13 חברות התקליטים הגדולות תבעו את Lime Wire ב- 75 טריליון דולר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46383
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
13 מחברות התקליטים הגדולות ב-US, תבעו את חברת שיתוף הקבצים Lime Wire, בסכום הצנוע של 75 טריליון דולר (1 טריליון = 1000 מיליארד) כל זה על הנזקים שנגרמו לחברות בשל שיתוף הקבצים הקיים על ידי Lime Wire.
התביעה זכתה לתגובה צוננת מאוד מהשופט אשר אמר כי לצד התובע מגיע פיצוי על כל הפרת זכויות יוצרים רק פעם אחת, לא משנה כמה פעמים בוצעה הפרת הזכויות יוצרים עבור אותה יצירה.
מקור מאתר law.com
התביעה זכתה לתגובה צוננת מאוד מהשופט אשר אמר כי לצד התובע מגיע פיצוי על כל הפרת זכויות יוצרים רק פעם אחת, לא משנה כמה פעמים בוצעה הפרת הזכויות יוצרים עבור אותה יצירה.
מקור מאתר law.com
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תרשה לי ,
הא , הא , ועוד הא אחד.
מה שטוב אצלם שהם אף פעם לא נסחפים ..
הגיע הזמן שמומחים מטעם בית המשפט יסבירו להם שאף אחד לא קונה מוזיקה כי הם מזמן הפסיקו למכור מוזיקה. אין באמת מה לקנות.
מה שיש זה משהו לא ברור שהוא איזה טשטוש של ארט-יודאו פרונוגרפי עם ביט שדופק לך בראש וטקסטים שאפילו יהורם גאון ( מוזיקה שלא ברא השטן ..) לא ימצא את הניסוח להגדרתם ..
הא , הא , ועוד הא אחד.
הגיע הזמן שמומחים מטעם בית המשפט יסבירו להם שאף אחד לא קונה מוזיקה כי הם מזמן הפסיקו למכור מוזיקה. אין באמת מה לקנות.
מה שיש זה משהו לא ברור שהוא איזה טשטוש של ארט-יודאו פרונוגרפי עם ביט שדופק לך בראש וטקסטים שאפילו יהורם גאון ( מוזיקה שלא ברא השטן ..) לא ימצא את הניסוח להגדרתם ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
למרות שגם אני בין המורידים. להצדיק את הפעולה הזאת זה טיפשותLior_M כתב:תרשה לי ,
הא , הא , ועוד הא אחד.
מה שיש זה משהו לא ברור שהוא איזה טשטוש של ארט-יודאו פרונוגרפי עם ביט שדופק לך בראש וטקסטים שאפילו יהורם גאון ( מוזיקה שלא ברא השטן ..) לא ימצא את הניסוח להגדרתם .....
יש מוזיקה איכותית ששווה לקנות.
מה שאנחנו עושים זה גנבה בכל היבט שתרצה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
75 טרליון ? לחבר את כול החברות בעולם לא יביא סכום כזה ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

לא ירדת לסוף דעתי ..noam כתב:למרות שגם אני בין המורידים. להצדיק את הפעולה הזאת זה טיפשותLior_M כתב:תרשה לי ,
הא , הא , ועוד הא אחד.
מה שיש זה משהו לא ברור שהוא איזה טשטוש של ארט-יודאו פרונוגרפי עם ביט שדופק לך בראש וטקסטים שאפילו יהורם גאון ( מוזיקה שלא ברא השטן ..) לא ימצא את הניסוח להגדרתם .....
מה שאנחנו עושים זה גנבה בכל היבט שתרצה....
מי שצורך מוזיקה קונה .. כשארצה לשמוע את החדש של טום פטי אלך לקנות,
כשארצה קלאסיקה של אריק קלפטון אלך לקנות. הבעיה היא לשכנע אמא לקנות לילדה שלה ( שרוצה ) לקנות את החדש של ההיא, נו איך קוראים לה, קיטי פרי .. השאלה היא בשביל מה ? כל הרשת מוצפת גם בוידאו וגם באודיו, אתה פותח MTV ואתה לא יכול לברוח מזה, אבל זה ***. זה לא מוזיקה. אני בטוח שגם קיטי פרי לא ממש משוכנעת שמה שהיא עושה זה מוזיקה..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
*** זה מושג יחסי. בטח עבור הילדה , אבל כנראה גם לאמא שלה אין סבלנות או יכולת להעריך את קלפטון. בשבילם מוסיקה שווה ל"היא, נו איך קוראים לה, קיטי פרי .. " . כפי שקונים מקדולנלדס למרות שזה לא אוכל , כך קונים (או אמורים לקנות) מוזיקה כמוצר צריכה מפס ייצור המוני.Lior_M כתב:לא ירדת לסוף דעתי ..noam כתב:למרות שגם אני בין המורידים. להצדיק את הפעולה הזאת זה טיפשותLior_M כתב:תרשה לי ,
הא , הא , ועוד הא אחד.
