הבריקה ממש מגעילה אותי... יש המלצות למקינטה מנירוסטה?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אתם זוכרים שדיברנו על זה כבר לפני כמה שבועות?
http://www.htcafe.co.il/vt133357
בזמן האחרון התחלתי שוב להשתמש בבריקה.
זה ממש מגעיל, אני פשוט לא מצליח לשתות מהמקינטה הזו יותר. ראו את התמונות המצורפות.
ניסיתי כל מה שאני יכול כדי לנקות, אבל שום דבר לא עוזר. קרצפתי אותה בכל הכח, גם את החלק העליון. הכתמים האלה פשוט לא יורדים. בחלק התחתון זה ממש נראה כמו ירוקת.
אני מבין שזה לא מסוכן לבריאות, אבל זה פשוט מגעיל. אם הייתי מתארח אצל חבר והוא היה מכין לי קפה ממקינטה כזו, הייתי מנתק איתו קשר ואולי אפילו מדווח עליו לרשויות בריאות הנפש.
בקיצור - אני חושב על אלטרנטיבה.
כנראה שזו צריכה להיות מקינטה מנירוסטה, כדי שלא יחזרו מראות האימים האלה במקינטה שלי.
אני רוצה מקינטה של 2 כוסות. אפילו 3 זה יותר מדי.
יש למישהו המלצה מניסיון אישי?
http://www.htcafe.co.il/vt133357
בזמן האחרון התחלתי שוב להשתמש בבריקה.
זה ממש מגעיל, אני פשוט לא מצליח לשתות מהמקינטה הזו יותר. ראו את התמונות המצורפות.
ניסיתי כל מה שאני יכול כדי לנקות, אבל שום דבר לא עוזר. קרצפתי אותה בכל הכח, גם את החלק העליון. הכתמים האלה פשוט לא יורדים. בחלק התחתון זה ממש נראה כמו ירוקת.
אני מבין שזה לא מסוכן לבריאות, אבל זה פשוט מגעיל. אם הייתי מתארח אצל חבר והוא היה מכין לי קפה ממקינטה כזו, הייתי מנתק איתו קשר ואולי אפילו מדווח עליו לרשויות בריאות הנפש.
בקיצור - אני חושב על אלטרנטיבה.
כנראה שזו צריכה להיות מקינטה מנירוסטה, כדי שלא יחזרו מראות האימים האלה במקינטה שלי.
אני רוצה מקינטה של 2 כוסות. אפילו 3 זה יותר מדי.
יש למישהו המלצה מניסיון אישי?
-
- איכסה
-
- פיכסה
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

רעיון טוב, לגבי הקופונים. למרות שאני לא מאמין שמבצע כזה כמו שהיה באמיגו יחזור שוב. אבל לך תדע...
שטוד, אתה רציני? מה תעשה עם זה? כשהיא לא היתה בשימוש הייתי משתמש בה ככלי קיבול למקלות סוכר (ארוזים בנייר) על השולחן, כמו שרואים באילנ'ס. נראה לי היא תחזור לשמש ככלי כזה.
שטוד, אתה רציני? מה תעשה עם זה? כשהיא לא היתה בשימוש הייתי משתמש בה ככלי קיבול למקלות סוכר (ארוזים בנייר) על השולחן, כמו שרואים באילנ'ס. נראה לי היא תחזור לשמש ככלי כזה.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אחרי כמה נסיונות עם ה HANDPRESSO אני יכול לומר שיוצא קפה לא רע בכלל 
דווקא מזכיר לי יותר תוצר של מקינטה טובה, אבל באמת שקל לתפעול, מהיר הכנה ואין טענות.
הדבר היחיד שחבל לי זה שאפשר להכין רק מנה אחת.
בכל אופן, למה שלא תשאל מכפיר את שלו ותבדוק את התוצאה?
אף פעם לא טעמתי בריקה, אבל עדויות טוענות שהתוצאה לפחות זהה.
דווקא מזכיר לי יותר תוצר של מקינטה טובה, אבל באמת שקל לתפעול, מהיר הכנה ואין טענות.
הדבר היחיד שחבל לי זה שאפשר להכין רק מנה אחת.
בכל אופן, למה שלא תשאל מכפיר את שלו ותבדוק את התוצאה?
אף פעם לא טעמתי בריקה, אבל עדויות טוענות שהתוצאה לפחות זהה.
זה קרה לי עם שתי מקינטות ועם הבריקה לא.
ההבדל מבחינתי היה שאת המכונות הראשונות לא הייתי מקפיד לנקות.
משאיר אותן סגורות לאחר השימוש וכו'.
אולי שווה לנסות לנקות עם חומרים אלימים יותר ואלימים יותר.
מלח לימון בתור התחלה?
ההבדל מבחינתי היה שאת המכונות הראשונות לא הייתי מקפיד לנקות.
משאיר אותן סגורות לאחר השימוש וכו'.
אולי שווה לנסות לנקות עם חומרים אלימים יותר ואלימים יותר.
מלח לימון בתור התחלה?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מלח לימון לא היה שם, אבל זו לא אבנית אז לא נראה לי שזה קשור.
חומץ זה מעניין, אבל חומץ בטח ישאיר שם ריח לוואי שלא יעזוב את המתכת הזו לעולם, לא?
האמת שקירצפתי שם עם כל מה שיכולתי, מאוד חזק. קשה לי להאמין שמשהו כבר יכול לעזור.
אולי סודה לשתיה?
