גלקסי (galaxy s) נתקע
הי,
אני עובד עם רום 2.6 של pilotx, התקנתי תוכנה בשם "wifi advanced editor" שמאפשרת להגדיר רשתות בצורה מתקדמת, באמצע הגדרת הפרמטרים בתוכנה היא נתקעה ומאז המכשיר מקרטע, מבזבז סוללה, נתקע מדי פעם ובמיוחד כאשר אני מנסה להפעיל את ה-wifi.
הסרתי את התוכנה הוצאתי סוללה אבל כלום לא עוזר.
יש למישהו רעיון מה לעשות.
תודה.
אני עובד עם רום 2.6 של pilotx, התקנתי תוכנה בשם "wifi advanced editor" שמאפשרת להגדיר רשתות בצורה מתקדמת, באמצע הגדרת הפרמטרים בתוכנה היא נתקעה ומאז המכשיר מקרטע, מבזבז סוללה, נתקע מדי פעם ובמיוחד כאשר אני מנסה להפעיל את ה-wifi.
תודה.
בשביל מה היית צריך את התוכנה?morann כתב:הי,
תודה....
בכל מקרה, תוודא שהיא לא שינתה לך הגדרות. גש ל settings->wireless and network->wi-i settings תלחץ על כפתור ה menu ותבחר advanced תוודא שכל ההגדרות שם נכונות. לפי דעתי התוכנה הזאת רק משנה לך את ההגדרות האלה, תאפס וזה אמור להסתדר.
אם זה לא מסתדר, אז הפתרון היחידי
תודה על התגובה.
אני צריך את התוכנה בשביל להתחבר לרשת ה-wifi של העבודה שלי, היא רשת מוגנת ומוסתרת שצריכה הגדרות פרטניות שלא קיימות באפשרויות של הגדרת רשת דרך הsettings הקיימים.
תחת ה-advanced אין לי שום הגדרות מיוחדות (גם לא היו מקודם).
כרגע רוב האפליקציות עפות כשאני מנסה להפעיל אותן, כולל ה-launcher pro, אני יכול להפעיל רק את הtouchwiz.
התגובה שלך נקטעה באמצע, רשמת "אם זה לא מסתדר, אז הפתרון היחידי..."
אני צריך את התוכנה בשביל להתחבר לרשת ה-wifi של העבודה שלי, היא רשת מוגנת ומוסתרת שצריכה הגדרות פרטניות שלא קיימות באפשרויות של הגדרת רשת דרך הsettings הקיימים.
כרגע רוב האפליקציות עפות כשאני מנסה להפעיל אותן, כולל ה-launcher pro, אני יכול להפעיל רק את הtouchwiz.
התגובה שלך נקטעה באמצע, רשמת "אם זה לא מסתדר, אז הפתרון היחידי..."
התכוונתי לרשום לך שאם אתה לא מצליח לפתור את הבעיה, תנסה להתקין את הרום שלך מחדש. תבדוק בשרשור של פיילוט אם משהו נתקל בבעיה דומה.morann כתב:תודה על התגובה.
התגובה שלך נקטעה באמצע, רשמת "אם זה לא מסתדר, אז הפתרון היחידי..."...
לא שמעתי על הרום הזה ולכן כנראה שהוא לא מתאים לגלקסי S.morann כתב:בגוגל לא מצאתי משהו דומה, רשמתי לו הודעה בפייסבוק אתמול, אני מקווה שיגיב...
אם לא תהיה ברירה אני אתקין רום חדש בסופ"ש, יש המלצות לגבי רום ספציפי? מישהו המליץ לי על hebenabled, אבל נראה לי שהוא רק לHTC?...
באופן אישי אני מעדיף את הרומים של דוק, אבל יש הרבה שמרוצים מהרום של פיילוט.
תעבוד לפי המדריך של nokobik:
http://www.hometheater.co.il/vt134658