HTPC או OPPO
הרחבת השאלה
האם באופן עקרוני, יש מניעה שמחשב בעל כרטיס מסך חזק לא יצליח לבצע את מה ש DVD, אפילו עם מעבד DCDI מצליח?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם אתה מדבר על FILM MODE, אז כל מחשב HTPC יכול לעמוד במשימה בכבוד.
ב-VIDEO MODE עדיין אין פתרונות תוכנה ברמה של DCDI למרות שיש כמה נסיונות להגיע לזה.
סה"כ הייתי שופט HTPC מול נגן DVD לא בתחום האיכות של התמונה, אלא בעלות/תועלת ובמה כל אחד יכול לעשות עבורך (לטוב ולרע). מנסיוני, מרבית האנשים שאוהבים HTPC זקוקים לא מסיבות רבות ולא רק בכדי לנגן DVD. מצד שני יש אנשים כמוני שלא רוצים להכניס HTPC לסלון בגלל הדיירים האחרים בבית (אלה שהם בערך מטר גובה, רמז רמז).
ב-VIDEO MODE עדיין אין פתרונות תוכנה ברמה של DCDI למרות שיש כמה נסיונות להגיע לזה.
סה"כ הייתי שופט HTPC מול נגן DVD לא בתחום האיכות של התמונה, אלא בעלות/תועלת ובמה כל אחד יכול לעשות עבורך (לטוב ולרע). מנסיוני, מרבית האנשים שאוהבים HTPC זקוקים לא מסיבות רבות ולא רק בכדי לנגן DVD. מצד שני יש אנשים כמוני שלא רוצים להכניס HTPC לסלון בגלל הדיירים האחרים בבית (אלה שהם בערך מטר גובה, רמז רמז).
לדעתי אין תחליף ל-plug & play של OPPO.
HTPC, כמו שעופר אמר, לא צריכים בשביל נגינת DVD אלא בשביל HD או משחקים.
ואני אישית בשביל 2 התחומים האלו גם הייתי הולך על פתרונות plug & play בדמות נגני HD וקונסולות משחקים.
אפילו כלכלית זה בקלות יכול לצאת יותר זול מ-HTPC...........
HTPC, כמו שעופר אמר, לא צריכים בשביל נגינת DVD אלא בשביל HD או משחקים.
ואני אישית בשביל 2 התחומים האלו גם הייתי הולך על פתרונות plug & play בדמות נגני HD וקונסולות משחקים.
אפילו כלכלית זה בקלות יכול לצאת יותר זול מ-HTPC...........