חייב את זה, חייב עכשיו - דחיית סיפוקים גרסאת HT

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46372
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

גם כן אתם והצרות של הגבר המודרני...

חייב את זה, חייב עכשיו - דחיית סיפוקים גרסאת HT.

תמונה

faza
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

עופר, אחלה מאמר!
קולע כ"כ.

"שיש חדשות בדיוק כשהילדים נאבקים בנואשות שלא להתרחץ, לא לסדר את הילקוט, לא לגמור את השיעורים ולא להתכונן לשינה."

מאד מוכר לי...
אתה יודע כי שום דבר לא משתנה בין הצעצוע שלך כילד לצעצוע שלך כמבוגר, חוץ מהמחיר...

"אם פעם היו מרימים גבה על כך שאני משלם כפול בשביל לקבל מכשיר כלשהו כמה חודשים לפני העדר, היום זה מקובל וביחד איתי בתור עומדים רבים ממכרי ומשפחתי. היחידים שעדיין לא מבינים את פסיכוזת ההמונים הזו הם הורי שתמיד שואלים מה רע עם הטלפון הישן שאני צריך להחליף אותו בחדש."

אני לא בטוח בזה, זה אולי נראה לך שכולם נהיו כך אבל זה לא כך, אנחנו עדין חבורה מופרעת של early adapters ולא כולם כך...

ואפרופו האולפן הדינמי, מתי מבקרים שם?
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #3 

(Y)
מעולה!!!

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

הגיל או התרגיל?

שליחה #4 

מסכים איתך מאוד שהעובדה שהכול זמין ומתחת ליד מאוד מפתה ומקל על הקנייה.

השאלה היא האם הקלות הבלתי נסלחת הזו היא זו שגורמת לנו להיות כל כך נלהבים לקנות, ומעלה את ההתמכרות לגאג'טים?

דעתי היא שהטכנולוגיה שמוציאה המון גאג'טים חדשות לבקרים חוספת אותנו לכמות בלתי נתפסת של דברים חדשים ומגרים אבל ההתמכרות לקנייה המהירה ולשדרוג הלא נחוץ היא לדעתי גם פקטור של הגיל.

אני זוכר איך הייתי חובב גאג'טים לפני כמה עשרות שנים ודברים חדשים היו מוצאים את דרכם אל ביתי בדרכים לא כל כך מהירות כמו היום אבל מהירות מאוד יחסית לתקופה ולסביבה הקרובה. תמיד אצלי היה אפשר למצוא את המשחקים הכי הכי ואת הטכנולוגיה הכי הכי.

עם הזמן התמתנתי וכיום הפילטר שמשפיע על ההצטיידויות פרט ליכולת הכלכלית הינו הפרקטיות של אותו מכשיר לשימוש אצלי משמע האם אשתמש איתו או רק אשחק בו ואספק את סקרנותי.

אז אני כן רוכש גאג'טים פרקטיים (אולי זה שהם פרקטיים פוסל אותם מלהיות גאג'טים חוקיים?) יש לי חדר הקרנה עם מקרן FHD, מערכת קולנוע ביתי מאוד מושקעת, מערכת סטיראו איכותית נוספת למוזיקה ושלוש מחשבים יעודיים למוזיקה סרטים והורדות.

היתה לי רשת תקשורת בבית עם מחשב לגל ילד כאשר לכל השכנים שלי עדיין לא היו מחשבים ועכשיו אני מתכנן לשנות את חווט מערכת התקשורת שלי למערכת אופטית שכל המשתמשים (5 במספר) יוכלו לראות סרטי HD שמקורם מגארשת (דרישה של הלקוחות :) ).

לעומת זאת לפלאפון שלי אין מצלמה ואין חיבור לאוזניות הוא משמש אותי אך ורק לשיחות טלפון ולתזכורות אין לי אייפון ולא אנדרואיד ה GPS שלי הוא מהדור הישן ישן (מאיו 168 אם אני לא טועה) ומערכת הסטריאו אצלי ברכב ללא חיבור של USB

אני מאוד אוהב להתעדכן ולהיות חשוף לטכנולוגיה אבל אני כבר לא רץ לרכוש אותה רק בגלל שהיא שם וזה שינוי מאוד מהותי שהתפתח עם השנים

כך שאני חושב שהגיל משחק מישחק מאוד משמעותי באיכויות התרגיל

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #5 

molvy

אין ספק שהגיל משפיע מאוד, אבל במקרה שלי לרעה.

המחסומים האישיים שלי הוסרו ואני פשוט הפסקתי להאבק בצורך הזה ונכנעתי לו.

אני זוכר כשפגשתי את דני רופ בפעם הראשונה והוא שלף מיליון דברים מהתיק שלו ואמרתי - וואו, מה עובר על הבחור הזה שהוא צריך את כל הדברים האלה. היום אני מקנא בו כי אני הרבה יותר גרוע...

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #6 

עופר אתה בחברה טובה, אולי תרים את הכפפה...
בואו נקים קבוצת תמיכה :D

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #7 

עופר

לדעתי אפשר לתאר את עצמת הצורך בצורה גרפית, הגרף נראה כמו פעמון (גאוסיאן) משמע בתחילת הדרך אתה מאוד לא מתלהב וההתלהבות גדלה עד שיא מסויים ולאחר מכן יש דעיכה

אתה נשמע בדרך את השיא

ואני אחרי השיא

במילים אחרות נדבר עוד עשר שנים :)

ודבר נוסך לכסת"ח קטן שלי זה שלכל כלל יש את היוצא מהכלל :!: :D

Meidan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

דורש הגהה

שליחה #8 

ניסוח צורם.
גם התוכן ילדותי משהו, באופן לא אירוני :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

Meidan

מתנדב להיות עורך לשוני?