אני *תמיד* שוטף אותה מיד לאחר השימוש, עוד לפני שאני שותה את הקפה. מייבש הפוך. מעולם היא לא נשארה רטובה או עם קפה בתוכה.
לגבי handpresso - שיחקתי עם המכשיר של כפיר. זה נחמד, אבל זו לא מקינטה. יותר מדי התעסקות, והאמת שיש גם משהו רומנטי בלשים את המקינטה על האש. אני אוהב את זה.
חומץ זה מעניין, אבל חומץ בטח ישאיר שם ריח לוואי שלא יעזוב את המתכת הזו לעולם, לא?
האמת שקירצפתי שם עם כל מה שיכולתי, מאוד חזק. קשה לי להאמין שמשהו כבר יכול לעזור.
אולי סודה לשתיה?
אני *תמיד* שוטף אותה מיד לאחר השימוש, עוד לפני שאני שותה את הקפה. מייבש הפוך. מעולם היא לא נשארה רטובה או עם קפה בתוכה.
לגבי handpresso - שיחקתי עם המכשיר של כפיר. זה נחמד, אבל זו לא מקינטה. יותר מדי התעסקות, והאמת שיש גם משהו רומנטי בלשים את המקינטה על האש. אני אוהב את זה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
שמע לגונן - ניקוי חול
סתם, מלח לימון ינקה הכל.
סתם, מלח לימון ינקה הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני סופר רציני, כרגע אין לי מקינטה (וגם לא יותר מידי כסף) ואני לא נבהל מהתמונה.moti_r כתב:רעיון טוב, לגבי הקופונים. למרות שאני לא מאמין שמבצע כזה כמו שהיה באמיגו יחזור שוב. אבל לך תדע...
שטוד, אתה רציני? מה תעשה עם זה? כשהיא לא היתה בשימוש הייתי משתמש בה ככלי קיבול למקלות סוכר (ארוזים בנייר) על השולחן, כמו שרואים באילנ'ס. נראה לי היא תחזור לשמש ככלי כזה....
את הבזרה שלי מכרתי לפני שבוע למישהו שלא יודע להעריך אותה והספיק כבר לקלקל(לא הייתי מוכר לו אם הייתי יודע איך הוא התייחס למכונה), ובקיצור נשארתי עם גג'יה פיור חצי מקרטעת, ופילטרים למיניהם, ואת הלה פבוני שהיה לי במחסן בבית מאיר מישהו העלים (שלא נדבר על הטוטלוס שעשיתי לפני שבוע בלי ביטוח מקיף, והבחור שהיה אמור לבנות לי את האתר שנעלם)
בקיצור "ברוך השם הכל לטובה"
אני מזהה כאן התחלה של משהו טוב בחיים שלי, כך זה נראה כל פעם שמשהו טוב מתחיל, המצב נהייה כמעט בלתי אפשרי, ואז
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני אישית לא מבין,מה הבעייה?ויזואלית? הרי קפה יותר טוב לא יהיה...אלומיניום ישאר כזה גם אחרי ניקוי יסודי, תוך זמן לא ארוך יחזור לפאטינה משונה הזות.בכל מכונה משהו אחר ,תלוי במים,בניקוי.... מוטי, זה הוא הציור המיוחד של בריקה שלך.תקרה לזה פירחי אלומיניום... 
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
בואנה הבריקה שלך ממש במצב קשה
אני מסכים שכדאי לך לנסות ניכוי בחומץ או במלח לימון לפני שאתה מעיף אותה.
לגבי מקינטה מנירוסטה יש לך מקינטות נחמדות של אילסה וגם ביאלטי אבל לדעתי תתבאס מהקפה שלהם.
אני מוכן להשאיל לך את ההנדפרסו שלי (או את הבריקה
) עד שתחליט מה לעשות.
אני מסכים שכדאי לך לנסות ניכוי בחומץ או במלח לימון לפני שאתה מעיף אותה.
לגבי מקינטה מנירוסטה יש לך מקינטות נחמדות של אילסה וגם ביאלטי אבל לדעתי תתבאס מהקפה שלהם.
אני מוכן להשאיל לך את ההנדפרסו שלי (או את הבריקה
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

תודה על ההמלצות. אני אשים ריכוז גבוה של מלח לימון ואתן לו לעבוד במשך כמה שעות.
איך מלח לימון קשור? הרי מדובר בקורוזיה, נכון?
מלח לימון מטפל בקורוזיה?
אנסה גם חומץ. למרות שאני מפחד מהריח שזה ישאיר. אבל נראה שבאמת אין מה להפסיד...
גנאדי, הבעיה היא בראש וראשונה ויזואלית. זה ממש מגעיל לשתות מים שיוצאים ממיכל כזה.
כפיר, למה שאתבאס מהטעם שלהן? בגלל שהלחץ הוא לא כמו של בריקה, או בגלל שנירוסטה משפיעה על הטעם?
איך מלח לימון קשור? הרי מדובר בקורוזיה, נכון?
מלח לימון מטפל בקורוזיה?
אנסה גם חומץ. למרות שאני מפחד מהריח שזה ישאיר. אבל נראה שבאמת אין מה להפסיד...
גנאדי, הבעיה היא בראש וראשונה ויזואלית. זה ממש מגעיל לשתות מים שיוצאים ממיכל כזה.
כפיר, למה שאתבאס מהטעם שלהן? בגלל שהלחץ הוא לא כמו של בריקה, או בגלל שנירוסטה משפיעה על הטעם?