כשארצה קלאסיקה של אריק קלפטון אלך לקנות. הבעיה היא לשכנע אמא לקנות לילדה שלה ( שרוצה ) לקנות את החדש של ההיא, נו איך קוראים לה, קיטי פרי .. השאלה היא בשביל מה ? כל הרשת מוצפת גם בוידאו וגם באודיו, אתה פותח MTV ואתה לא יכול לברוח מזה, אבל זה ***. זה לא מוזיקה. אני בטוח שגם קיטי פרי לא ממש משוכנעת שמה שהיא עושה זה מוזיקה.....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אז זהו,amiti כתב:*** זה מושג יחסי. בטח עבור הילדה , אבל כנראה גם לאמא שלה אין סבלנות או יכולת להעריך את קלפטון. בשבילם מוסיקה שווה ל"היא, נו איך קוראים לה, קיטי פרי .. " . כפי שקונים מקדולנלדס למרות שזה לא אוכל , כך קונים (או אמורים לקנות) מוזיקה כמוצר צריכה מפס ייצור המוני.Lior_M כתב:לא ירדת לסוף דעתי ..noam כתב:למרות שגם אני בין המורידים. להצדיק את הפעולה הזאת זה טיפשותLior_M כתב:תרשה לי ,
הא , הא , ועוד הא אחד.
כשארצה קלאסיקה של אריק קלפטון אלך לקנות. הבעיה היא לשכנע אמא לקנות לילדה שלה ( שרוצה ) לקנות את החדש של ההיא, נו איך קוראים לה, קיטי פרי .. השאלה היא בשביל מה ? כל הרשת מוצפת גם בוידאו וגם באודיו, אתה פותח MTV ואתה לא יכול לברוח מזה, אבל זה ***. זה לא מוזיקה. אני בטוח שגם קיטי פרי לא ממש משוכנעת שמה שהיא עושה זה מוזיקה........
שאני טוען שזה לא אותו דבר, והרגלי הצריכה השתנו.
כשאתה מייצא מוצר "זול" או כזה שנתפס כ"זול" - כי הריי כמוהו יש עוד אלפים ( ביננו, הכל נשמע אותו דבר ),
אתה לא יכול לצפות שהצרכן יעריך אותו כ"סוגה עלית". קיטי פרי וחברותיה לא שוות את הכסף שעולה הפלסטיק איתו עוטפים את הדיסק. אתה לא יכול לבנות על זה שהצרכן ישלם כסף על פלסטיק שלא שווה כלום.
אני מבטיח לך שקלפטון, טום פטי ושכמותם, מוכרו ב 2010 בדיוק מה שהם מכרו ב 2008 ובדיוק מה שהם מכרו ב 2006.
מוצרים שהם אמיתיים ויש להם ערך לטווח ארוך, יכולים להימכר. מוצרים וירטואלים דינם שישארו בעולם הוירטואלי.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אין לי נתונים מדוייקים אבהל נדמה לי שאתה טועה גם ענקי הרוק מוכרים היום פחות. לא רק כמדיה פיסית - אלא בכלל. משום כך הדגש עבר לרווח מהופעות , שם המחירים מטפסים לפסגות חדשות .אז זהו,
שאני טוען שזה לא אותו דבר, והרגלי הצריכה השתנו.
כשאתה מייצא מוצר "זול" או כזה שנתפס כ"זול" - כי הריי כמוהו יש עוד אלפים ( ביננו, הכל נשמע אותו דבר ),
אתה לא יכול לצפות שהצרכן יעריך אותו כ"סוגה עלית". קיטי פרי וחברותיה לא שוות את הכסף שעולה הפלסטיק איתו עוטפים את הדיסק. אתה לא יכול לבנות על זה שהצרכן ישלם כסף על פלסטיק שלא שווה כלום.
אני מבטיח לך שקלפטון, טום פטי ושכמותם, מוכרו ב 2010 בדיוק מה שהם מכרו ב 2008 ובדיוק מה שהם מכרו ב 2006.
מוצרים שהם אמיתיים ויש להם ערך לטווח ארוך, יכולים להימכר. מוצרים וירטואלים דינם שישארו בעולם הוירטואלי.
ליאור...
נושא המחירים מורכב - הוא נקבע על ידי תפיסת הערך של המוצר ולא על פי ערכו האמיתי או האומנותי. לילדה או אמא עם חסכים תרבותיים קיטי( מי זו ?? פעם ראשונה שאני שומע את שמה...) עשוייה להשמע כנכס צאן ברזל. אבל בעולם שבו שרינגטונים הופכים ללהיטים ונמכרים בפרוטות מדוע שקיטי תעלה יותר?