דיל חדש - מקינטה 12 כוסות
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
איזה טקסט מופרך... מזכיר לי את הקטעים בסיינפלד שאיליין היתה צריכה לקרוא את התאורים בקטלוג של פיטרמן שאותו ערכה...
אחד הרגעים שאני אוהב בבקרים שלי, הוא הרגע בו ניחוחות הקפה מגיעים אלי ומזכירים את ההנאות הקטנות בחיים. אני עוצם את העיניים, מתרכז בארומה המדהימה הזו, ונזכר בבית הקפה הקטן בברצלונה בו ישבתי בניחותא ולגמתי קפה. בשעה 16:00 , במשרד, כשאני שוב מכין לכל הצוות, אני מתבונן ברתיחת המים במקינטה המדהימה הזו ומחכה לרגע הבא, הרגע בו משתרר במשרד שקט. זה גם אחד הרגעים האהובים. כולם עוצמים את העיניים, מריחים את הקפה וחולמים להם על מקומות אחרים.
מכשיר קסום, המקינטה הזו. כבר אמרתי?...
נשמע כמו המחולל של מוטי.יוני_א כתב:איזה טקסט מופרך... מזכיר לי את הקטעים בסיינפלד שאיליין היתה צריכה לקרוא את התאורים בקטלוג של פיטרמן שאותו ערכה...אחד הרגעים שאני אוהב בבקרים שלי, הוא הרגע בו ניחוחות הקפה מגיעים אלי ומזכירים את ההנאות הקטנות בחיים. אני עוצם את העיניים, מתרכז בארומה המדהימה הזו, ונזכר בבית הקפה הקטן בברצלונה בו ישבתי בניחותא ולגמתי קפה. בשעה 16:00 , במשרד, כשאני שוב מכין לכל הצוות, אני מתבונן ברתיחת המים במקינטה המדהימה הזו ומחכה לרגע הבא, הרגע בו משתרר במשרד שקט. זה גם אחד הרגעים האהובים. כולם עוצמים את העיניים, מריחים את הקפה וחולמים להם על מקומות אחרים.
מכשיר קסום, המקינטה הזו. כבר אמרתי?......
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מצחיק
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)