התפתחות מפתיעה במשפטו של ג'ורג' הוץ

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

הנתבע ברח לדרום אמריקה. עוכר הדין שלו טוען שמדובר בסך הכל בחופשה. חשבתי לכתוב כאן איזו בדיחה, אבל אני חושב שמדובר בעבירה פלילית בארץ. משהו שקשור באזכורים למשטר אירופאי כזה או אחר שגרם להרבה בעיות בעולם בשנות ה30 המאוחרות/40 מוקדמות של המאה הקודמת, ומה בדיוק עשו בכירי המשטר אחרי המלחמה.

עריכה:
כל כך צחקתי כשכתבתי את זה, ששכחתי את הקישור.
http://www.neowin.net/news/george-hotz- ... sn-account

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

חבל שהוא ברח, הרי הוא לא אשם, אין לסוני שום קייס. הוא אמר זאת בעצמו לפני שבועיים בערך, לא ?
Vocare Ad Regnum

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78894
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5396 פעמים

שליחה #3 

מי אמר שהוא ברח?

יודעים שהוא בדרום אמריקה. זה נשמע רע, אבל זה בחור יחסית צעיר שבקושי יצא מארה"ב. כמה צעירים אמריקאים טסים לחו"ל בשנה ?

זה הליך לא פלילי אלא אזרחי, ממה שאני מבין, כך שאין עליו מגבלות נסיעה.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #4 

נסע ל SPRING BREAK כמו כל האמריקאים בגילו, מימן את הטיול מכספו הוא...
הצהיר מפורשות גם בצורה אישית וגם דרך עורך-הדין שלו שהוא חוזר עוד שבועיים לארה"ב

על מה כל המהומה?

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

לפי הכתוב בקישור, כשהוא קיבל את הצו למסור את המחשבים שלו לצרכי בדיקה, הוא הסיר מהם רכיבים מסויימים (כתוב שם חלקים מהכוננים הקשיחים, נשמע לי מוזר מאוד, אולי הוא פשוט הוציא את הכוננים עצמם, אני לא יודע), ואז כשהתבקש למסור את הרכיבים החסרים הודיע שהוא לא יכול, כי הוא בדרום אמריקה. נשמע לי כמו סיבה טובה למהומה.
ויש בקישור גם איזה עניין של שקר שהוא מסר בהצהרה לבית המשפט. זה נושא אפילו יותר מוצלח למהומה, אם תשאל אותי.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

סוני התלוננו שהם קיבלו רק את הפלטות ללא הבקרים של הדיסקים הקשיחים שלו, הרכיבים החסרים נמסרו לסוני ע"י העורך דין שלו והעניין נסגר,

הוא מואשם בשבועת שקר, כאשר הצהיר בפני בית-משפט שמעולם לא היה לו חשבון PSN,
וסוני הצליחו להוכיח (אומנם לא ב 100%) שהוא הבעלים של חשבון PSN על שם blickmanic

לאלו שיש PSN אולי שווה להוסיף אותו לחברים שלכם :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

סוני מנסים לעשות מהומה - אבל זה סערה בכוס תה.

לגבי PSN, יש סיכוי לא רע שהוא נרשם לזה בלי לשים לב עם רכישה ושכח מזה מכיוון שלא עבד עם PSN מעולם.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

עקרונית סוני נתפסים עכשיו לעניין שאם הוא הסכים לתנאי ה PSN שאומרים מפורשות שאסור לחבל\לפרוץ\לשנות שום דבר שלא ברשות סוני בקונסולת ואו בתוכנות של סוני - הוא הפר את התנאים וככזה הוא פושע!

Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

לסוני, בתור תאגיד ענק, קשה לזכות באמפתיה, אבל בכל זאת כדאי לזכור שקונסולת הפלייסטיישן הייתה פתוחה לחלוטין עד שהאקרים התפארו בכך שהם מנצלים את היותר המערכת פתוחה כדי לפרוץ אותה,ועדיין משתמשת בתקנים פתוחים. חבל שהם עושים עבודה טובה כל כך בלגרום לאנשים לשכוח פרטים חשובים כאלה.

פעם היו אומרים "נותנים לו אצבע והוא רוצה את כל היד", היום כבר נהוג לומר "באיזה זכות הם מציעים לי רק אצבע ולא את כל היד, רגל, טחול ושתי כליות? שילכו לעזאזל!".

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

הטיעון המרכזי פה (מהצד של GHOST) הוא קניתי את זה! ולכן זה שלי לעשות בו מה שאני רוצה
כל עוד אני יודע שהאחריות של סוני לא תופסת יותר.

סוני פשוט חטפו את הקריזה (לא על הפריצה) על העובדה שבאתר שלו הוא למעשה הראה והדריך אחרים
איך לחזור על הפריצה, ואו לשכלל אותה, ועל זה למעשה כל המשפט.

