WIN7 MC לא מנגן m2ts.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
proXimo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!

ובכן, ברשותי HTPC מבוסס על -
Intel Core 2 Duo E7400
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H
A-DATA 1x2GB DDR2-800 CL5
Western Digital 1TB 16MB Green
עם Windows 7 32Bit.

סרטי המשפחה שהועברו למחשב בפורמט m2ts לא מתנגנים כלל וכלל (ב- Win7MC כאמור).
הסרטים הם ב- 1080i ממסרטת HD של פנסוניק.
אני משתמש ב- Shark007 כאשר פענוח H264 מבוצע ע"י CoreAVC.

אשמח לעזרה.

ובאותו נושא:
מה התוכנה המומלצת ביותר לאיחוד מספר סרטי m2ts לקובץ אחד? (אלו סרטי המשפחה שהמסרטה מייצרת אותם בקבצים רבים, לפי שוט, גם אם הנושא המצולם הוא אותו נושא, וזה לא נוח לצפייה). חשוב לי שהתוצר הסופי יהיה אמין, יתנגן ללא תקיעות, קרטועים או בעיית סינכרון בין קול לתמונה, כיוון שאחרי שאני אאחד את הסרטים אני אמחק את המקור (אין לי מספיק נפח בשביל להשאיר גם את הסרטים המקוריים וגם את הסרט המאוחד).

תודה מראש

רועי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

האם ניסית תוכנות אחרות כמו Boxee, למשל?

בשביל ש-7MC ינגן קבצי M2TS, צריך לעשות כמה Tweak-ים, בעיקר בלשונית ה-Swap של Shark007, כפי שמוסבר כאן (תתעלם מהחלקים המתעסקים בפורמטי האודיו המתקדמים):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 41#1325941

אגב, לכרטיס המסך המובנה על לוח האם שלך יש יכולת פענוח חומרה, שכיום גם המקודדים של MPC HC ו-FFDShow DXVA יודעים לעבוד איתה יפה מאוד. לא חייבים CoreAVC.

תוכנה לאיחוד קבצים - TSMuxer.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

proXimo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה רבה!

ואם בקבצי m2ts עסקינן:

התכנה שבאה עם המסרטה שברשותי - Pansonic HDC-HS300 - שנקראת HD Writer AE 1.0 - נוראית, פשוט דוגמה לתכנות גרוע.
הוא כבדה, מסורבלת, איטית ולא מאפשרת לך למחוק את הקבצים מהמסרטה אחרי השימוש.
התקנתי Adobe Premiere Elements 9.0 והיא טובה פי עשר. העניין הוא שהאדובי מוציאה את הקבצים עם סיומת MTS והתכנה של פנסוניק עם סיומת M2TS. חוץ מההבדל בסיומת האיכות נראית אותו דבר, גודל הסרטים ואורכם זהים לחלוטין בשתי התוכנות. הדבר היחיד שיגרום לי להשתמש בפנסוניק הוא העובדה שזו התוכנה של היצרן, חוץ מזה הייתי מת להפטר ממנה.

יש לציין שאפשר להגדיר באדובי שהסיומת של הקבצים תהיה m2ts, והסרטים עובדים.

האם יש סיבה להשתמש בתכנה של היצרן? והייתם ממליצים על האדובי בכללי? (רק להעברת סרטים מהמסרטה למחשב, שום דבר אחר!)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

אדובי פרמייר זו תוכנה מעולה לעריכת וידאו. מומלצת בחום. לדעתי היא פתרון מצויין בשבילך.

proXimo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אבל האם יש סיבה להעדיף את התכנה המקורית של היצרן? אולי מתוך איזו אמונה תפלה שהיצרן יודע מה הכי טוב בשביל המצלמות שהוא מייצר?
וחוץ מזה, יש הבדל בין m2ts ל- mts מבחינת הפורמט \ קודק \ איכות וכו'? (שוב, הסרטים שיוצאים משתי התוכנות זהים בגודל ובאורך).

בנוסף -

הגעתי למסקנה שאין לי צורך בכלל לאחד את הסרטים עם TSMuxer. אני פשוט צריך לשים את כל השוטים של אותו סרט בתיקייה אחת ואז לעשות ניגון של התיקייה. העניין הוא שה- Win7MC לא מנגן לי תיקיות שלמות, למרות שהוא מנגן קבצים בודדים! הוא טוען ש- WMC Cannot access file, אבל כמובן שזה לא נכון. בשביל הבדיקה גררתי את כל הסרטונים ל- playlist ב- WMP וזה עבד יופי.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

אם אדובי פרמייר יותר נוח לך מהתוכנה של היצרן, אז אין סיבה שלא להשתמש בפרמייר.
אין לי מושג לגבי ניגון תיקיות ב-7MC. אולי מישהו כאן יודע יותר טוב ממני...

proXimo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לצורך העניין אם אני נכנס לתיקייה עצמה ועושה play all זה עובד ברצף. זה רק יותר מסורבל.

ועוד דבר:

יש תחנת רדיו אינטרנטית שאני מאוד להאזין לה - BBC Radio 3. רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אותה למדיה סנטר כך שאוכל להתחבר אליה בלחיצת כפתור ובלי לצאת אל הדפדפן אינטרנט ולהגיע דרכו?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”