? בחזית הסילביה שלי יש שפשוף שניצב לכיוון ההברשה המקורי של הנירוסטה וזה פשוט משגע אותי. כנראה שהבעלים הקודמים ניסה לנקות עם סקוצ'ברייט או משהו... בכל מקרה, יש פתרון?

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

בטח לא צמר פלדה(בדרך דומה הגיע שפשוף לסילביה שלך)... אני משתמש ב 2 תכשירים של סנו : נירוסטה ו רב מתכת

eliavbe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 397
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #3 

תנסה חומץ.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #4 

ספוג הקסמים הלבן עם קצת מים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

גונן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #5 

עם הנירוסטה מוברשת אז איין בעייה , הכי חשוב לא להישתמש בצמצר פלדה מכיוון שהוא עשיי ברזל ,הנירסטה פשוט תחליד אחריי השימוש בו.

כך סקו'ץ רגיל מפלסטיק ,(חשוב מיפלסטיק) ופשוט תעביר אותו ידנית בצורה אחידה ומסודרת במקביל ובאחידות בכיוון הליטוש המקורי , יש אגב סקוץ כזה מיוחד לליטוש נירוסטה , אבל גם סקו'ץ רגיל יעשה את העבודה בתור התחלה ,

יש הבדל בין ניקויי והברקה \ הורדת שומנים , -לבין ליטוש ! (מה שניסת עם הצמר פלדה) מיים עם אבנית ( הכתם שנישאר - זה האבנית+ מלח) את זה ניתן לנקות עם חומר הברקה , אפילו החומר הכחול לניקויי חלונות יעשה עבודה לא רעה ביכלל, עקרונית יש ספריי לניקוי נירוסטה של "יעקובי" איתו מישתמשים המון בעליי מיקצע בתחום בתור חומר מאוד מיקצועי , למרות שהוא נימכר לשימוש ביתי . - פשוט מאוד מוצלח.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #6 

סילית BANG מוריד יפה כתמי אבנית
ספוג הפלא - אין כמוהו, מתבלה מהר אבל באמת מסיר כתמים מכל דבר ביעילות מרשימה. אני כבר מכור
what's next?

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 735
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

:lol:
סילית BANG מוריד יפה כתמי אבנית
...