ממיר לוויני מדיל אקסטרים לא יעצר במכס??

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
nimrodg פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

במקום לקנות ממיר DTT ולקוות לטוב שאני יקלוט משהו אני מעדיף לקלוט דרך הצלחת שמותקנת על הגג של הבניין שלי.
מדובר על הממיר הזה:
http://www.dealextreme.com/p/dvb-s2-hd- ... host-54724
ממיר HD זול= פחות מ300 שקל!

אז השאלה יעצר במכס??

שחר25
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

אין סיבה מיוחדת שהוא ייעצר במכס.

השאלה היא מה זה נותן לך - כשתחבר אותו לאנטנה הרגילה של הבניין מה תקלוט חוץ מ-5 הערוצים הדיגיטליים?

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
שם מלא: beller
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

אין סיבה להזמין מחו"ל. פה בבאר שבע תשלם פחות אצל כל חנות לצלחות לווין, יש אפילו דונגל למחשב ב-70 שקלים, בחיבור לצלחת, המכוונת ללווין עמוס ב-4 W תקבל את הערוצים 1, 2, 10, 33, 99 ואת תחנות הרדיו של קול ישראל הכל באיכות מצויינת, אבל לא HD, אלא SD, מקלט לווינים לצורך העניין, בארץ, יעלה לך פחות מ-250 שקלים, יש אפילו ביד שניה, מערכת לווין שתאפשר לך לקלוט את HOTBIRD ועמוס, כולל מקלט והתקנה, תעלה לך באיזור ה-1300 שקלים. יש גם מקלטי לווינים בצורה של כרטיסי מחשב. הכל בארץ. מסין תזמין, אם כבר, מגבר מנורות...
דני בלר

nimrodg פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אם אני ינסה לקנות פה ממיר HD DVB-S, זה יעלה לי לפחות 1000 שקל, היום לא שווה בכלל לקנות ממיר SD, אז אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקבל ממיר HD.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #5 

מה יעזור לך ממיר HD כשאין תוכן שמשודר בSD ?
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

נכון, אין לך כרגע שדורי FTA ב-HD, חבל על הכסף. ממיר לוויני מספק ביותר יעלה לך 300 שקלים מקסימום, מחיר דומה לכרטיס מחשב שעושה את אותה העבודה.
דני בלר

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

לא היתפס, הזמנתי גם מDX ממיר לוויני בדגם אחר אבל באותו מחיר והוא לא נתפס..

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15947
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #8 

כדי להנות משיתוף וכאלה עם צלחות לא מעמוס הייתי אומר שכדי לך ללכת על DREAMBOX
http://www.dealextreme.com/p/dream-box- ... -box-44000
זה מבוסס לינוקס.
תוכנה איכותית לפעמים חשוב יותר מחומרה , ואני לא בטוח שבמכשיר שבחרת לא יהיה לך בעיות עם התוכנה.

יש דגם זול :
http://www.dealextreme.com/p/dream-dm-b ... port-29102

nimrodg פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

תבינו אני הולך להשתמש בממיר לבסיס [אני חייל] ולא לבית, אז כל ההצעות של כרטיסי DVB-S או ממירי DTT, או כל מיני שיתופים לא כל כך יעזרו לי. אולי כרטיסים אבל חוץ מה-7 ערוצים שיש בלווין אני לא הולך לראות כנראה יותר ערוצים.

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #10 

תבין, אם אתה בונה עם הצלחת של יס בגג, אז אתה יכול באותו אופן להסתפק בממיר DTT, בקליטה מצלחת לווין אתה קולט את אותם הערוצים שיש בDTT חוץ מערוץ 1 בHD שיעבור בקרוב גם לDTT..
אני הזמנתי את הדגם הזה http://www.dealextreme.com/p/dream-dm-b ... port-29102
שעובד טוב אבל הוא מיועד לקלוט ערוצים שהם לא רק מעמוס..

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15947
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #11 

עדיף צלחת
יותר חלק ופחות בעיות

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #12 

לא הייתי מהמר על הממירים התחליפיים ( חיקוי של הדרימבוקס) הסיניים . במיוחד לא בכל הקשור ל-HD. .... :oops:

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #13 

תרכוש את הממיר הזה
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=43398

עד 400 ש"ח זה מחיר הוגן .

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

בשביל מה צריך מקלט HD אם אין שידורי HD פתוחים? בעניין השיתוף: תזהרו. מסתובבים הרבה נוכלים שמציעים "שיתוף" תמורת תשלום יחסית גבוה, כשבהרבה מקרים, החלופה החוקית תעלה כמה עשרות דולרים יותר ויש לכם כרטיס תקף לשנה שלמה. במיוחד תזהרו מאלה שמציעים "פיצוח" או "מפתחות" ל-NAGRAVISION 3, שאם יעבדו, זה יהיה לכמה ימים. בעניין ה-DREAMBOX, הוא מכונה נחמדה, אבל לא עושה שום דבר מיוחד שמקלט ב-300 שקלים אינו מסוגל. הוא היה שימושי כש ההצפנה הייתה בגרסאות ישנות יותר וגם אז לא בצורה מושלמת. אין מה לעשות עם דברים יותר משוכללים, זה לא משפר את איכות השידור, לא נותן שום יתרון ומי שאומר לכם אחרת, סתם רוצה להיכנס לכם לכיס. פריצות, מפתחות, שיתופים, כרטיסי דמי, כל אלה מסתובבים בשוק אבל אין שום ערוץ שניתן לפתוח איתם, חוץ מאולי, MTV אלבניה או אירן מוביז.
דני בלר

