אפסון 8500
בונא... כמה מקרנים יש לך??shuali כתב:חטפתיתודה על התגובות המהירות חחח, הקטע הוא שיש לי מקרן HD20 בדרך מארה"ב חחחח כנראה שהוא יאלץ להימכר
...
קודם כל תתחדש. ה-פסון קנייה מעולה במחיר שרק יכול לגרום להנאה נוספת בצפייה
HD20 בדרך... והנורה למה זה??
יאללה זרוק איזה עצם
(וסליחה על החטטנות... הכל מקינאה)
לא בעיית התקנה, בעיית גודל אני לא יתחיל בפירוט כל עיצוב הדירה, אני פשוט יגיד שאני יאלץ לסדר את הדירה מחדש וזה לא אפשרי בגלל אילוצים אחרים (מסך הקרנה רמקולים וכלל המערכת - ממיר רסיבר PS3 וHTPC), על התקרה אי אפשר לתלות בגלל המנורה שנמצאת באמצע ואני לא רשאי לשפץ את הדירה לפי ראות עיני כי אני גר בקיבוץ.etbk כתב:באילו בעיות התקנה אתה נתקל עם המקרן הזה?...
לכן מראש הלכתי על מקרן DLP שהוא קטן קומפקטי ושוקל מעט, ואפשר להרים ולהוריד אותו בעת הצורך והוא יושב בין הספות (האפסון לא יכנס שם), כנראה שאני יחליף את האפסון ל HC4000 בצער רב אבל עדיין שידרוג בהתחשב בזה שהרעיון המקורי היה HD20.
נסכם את זה שאם זה היה אפשרי ברמת הסביר הייתי נשאר איתו בשמחה!
הסוני אכן LCD שעד היום שימשה אותי לקולנוע בייתי עד שגירד לי לשדרג.noam כתב:למה אתה לא נשאר עם ה HD20 שקנית בזול? שזה אחלה מקרן
הסוני זה LCD ,נכון?
והאפסון כתוב במודעה שהיא של חבר שלך??...
האפסון היה של חבר שלי שהציע לי אותו בזול, לקחתי אותו בשתי ידיים אבל הוא לא מתאים, אז סיכמתי עם החבר שאני ימכור אותו אחרי אישור שלו. (כי בכל זאת הוא מכר לי אותו בזיל הזול)
אני לא נשארתי עם ה HD20 בגלל ההזדמנות שהייתה לשידרוג, מכרתי אותו כדי לכסות את ההוצאה על האפסון, ועם הכסף שיגיע מהאפסון אני ירכוש מקרן DLP ברמה יותר טובה מה HD20 , חשבתי בכיוון של ה HC4000