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #10 

עופר

תמיד אני נלחם לקנות משהו טוב יותר, כמו לפני 12 שנה שהייתי סטודנט התעקשתי לקנות PS2 כשהמחיר היה אסטרונומי, ואחרי שקניתי שאלתי את עצמי זה לא מיותר.
פטיפון ששדרגתי, נתתי את הישן לחמי. הם מאובזרים הודות לי, על מנת לכסות את ריגשות האשמה שלי כל דבר קודם אני מעביר להם.
הם יכולים להתחבר לפורום ולהראות איזה מערכת יש להם :lol:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #11 

וואלה,
אפ היית אומר את להנהלה התגובה המיידית היתה
״ טוב, מה קנית?״
נשמע כמו תרוץ לרכישה גדולה
אחלה מאמר. :-)
העם דורש..... כל מיני דברים

iDVDi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #12 

מאמר יפה, ונכון.

אבל בדיוק כמו שאני נוהג לענות לכל אותם שמקשקשים על דור ה Y, תקף גם במקרה הזה.
זה לא שאנחנו משתנים, זה כסף שנשאר לך בארנק, המחירים שירדו באלפי אחוזים, והחשיפה של הציבור לטכנולוגיה. זה קרה לפני עם אוכל ועם בגדים.
ולא שזה גרוע.

אתה מכיר את כל הזקנים האלה שתמיד טוענים שפעם היה יותר טוב, היה יותר תמים, יותר לאט וכל זה? דיברתי לאחרונה עם סבא של חבר, והוא אמר לי משהו שמאוד מאוד מצא חן לי.
"פעם היה קצת, כלום, היינו רעבים. היום יש שפע! כל האוכל זול והכל מצוי ברווח! פעם, למשפחה ענייה לא היה מה לאכול. היום אין להם קינוח".

בסך הכל, שום דבר לא השתנה. אחד שאוהב נעליים יקנה נעליים בלי היגיון. אחד שאוהב לנהוג יקנה רכב יקר, אחד שאוהב אוכל יוציא על מסעדות יקרות. ואנחנו אוהבים צעצועים, אז קונים. כל מה שהשתנה זה הכסף שגדל בכיס והנגישות. אני סטודנט ואין לי גרוש, אז אין לי כלום חוץ מלפטופ. כשיהיה, נוציא.

ולעניין, אני לא חושב שהשתננו, המצב השתנה. אם לא יהיה כסף, ולא יהיה מה לקנות, לא נקנה. לא הפכנו מכורים. לא נרעד ונמות.
יאיר במילרע. לא מילעיל

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #13 

העניין "מחמיר" עם הגיל כי לרוב בגיל מבוגר יותר, המשכורת עולה וההוצאות יורדות (יחסית...) ויש יותר זמן פנוי.
אני ממש לא מחזיק מעצמי "רוכש גאג'טים" ועוברות שנים בין שידרוג לשידרוג במערכת הקולנוע הבייתית.

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #14 

איזה מאמר ענק (Y)
אני חושב שהמשותף ברוב הבעיות הוא לא אחר מADHD :D

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #15 

גיא נכון מאוד גם אצלי עוברות שנים לחידוש אבל בא לי כול יום לקנות מגבר חדש ,בא לי עכשיו לד 55 הצורך ישנו אבל לצערי הכסף הולך על דברים אחרים,

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #16 

oferlaor אותי אתה מצחיק , מצד שני בהתנהלות\הפרעה שלך אתה מאוד מזכיר לי את שני הבנים הקטנים שלי וגם את התינוק המגודל ,שהם לא מצחיקים אותי בכלל .

גם החוצפנים הקטנים למדו שאם זה "רחוק מידי" או "יקר מידי" הם יענו באוטומט:"נקנה באיביי" .אין..הילד פשוט חייב את זה :arrow:
אז מתפשרים על 'רק לבדוק בנט' , ובזמן שהילד פורש מהמירוץ (כי הוא יודע שניצח) אני כבר בתוך הסרט ,כי אם אמצמצ אפספס ואם לא אמצמצ (ורק שלא יעבור חתול ויעשה מיאו) בקליק אחד - זה שלנו . בעצם .. גם כיתת יורים אם תעבור לא תזיז אותי כי ממש ממש ליד הכפתור של הbid nowיש אותיות תת מודע קטנות של OR NEVER ואם כבר זכינו ומשלמים משלוח מלא אז.. נציצ בחנות , למה לא?

העולם בכפות ידיי . וכל זה בלי לנעול נעליים אפילו .

לעזאזל הקלות הבלתי נסבלת של הקניות . של הקיום .
GO VEGAN

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #17 

אני בדיוק עושה שופינג באיביי לשני דברים שאני פשוט חייב, אבל לא באמת צריך.

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #18 

אם זה יגמר בשני דברים אז חצי נחמה
GO VEGAN

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #19 

מסכים עם כל מילה בכתבה הנחמדה והקלילה , עד שהגעתי לדוגמה שעופר נתן בנושא הסרטים ...פה אני לחלוטין לא מסכים ....תמיד אם יש לנו כמה סרטים חדשים יותר או פחות וחלקם דיבלים וחלקם אכותיים וכבדים ...נרצה לצפות 99 אחוז קודם כל בכבדים והאכותיים וברצון וכיף גדול יותר ...מצב זה יוצר הרבה סרטים דיבליים וקלילים שאף אחד לא צופה בהם .....או אם לדייק אשתי צופה בהם בימים בהם אני מגיע הביתה מאוחר.....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #20 

עם הזמן אני פחות ופחות רואה סרטים "כבדים"

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”