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

מר בלר עקרונית צודק. אולם למרות שיתרונותיו של הדרימבוקס פחתו עם חסימת הרבה מאפשרויותיו המתוחכמות, עדיין, זהו אחד המקלטים ( אם לא הההה) היותר פופולריים, אמינים, קומפקטיים, נתמכים באופן נרחב ביותר , ויעילים ( בהנחה שרוכשים הגרסא המקורית שלהם , ולראייה לאמינותם ולשוק שיש להם היא כל החיקויים שנוצרו..) . ו"איש הישר בעיניו" יעשה.... (b)

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

pazitush, אני לא מר בלר. אני דני. גם זה בקושי. מר בלר היה סבא שלי באוסטרו-הונגריה, או אבא שלי בארגנטינה. הדרים המקורי נחמד מאוד, אבל שכנה שלי מוציאה אחלה מאכלים עם סכין סופר של שקל וחומרי גלם מהשוק של באר שבע (שנים אני מנסה לפענח את סוד הקובה שלה ואיך מרק המלוח'ייה יוצא לה מעדן והיא לא מסגירה. איך את בממולאים? זה נכון שהסוד של הבורגול זה להקפיא את המילוי ואז פשוט לעטוף אותו במקום לעשות את הגומחה עם האצבע ואס לקובב - מה ש אומר שלפעמים המילוי בורח?).
דני בלר

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #17 

ממיר HD שימושי אם יש חיבור ל-26E , שם יש דובאי ספורט HD חינם עם הליגה הגרמנית

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

דני, אהבתי .. לא מכיר הרבה מבאר שבע עם חוש הומור כזה..
מכל מקום, הרי כתבתי כבר שאתה צודק עקרונית..... :oops:

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #19 

beller כתב:פריצות, מפתחות, שיתופים, כרטיסי דמי, כל אלה מסתובבים בשוק אבל אין שום ערוץ שניתן לפתוח איתם, חוץ מאולי, MTV אלבניה או אירן מוביז.
...
:roll:
אתה מוזמן אלי כדי להיווכח עד כמה שאתה טועה.
רב האנשים בפורום הזה לא מודעים למה שהלווין יכול להציע, ואלה שמודעים, לא מודעים מספיק.
תכנסו לפורום הזה http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?
תקראו קצת ותתחילו להבין במה מדובר.

beller
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

sufgi123
אני חבר בפורום ההוא מ-2007. בניגוד לפורום הזה, שם כל שאלה נענית בדרך כלל ב"תמורת 200 שקל אני שולח לך את הקבצים במייל", אישית יש לי צחלת לווין משנת 1992, עוד מהימים של מקלטי הדרייק עם התוספת להצרת רוחב פס התדר, כשקובה שידרה על האקספרס הרוסי. אחרי שניתקלתי בכמות יותר מדי גדולה של שרלטנים, פשוט הפסקתי להיכנס לפורום. ייתכן שהיום המצב שונה. אנשים סיפרו לי שם על "חוות צלחות" ובסוף זה הסתבר כשתי צלחות 80 ס"מ עם פידים כפולים ועל קליטת חבילות מוצפנות בנגרה 3, אבל כשביקשתי לראות בעצמי, הם נעלמו כאוויר דק. אין לי סבלנות לשמוע את חוויות הצפיה של בחור רווק בן 55 שיש לו כרטיסים לכ-100 ערוצי פורנו ובטח שלא לבקר אצלו בבית.
זה דבר מאוד ישראלי, השחצנות, היהירות, אנשים שזורקים מושגים, שמות, שיטות קידוד, אבל כשאתה מקשה קצת ומבקש לראות, מעטים יודעים ובאמת יש להם ואת אלה אני מכיר אישית ואנחנו חברים מאוד טובים. רבה לפני שהיה בארץ YES, אני כתבתי מדור על שידורי לוויין, כולל ראיון עם איש ה-BBC האחראי על התחום, אז, ב-1991-1992, שביקר אצל אחד האישים הקובעים בתחום הלווינים, בקנה מידה עולמי, תושב היישוב עומר, ממנו למדתי המון על שידורי לווין.
אני אוהב לצפות בעיקר בערוצי חדשות, בגלל העבודה. כל היתר, זה גרסאות שונות של אותו דרעק: האח הגדול רומניה, MTV קזחסטאן, היפה והחנון הונגריה או סטאר טרק בצ'כית - או וורסיות שונות של פורנו, שלא מתאימות לאנשים עם בעיות מפרקים או אלרגיה לסיליקון. המפלט היחידי של תרבות הוא ערוץ ARTE, שפתוח לכל, גם MEZZO מקודד באיזה משהו לא ברור ולפעמים רואים וב-DUNA ההונגרי יש הרבה ג'ז וקלאסי.
דני בלר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”