PlayOn!HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
oron86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ברשותי יש סטרימר מדגם פופקורן 210 ואני מאוד מרוצה ממנו, אני מחפש עוד סטרימר אך במחיר יותר נוח בסביבות 500-600 ש"ח.
קראתי ביקורות ומדריכים וראיתי ששניים ששווה להסתכל עליהם זה או הפליי און או האקסטימר פרו.
יש לי כמה שאלות לגבי הפליי און ההולנדי בביקורות ראיתי שיש תמיכה בכתוביות בעברית ובשמות קבצים בעברית אך לא בתפריט בעברית כמו שאפשר לראות באקסטרימר פרו, אך כשנכנסתי לאתרים שמוכרים את המכשיר היה רשום שהוא תומך בתפריט מלא בעברית, האם בעדכוני הקושחה האחרונים והחדשים יש אפשרות לתפריט בעברית?
השאלה השנייה שלי אם הפליי און מספיק חזק ותומך בפורמטים כמו הפופקורן 210 ותומך עד 2 טרה בדיסק פנימי?
ודבר אחרון איפה שלא חיפשתי ראיתי שמוכרים רק את המיני ואני מחפש את הדגם הרגיל שאני אוכל לחבר אליו דיסק פנימי האם חנויות בעצם מוכרות את הדגם הרגיל במחיר 599 ורושמות בשם של הדגם מיני כי הוא יותר חדיש?
תודה רבה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

הרגיל והמיני חולקים את אותו הצ'יפ.
דווקא ראיתי באיזה אתר את הרגיל (ברח לי השם שלו...)

oferco69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

AC-RYAN מפשלים כבר תקופה ארוכה בנושא עידכונים ותמיכה, הגרסאות שלהם מלאות באגים והם מתעלמים משאלות (כנס לפורום של AC-RYAN תקרא כמה פוסטים) .
כבעליו של POHD אני יודע שהסטרימר הבא שלי לא יהיה של AC-RYAN.
עפר

oron86 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

גיא מה אתה אומר בכלליות על האיי סי ראיין?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

ובכן, יש משהו במה ש-oferco69 רשם. קצב העדכונים של גירסאות רשמיות נמוך והם משחררים המון גירסאות ביטא.
מצד שני לא נתקלתי בבאגים שהפריעו לי ודווקא כששאלתי שאלות בפורומים שלהם קיבלתי תשובות לעניין.
הכל תלוי בצרכים שלך ובשימושים שלך.
התמיכה שלו ב-YAMJ די מוגבלת ולא כוללת עברית.
תפריטים בעברית לא בדקתי.

Satyr82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 337
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #6 

התמיכה בעברית לדעתי מספקת ביותר.
ה GUI החדש נראה נהדר אבל קצת איטי בדגמים הישנים, למיטב ידיעתי בחדשים הם עובדים נהדר.
בקיצור, אם מה שאתה רוצה מהמכשיר זה לנגן סרטים בלי יותר מידי התעסקויות והמחיר מתאים לך, זה דווקא יכול להיות פתרון לא רע.
נכון, הגרסאות בטא כבר מעצבנות וגרסה רשמית שכולם היו מרוצים ממנה לא יצאה כבר הרבה זמן. אבל אם שמים עלות/תועלת דווקא התמורה לא רעה.
בקשר ל הרדיסק של 2 טרה - הסטרימר שלי מתמודד לא רע איתו.
יש באחד הפוסטים שלהם רשימת כוננים קשיחים שכבר נבדקו על ידי משתמשים, אחפש את השרשור הזה בהזדמנות.
בהצלחה בבחירה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”