חיבור yes max למחשב HTPC
יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר ל lcd 37' ועל אף שיש בו כרטיס טלויזיה אני חושב לרכוש את yes max ולחבר אותו לכרטיס טלויזיה ומשם לטלויזיה עצמה, זאת מ 2 סיבות עיקריות:
האחת כדי שיהיה לי EGP שעובד חלק בלי הרבה התחכמויות מתוך ה meedio (פשוט עושה תפריט טלויזיה שלמעשה מפעיל לי את התוכנה החיצונית של הטלויזיה). האם התפריט של המקס יופיע לי כמו שצריך ככה? הסיבה השניה היא כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב שמאד מספקים אותי ולא לקנות רסיבר ורמקולים יעודיים לזה. השאלה שלי אם ההקלטה ב yes max תהיה כאילו חיברתי אותה באופן ישיר לטלויזיה, ואם לא תהיה בעיה בסינכרון. ההגיון אומר שלא תהיה בעיה כי החיבור זה סה"כ הפלט וההקלטה לא "מתחשבת" בזה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב.
מה אתם אומרים?
האחת כדי שיהיה לי EGP שעובד חלק בלי הרבה התחכמויות מתוך ה meedio (פשוט עושה תפריט טלויזיה שלמעשה מפעיל לי את התוכנה החיצונית של הטלויזיה). האם התפריט של המקס יופיע לי כמו שצריך ככה? הסיבה השניה היא כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב שמאד מספקים אותי ולא לקנות רסיבר ורמקולים יעודיים לזה. השאלה שלי אם ההקלטה ב yes max תהיה כאילו חיברתי אותה באופן ישיר לטלויזיה, ואם לא תהיה בעיה בסינכרון. ההגיון אומר שלא תהיה בעיה כי החיבור זה סה"כ הפלט וההקלטה לא "מתחשבת" בזה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב.
מה אתם אומרים?
אני מניח ששאלת את עצמך אם EGP שווה 1800 שקל, והגעת למסקנה שכן, אז לשאלותך לא צריכה להיות בעיה
אבל לא הבנתי דבר אחד, השקעת בטלוויזיה LCD 37, במחשב HTCP, ואתה רוצה להשקיע 1800 שקל בשביל EPG, ואתה לא רוצה להשקיע ברסיבר ורמקולים נורמליים????!!! אבל זאת דעתי, מקווה שתחשוב על זה (אם עדיין לא חשבת)
אבל לא הבנתי דבר אחד, השקעת בטלוויזיה LCD 37, במחשב HTCP, ואתה רוצה להשקיע 1800 שקל בשביל EPG, ואתה לא רוצה להשקיע ברסיבר ורמקולים נורמליים????!!! אבל זאת דעתי, מקווה שתחשוב על זה (אם עדיין לא חשבת)
יש לי חבר עם רסיבר דיונון ורמקולים אינפיניטי ושנינו מסכימים שהרמקולים של המחשב שלי (soundwork 550 thx ) נשמעים טוב בהרבה. הרמקולים של המחשב מספקים אותי מכל בחינה שהיא ואין לי צורך להשקיע ברמקולים ורסיבר. לגבי ה 1800 שקל בשביל egp אני לא עושה את זה בלב שלם. מה גם שהתוכניות המוקלטות ישארו תקועים שם. אבל מקריאה בפורום איך עושים את זה (sega t.vמדריכים איך לעשות את זה בארץ וכו') זה פשוט נראה גדול עלי
זה לא כזה מסובך, יש מדריכים מעולים באתר, תלך צעד צעד, ןאני בטוח שתראה שזה לא כזה מסובך, חוץ מזה שאחרי שמגדירים הכל, זה מתעדכן אוטומטית, אני ממליץ לך לנסות ואם כבר ניסית אז לנסות שוב, תחשוב על זה ככה, אם יקח לך שעתיים ללמוד את זה (סתם דוגמה) תחשוב כמה שעות יקח לך להרוויח את ה-1800 שקל האלה, ויכול להיות שתרצה לעבור להוט, ואז המכשיר לא יהיה שווה שקל, ויש גם את ה-15 שקל כל חודש
בקיצור לא שווה.... החלטה שלך, בכל מקרה אם תחליט שכן, לא אמור להיות לך בעיה לחבר את הממיר למחשב ומשם לטלוויזיה
בקיצור לא שווה.... החלטה שלך, בכל מקרה אם תחליט שכן, לא אמור להיות לך בעיה לחבר את הממיר למחשב ומשם לטלוויזיה