להזכירכם, הם הציעו לו להתפשר ולסגור את זה בשקט, הוא לא רצה ואפילו ענה להם בזילזול,
הם תבעו אותו עם 5 עורכי דין והולכים איתו עד לסוף.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

מישהו קרא את התצהיר ? הוא לא זוכר בוודאות ? מישהו מאיתנו שהקים חשבון לא זוכר שהקים ? אגב, זיהו את הכתובת שלו לפי הip‏.
Vocare Ad Regnum

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אגב, זיהו את הכתובת שלו לפי הip‏.
...
זיהו כתובת מהאיזור שלו (רובע\שכונה) ביום הספציפי הזה שפתחה את החשבון תחת השם שהם טוענים
שהוא השתמש בו, והם מבקשים מבית המשפט להכיר בזה כראיה לכל דבר - משהו שע"פ העו"ד שלו הוא לא קביל.

עדיין לא קישרו לא את חשבון ה PSN שלו ולא את כתובת ה IP המדויקת אל GHOST עצמו,
כל עוד זה לא נעשה ואו בית משפט לא הכיר בראייה, אי אפשר להוכיח כלום,

אבל כמו תמיד בואו נשב ונחכה, אצל האמריקאים זאתי ההצגה הכי טובה בעיר (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

Tandberg

אני נרשם להמון שירותים. אם פעם ישאלו אותי אם נרשמתי לשירות x, ואם לא השתמשתי בו בפועל - יש מצב שאני עלול לשכוח משהו כזה.

אין ספק שאם הוא טעה בנושא הזה, אז יש כאן בעיה. אני אישית מאמין שזו טעות, לא שקר.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

שימו לב: העלים חלקים מתוך מכשיר שהיה צריך לתת, שיקר/שכח בנוגע לחשבון psn, ועכשיו נסע לדרום אמריקה. לא היה חסר לו כסף למשפט שעבורו הוא קיבץ נדבות באינטרנט ? תקראו את התגובות בסוף הידיעה, הם לא אוהדים אותו.
Vocare Ad Regnum

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #15 

וכל זה כדי לא לשלם 30$ למשחק.
יופי.
גיבורי המאה ה 21, מעורר השראה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

TANDBERG כתב:שימו לב: העלים חלקים מתוך מכשיר שהיה צריך לתת, שיקר/שכח בנוגע לחשבון psn, ועכשיו נסע לדרום אמריקה. לא היה חסר לו כסף למשפט שעבורו הוא קיבץ נדבות באינטרנט ? תקראו את התגובות בסוף הידיעה, הם לא אוהדים אותו.
...
kaplaey2
תקרא טוב טוב מה כתוב שם: הוא נתן מספר סידורי של מכשיר שרכש בפברואר, אותו מספר סידורי זוהה בPSN, שיוך כתובת הIP אף מביא לאיזור מגוריו, מה אתה צריך יותר ? דרך אגב - הקונסולה עדיין ברשותו כך שהוא לא העביר אותה לאף אחד אחר.
עופר - באותה נשימה שכחתי לציין משהו קטן: אין לך שום אופציה להרשם לשום שירות מעניין בסוני 3 מלבד הPSN (לא שהוא כזה גרנדיוזי) אבל אם יש לך מכשיר, אתה תזכור טוב מאוד אם אתה רשום למשהו או לא, מה גם שנשלחים מיילים אליך לפי כתובת המייל שנרשמת איתה.
שכחת לאיזה שירות נרשמת באינטרנט ? יכול מאוד להיות, אבל באותה מידה אני אומר שאני לא זוכר האם יש לי חשבון אקס בוקס לייב, זה לא יקרה.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

TANDBERG אני לא צריך כלום :o סוני לא תובעים אותי, הם תובעים אותו.
ודרך אגב, קראתי מעולה... (Y)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

פשוט נוצר מצב אבסורדי שבו מעריצים אדם שלא יצר כלום מלבד פרצות, פרצות שמשמשות אנשים בלמעלה מ90 אחוזים לפרוץ את המכשיר שלהם להרצת תוכנות לא חוקיות. כמו שאיתי כתב - גיבורי המאה ה21....
קראתי את הבלוג שלו, פשוט משעשע - בשעה שהוא עומד בפני משפט די רציני, הוא נוסע לחופשה שתוכננה מראש, טוען ששילם עליה בעצמו (אז למה אין לך כסף לעו"ד ? החופשה בחינם ?) ומתעלם בשחצנות מהכל, ועוד כותב שהוא יחזור כי "אין להשיג את הXpreia" איפה שהוא נמצא. שחצנות שתעלה לו ביוקר, אף שופט לא יראה את זה בעין יפה, תביעה מוגזמת או לא.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”