איך התוכנה Bump עובדת? מישהו יש מושג?
אתה נותן מכה עם המכשיר שלך למכשיר אחר. שני ה-Accelerometers באייפונים מרגישים את המכה ההדדית והאחד נותן קריאה הפוכה מהשני. התוכנה שרצה שולחת את הקריאה מה-Accelerometer ואת מיקומך לשרתי החברה של Bump. כאשר השרת מזהה 2 קריאות הפוכות אחת מהשניה באותו רגע ובאותו מיקום, הן שולחות מסר חזרה לתוכנה עם הפרטים של הצד האחר וכיו"ב. רעיון די מבריק יש לציין.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
roeeb,
תיקון קטן - הקריאות לא חייבות להיות הפוכות, אתה יכול לנענע את שני האייפונים לאותו הכיוון, אחד למעלה ואחד אופקי וכו'. הרעיון הוא שני מכשירים המבצעים תנועה באותו המקום ובאותו הזמן.
תיקון קטן - הקריאות לא חייבות להיות הפוכות, אתה יכול לנענע את שני האייפונים לאותו הכיוון, אחד למעלה ואחד אופקי וכו'. הרעיון הוא שני מכשירים המבצעים תנועה באותו המקום ובאותו הזמן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה מבוסס כאמור מקום וזיהוי accelerometer
זה לא חייב להיות בדיוק באותו זמן, אלא בטווח זמן סביר (שני מכשירים שדופקים על השולחן בערך ביחד יעשו את אותה עבודה).
ברגע שיש זיהוי סבירות של טעות (קרי, יש כמה מכשירים שעונים על אותם קריטריונים מבוססי מקום ו-תזוזה), זה ידרוש הקשה נוספת בכדי לוודא שבאמת השניים שמקליקים זה על זה הם הנכונים.
זה לא חייב להיות בדיוק באותו זמן, אלא בטווח זמן סביר (שני מכשירים שדופקים על השולחן בערך ביחד יעשו את אותה עבודה).
ברגע שיש זיהוי סבירות של טעות (קרי, יש כמה מכשירים שעונים על אותם קריטריונים מבוססי מקום ו-תזוזה), זה ידרוש הקשה נוספת בכדי לוודא שבאמת השניים שמקליקים זה על זה הם הנכונים.
שלום גם לך, למרות שקשה לי לומר שהתגעגעתי אליך.mp3lll כתב:שי איז. תגובה לא קשורה......
אני מבין שמונית מטעם מנהלי האתר לחלק ציונים לתגובות של שאר המשתמשים.
אני מתנצל מעומק ליבי שלא עמדתי בקריטריונים המחמירים שלך, ומבטיח לפנות אליך בעתיד בפרטי לפני שאשקול לפרסם תגובה כלשהי באתר.
ובנימה עניינית, למרות שאתה כנראה לא ממש תבין מה זה, כמו שכתב גם uriler לפניי, התוכנה עובדת מצויין גם מבלי שמטיחים את המכשירים אלו באלו.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שי החמוד.
למה אתה מתעצבן? לא הבנתי מה הקשר של התגובה שלך, מאחר ואף אחד לא דיבר על "להטיח" את המכשיר על משהו.
הכוונה היא לתת מכה באיור ולא על משהו.
תחייך הקיץ הגיע.
למה אתה מתעצבן? לא הבנתי מה הקשר של התגובה שלך, מאחר ואף אחד לא דיבר על "להטיח" את המכשיר על משהו.
הכוונה היא לתת מכה באיור ולא על משהו.
תחייך הקיץ הגיע.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
מר mp3 היקר, אני ממש לא מתעצבן.
עם 3 ילדים, עבודה מסביב לשעון, רכיבה על קטנוע בתל אביב, ובניית בית עם שכנים מהגיהנום, לא הפורום הזה הוא מה שיעצבן אותי.
אבל קבל בכל זאת עצה קטנה - יש דרך להגיב בפורום ציבורי גם מבלי לפגוע באחרים.
אולי אתה אפילו לא שם לב לזה, אבל בתגובות האחרונות שלך כלפיי היה הרבה זלזול וביטול שאין לי שמץ של מושג ממה הוא נובע.
גם אם אתה לא מסכים איתי, וגם אם אתה חושב שלא הגבתי לעניין, יש דרך לפתח דיון בלי לפגוע באחרים.
אתה יכול כמובן להתעלם מההודעה הזו, אבל אני מציע לך לקרוא שוב את התגובות הקודמות שלך כלפיי ולחשוב איך היית מרגיש לו מישהו היה מגיב ככה כלפיך.
שיהיה לנו רק טוב, שי.
עם 3 ילדים, עבודה מסביב לשעון, רכיבה על קטנוע בתל אביב, ובניית בית עם שכנים מהגיהנום, לא הפורום הזה הוא מה שיעצבן אותי.
אבל קבל בכל זאת עצה קטנה - יש דרך להגיב בפורום ציבורי גם מבלי לפגוע באחרים.
אולי אתה אפילו לא שם לב לזה, אבל בתגובות האחרונות שלך כלפיי היה הרבה זלזול וביטול שאין לי שמץ של מושג ממה הוא נובע.
גם אם אתה לא מסכים איתי, וגם אם אתה חושב שלא הגבתי לעניין, יש דרך לפתח דיון בלי לפגוע באחרים.
אתה יכול כמובן להתעלם מההודעה הזו, אבל אני מציע לך לקרוא שוב את התגובות הקודמות שלך כלפיי ולחשוב איך היית מרגיש לו מישהו היה מגיב ככה כלפיך.
שיהיה לנו רק טוב, שי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde