הצעה לשימוש בכלים של HOT לחסוך כסף ועצבים מיותרים
כידוע אין חברה מסחרית שהיא בסדר במיוחד שנואה עליי נטוויז'ון ,אבל לעניינו הוט .
שימוש פשוט חוסך כסף ועצבים .
תשתמשו בערוץ 202 לעקוב אחרי החשבונית שלכם(טלוויזיה,אינטרנט ,טלפון) ובכך לקבל החזרים .
הכי חשוב להתחבר למנוי שלך באינטרנט ,לראות כמה דיברת בטלפון עד אותו יום או כמה יקחו ממך
מראש , כמה דקות נשאר לך לדבר מתוך 500 ואולי לשנות חבילה בהתאם ל 1,000 דקות .
אחרי שקראת הכל באינטרנט על מצב החשבון שלך ,להשתמש בשיחת חינם 1801-700-700 על חשבונם .
שימוש פשוט חוסך כסף ועצבים .
תשתמשו בערוץ 202 לעקוב אחרי החשבונית שלכם(טלוויזיה,אינטרנט ,טלפון) ובכך לקבל החזרים .
הכי חשוב להתחבר למנוי שלך באינטרנט ,לראות כמה דיברת בטלפון עד אותו יום או כמה יקחו ממך
מראש , כמה דקות נשאר לך לדבר מתוך 500 ואולי לשנות חבילה בהתאם ל 1,000 דקות .
אחרי שקראת הכל באינטרנט על מצב החשבון שלך ,להשתמש בשיחת חינם 1801-700-700 על חשבונם .
אני לא שייך בשום דרך לחברה ,אבל אני רוצה להמחיש לכם למה אני לא כועס על HOT ואי אפשר לעבוד עליי ,zovirax כתב:NEW_WAVE - תגיד למנהלים בחברה שיכתבו אפליקציה ל IPHONE ולאנדרוייד שתאפשר מעקב אחרי חשבוניות....
בדיוק כמו שהיית בן הראשונים בישראל שהתחבר לחשבון בנק דרך האינטרנט ,אמרו לי השתגעת יגנבו ממך כסף,
אבל תאמין לי רק הרווחתי ובגדול מזה ,אני לא מכיר את הבנקאית שלי בכלל ,חוסך ממני את כל החיוכים המזוייפים
שלה .
נ.ב אם היית לקוח YES,אני מבטיח לכם שלא היית מתרגז עליהם בקטע הצרכני .
יש סרט חינם בהוט MOVIES VOD ערוץ 12 ,לנצל .
לסרט קוראים קלירים
ג'ן, שמנסה להתאושש מפרידה פתאומית, לא מאמינה שהיא תמצא עוד אהבה - עד שהיא מצטרפת בחוסר רצון להוריה לחופשה בריביירה הצרפתית. היא פוגשת את הגבר האידיאלי והקשר ביניהם הופך מהר מאוד לנישואים חפוזים. שלוות חייהם מופרת אחרי שלוש שנים, כאשר כדורי אקדח עפים לתוך הסלון שלהם, וג'ן מגלה כי בעלה הוא בעצם מרגל-על ושכניהם עלולים להיות מתנקשים מסוכנים.
שחקנים: אשטון קוצ'ר, קת'רין הייגל, טום סלק, קת'רין אוהרה
בימוי: רוברט לוקטיק (ארה''ב, 2010) .
המלצה שלי להתנתק מ VOD ,הכל הפך בתשלום .
הכל במובן שפעם רצית לראות טבע ומדע ,קיבלת חינם ,רצית ערוץ 8 ,למשל תכנית על המועדונים בישראל מאז
הקמת המדינה בחינם, ביפ ירד ,גיא פינס ירד ,ירד ,ירד או בתשלום ,רד בנד זה שטויות ,בשביל עספור
או הבורר או מחוברות 2 החדש ,אפשר להתחבר ל VOD חודשיים , זה מספיק .
עכשיו יש תכנית על המוזיקה של שנות ה- 80 איזה 4 פרקים רוצים כסף ב VOD ,זה משודר חופשי בערוץ 8 .
אחרי שקראתי את הכתבה ולא על סמך פרומו ,זה לא בדיוק זה ,זה לא שנות ה 80 ,זה יותר בגרמניה -צרפת .
ערוץ 8 נעים להכיר.
http://www.shmone.co.il
לסרט קוראים קלירים
ג'ן, שמנסה להתאושש מפרידה פתאומית, לא מאמינה שהיא תמצא עוד אהבה - עד שהיא מצטרפת בחוסר רצון להוריה לחופשה בריביירה הצרפתית. היא פוגשת את הגבר האידיאלי והקשר ביניהם הופך מהר מאוד לנישואים חפוזים. שלוות חייהם מופרת אחרי שלוש שנים, כאשר כדורי אקדח עפים לתוך הסלון שלהם, וג'ן מגלה כי בעלה הוא בעצם מרגל-על ושכניהם עלולים להיות מתנקשים מסוכנים.
שחקנים: אשטון קוצ'ר, קת'רין הייגל, טום סלק, קת'רין אוהרה
בימוי: רוברט לוקטיק (ארה''ב, 2010) .
