מסכים איתך מאוד שהעובדה שהכול זמין ומתחת ליד מאוד מפתה ומקל על הקנייה.
השאלה היא האם הקלות הבלתי נסלחת הזו היא זו שגורמת לנו להיות כל כך נלהבים לקנות, ומעלה את ההתמכרות לגאג'טים?
דעתי היא שהטכנולוגיה שמוציאה המון גאג'טים חדשות לבקרים חוספת אותנו לכמות בלתי נתפסת של דברים חדשים ומגרים אבל ההתמכרות לקנייה המהירה ולשדרוג הלא נחוץ היא לדעתי גם פקטור של הגיל.
אני זוכר איך הייתי חובב גאג'טים לפני כמה עשרות שנים ודברים חדשים היו מוצאים את דרכם אל ביתי בדרכים לא כל כך מהירות כמו היום אבל מהירות מאוד יחסית לתקופה ולסביבה הקרובה. תמיד אצלי היה אפשר למצוא את המשחקים הכי הכי ואת הטכנולוגיה הכי הכי.
עם הזמן התמתנתי וכיום הפילטר שמשפיע על ההצטיידויות פרט ליכולת הכלכלית הינו הפרקטיות של אותו מכשיר לשימוש אצלי משמע האם אשתמש איתו או רק אשחק בו ואספק את סקרנותי.
אז אני כן רוכש גאג'טים פרקטיים (אולי זה שהם פרקטיים פוסל אותם מלהיות גאג'טים חוקיים?) יש לי חדר הקרנה עם מקרן FHD, מערכת קולנוע ביתי מאוד מושקעת, מערכת סטיראו איכותית נוספת למוזיקה ושלוש מחשבים יעודיים למוזיקה סרטים והורדות.
היתה לי רשת תקשורת בבית עם מחשב לגל ילד כאשר לכל השכנים שלי עדיין לא היו מחשבים ועכשיו אני מתכנן לשנות את חווט מערכת התקשורת שלי למערכת אופטית שכל המשתמשים (5 במספר) יוכלו לראות סרטי HD שמקורם מגארשת (דרישה של הלקוחות

).
לעומת זאת לפלאפון שלי אין מצלמה ואין חיבור לאוזניות הוא משמש אותי אך ורק לשיחות טלפון ולתזכורות אין לי אייפון ולא אנדרואיד ה GPS שלי הוא מהדור הישן ישן (מאיו 168 אם אני לא טועה) ומערכת הסטריאו אצלי ברכב ללא חיבור של USB
אני מאוד אוהב להתעדכן ולהיות חשוף לטכנולוגיה אבל אני כבר לא רץ לרכוש אותה רק בגלל שהיא שם וזה שינוי מאוד מהותי שהתפתח עם השנים
כך שאני חושב שהגיל משחק מישחק מאוד משמעותי באיכויות התרגיל