האם למישהו יש נסיון עם ה LCD 40" של סוני?
שלום,
אני מחפש חוות דעת על ה LCD KLV-S40A10 של סוני.
באופן ספציפי אשמח לדעת האם מישהו מחובר איתה ליס ב RGB על SCART - ואם כן האם התמונה טובה? האם בדקתם אותה על מסכי הכיוונון של YES IMPACT והפורום - ומה התוצאות?
בתודה מראש,
אילן
אני מחפש חוות דעת על ה LCD KLV-S40A10 של סוני.
באופן ספציפי אשמח לדעת האם מישהו מחובר איתה ליס ב RGB על SCART - ואם כן האם התמונה טובה? האם בדקתם אותה על מסכי הכיוונון של YES IMPACT והפורום - ומה התוצאות?
בתודה מראש,
אילן
רן לוי ערך מבחן לסוני הזאת מול הסמסונג המקבילה
שניהם חולקים אותו פנל ושניהם בפיסגת הLCD בגודל זה..
תתכונן לפשרות בתחום צפיה בTV מול פלאזמה טובה אך עדיין רואים טוב יחסית לLCD
דרך אגב הבדלים דקים בין הסוני לסמסונג...והסוני יותר יקרה
ישראל
שניהם חולקים אותו פנל ושניהם בפיסגת הLCD בגודל זה..
תתכונן לפשרות בתחום צפיה בTV מול פלאזמה טובה אך עדיין רואים טוב יחסית לLCD
דרך אגב הבדלים דקים בין הסוני לסמסונג...והסוני יותר יקרה
ישראל
קודם כל תודה
תודה על המידע - ההבדלים בין ה LCD לפלאסמה מוכרים לי היטב, בכל זאת LCD היא המתאימה לצרכי.
לא מצאתי את הביקורת/השוואה שהתייחסת אליה, האם תוכל לשלוח קישור?
אני עדיין אשמח מאד לשמוע דיווח ממי שחיבר אותה לyes עם SCART RGB ובמיוחד לגבי התוצאות במסכי הכיוונון.
שוב תודה.
לא מצאתי את הביקורת/השוואה שהתייחסת אליה, האם תוכל לשלוח קישור?
אני עדיין אשמח מאד לשמוע דיווח ממי שחיבר אותה לyes עם SCART RGB ובמיוחד לגבי התוצאות במסכי הכיוונון.
שוב תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כי....
כי הם לא מרשימים או כי לא יצא לך לבדוק מקרוב?
אני מניח שהתכוונת לראשון, שמעתי מלא מעט אנשים שהסדרה הזאת היא משהוא שונה - אבל מחפש אישוש (כמה שיותר אובייקטיבי) בדמות תוצאות כיוונון עם yes impact.
בכל מקרה שאמח אם מישהוא יוכל להפנות אותי עם קישור ל בדיקה ש il62 התייחס אליה : "רן לוי ערך מבחן לסוני הזאת מול הסמסונג המקבילה "...
תודה.
אני מניח שהתכוונת לראשון, שמעתי מלא מעט אנשים שהסדרה הזאת היא משהוא שונה - אבל מחפש אישוש (כמה שיותר אובייקטיבי) בדמות תוצאות כיוונון עם yes impact.
בכל מקרה שאמח אם מישהוא יוכל להפנות אותי עם קישור ל בדיקה ש il62 התייחס אליה : "רן לוי ערך מבחן לסוני הזאת מול הסמסונג המקבילה "...
תודה.
הבדיקה שנערכה הופיעה בעיתון רייטניג כך שמה שנותר לך לעשות זה להתקשר לעיתון ולבקש את הגליון המדובר או לחילופין להשאיר אימייל לרן לוי ולשאול אותו לגבי המסך.
אני יכול לומר שהמסך בשידורי טלוויזיה הוא לא מהמרשימים ויש טובים ממנו ( אך גם יקרים יותר ) ב DVD התמונה יפה מאוד אך עדיין לא ברמות הגבוהות.
אני יכול לומר שהמסך בשידורי טלוויזיה הוא לא מהמרשימים ויש טובים ממנו ( אך גם יקרים יותר ) ב DVD התמונה יפה מאוד אך עדיין לא ברמות הגבוהות.