יש לי אוזניות HD570 של סנהייזר שנרכשו לפני כ 13 שנה. אם אני זוכר נכון, יש להן 65 אום. כבר כמה שנים שאני לא נוגע בהן (השתמשתי בעיקר ב PX100 בחיבור לכרטיס קול מובנה). (1) השאלה קודם כל האם בגלל הישיבה שלהן כמה שנים יש סיכוי שהן איבדו מאיכותן? (2) האם אוזניות מאבדות מאיכותן באופן משמעותי במהלך השנים?
(3) בהנחה שיש בהן טעם, כיצד יהיה טוב לחברן למחשב? (4) האם האסנס של אסוס יהיה פתרון טוב, או שנדרש בהכרח גם מגבר אוזניות?
מיותר לציין שניסיתי לחבר אותן לכרטיס הקול המובנה וזה היה גרוע.
גם חיברתי אותן ישירות למגבר+פאוור, וזה היה נחמד, אבל אני מעוניין לחבר אותן ישירות למחשב, ולא למגבר שלי. מגבר אוזניות אפשרי כי הוא יישב ליד המחשב וזה יהיה נוח. (5) אגב, האם הסאונד ששמעתי בחיבור דרך המגבר הוא מייצג את רמת האוזניות הנוכחית אם אחברן למחשב בפתרון שתציעו? כלומר, האם חיבור האוזניות למגבר מביא לניצול של האוזניות הללו?
תודה
ניצול מירבי של HD570 + מחשב
דרייברים מודרניים יכולים להחזיק עשרות שנים עם שימוש תדיר אבל אחרי כמה שנים ללא שימוש אולי הvoice coil יצטרך כמה שעות של הרצה (burn-in) כדי להתמתח קצת. אלה נצילות מאוד אז אפשר להסתפק ככרטיס קול נפרד אם אתה לא רוצה ללכת רחוק. בלוחות יש 2 כרטסים של emu כרגע וDAC חיצוני gamma1 שנשמע הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה וגם מוציא מספיק זרם כדי לדחוף את האוזניות ישירות.