הכל במובן שפעם רצית לראות טבע ומדע ,קיבלת חינם ,רצית ערוץ 8 ,למשל תכנית על המועדונים בישראל מאז
הקמת המדינה בחינם, ביפ ירד ,גיא פינס ירד ,ירד ,ירד או בתשלום ,רד בנד זה שטויות ,בשביל עספור
או הבורר או מחוברות 2 החדש ,אפשר להתחבר ל VOD חודשיים , זה מספיק .
עכשיו יש תכנית על המוזיקה של שנות ה- 80 איזה 4 פרקים רוצים כסף ב VOD ,זה משודר חופשי בערוץ 8 .
אחרי שקראתי את הכתבה ולא על סמך פרומו ,זה לא בדיוק זה ,זה לא שנות ה 80 ,זה יותר בגרמניה -צרפת .
ערוץ 8 נעים להכיר.
http://www.shmone.co.il
סוף סוף צדיק בסדוםhan98 כתב:וואו איזה אנשים מוזרים.
בסה"כ רצה לתת טיפ, מה אתה יוצאים עליו ?...
אני פשוט ממוטטת לכמה אנשים את התאוריה שהוט איומה וזה מבאס אותם ,
אם אני יגיד דברים רעים על הוט ,אז יחבקו אותי בפורום ,קוראים לזה צביעות -דו פרצופיות .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 24/03/2011 0:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם אתה לא שם לב לאחרונה אומרים גם דברים רעים על יס, ואין לי בעיה להגיד דברים טובים על הוט, הבעיה היא שאין לי מה לאמר עליהם ממש שהם טובים בו, טוב חוץ מהתשתית שיש לה יתרון רב על יס.NEW_WAVE כתב:סוף סוף צדיק בסדוםhan98 כתב:וואו איזה אנשים מוזרים.
בסה"כ רצה לתת טיפ, מה אתה יוצאים עליו ?....
אני פשוט ממוטטת לכמה אנשים את התאוריה שהוט איומה וזה מבאס אותם ,
אם אני יגיד דברים רעים על הוט ,אז יחבקו אותי בפורום ,קוראים לזה צביעות -דו פרצופיות ....
- pooptits
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הקמת המדינה בחינם, ביפ ירד ,גיא פינס ירד ,ירד ,ירד או בתשלום ,רד בנד זה שטויות...
.
נערך לאחרונה על ידי pooptits ב 29/04/2013 3:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
pooptits כתב:NEW_WAVE הקריאה הברורה שלך כאן לגולשים להתנתק משירותי הVOD של הוט וההכפשות כנגד תוכניות דגל ("רד בנד זה שטויות") של החברה הינם בבחינת לשון הרע! וזאת אף בפומבי בפני קהל גולשים רחב.המלצה שלי להתנתק מ VOD ,הכל הפך בתשלום .
הקמת המדינה בחינם, ביפ ירד ,גיא פינס ירד ,ירד ,ירד או בתשלום ,רד בנד זה שטויות...
לידיעתך בוצע תיעוד ובוצע צילום מסך של קריאותיך ובכוונתי להעבירם לפניות הציבור של חברת הוט להמשך טיפול.
....
קודם כל אתה זה שמסית נגדי ,אני בתגובה ממליץ להתנתק ולא קורא לחרם ,לא ברורה לי ההתנפלות שלך
למה אתה מגיב בצורה לא פרופורציונלית ,אפילו היסטרית ואם כבר לשון הרע ,אז תסכל בראי ותבין מי פה
הוא לשון הרע ,כי יש הבדל בין ממליץ , למסית . אגב איזה אינטרסים יש לך בעניין זה ???.
דעתי האישית לא השתנתה ,כלוחם צרכני ,אם תבדוק את כמות התכנים בחינם בנושאים הנ"ל בעבר וכיום ,תלמד
שהיא ירדה משמעותית והפכה בתשלום ולכן לדעתי האישית מיותר להיות מנוי VOD ב HOT ,
אלא אם אתה אוהב נורא לשלם 17 שקל ולראות אותו דבר .
בעניין רד בנד אמרו חז"ל על טעם וריח אין להתווכח , אכן רד בנד זה שטויות .
המצחיק הוא שאני מוכפש בפורום על ידי גולשים כביכול כנציג HOT שמהלל את החברה יתר על המידה ,
הפכתי פתאום למסית
pooptits אתה תוכרז כעד עוין
הנהלת הוט לא סופרת לא אותךולא את הפורום ולא את פורום "אני שונא את הוט"pooptits כתב:NEW_WAVE הקריאה הברורה שלך כאן לגולשים להתנתק משירותי הVOD של הוט וההכפשות כנגד תוכניות דגל ("רד בנד זה שטויות") של החברה הינם בבחינת לשון הרע! וזאת אף בפומבי בפני קהל גולשים רחב.המלצה שלי להתנתק מ VOD ,הכל הפך בתשלום .
לידיעתך בוצע תיעוד ובוצע צילום מסך של קריאותיך ובכוונתי להעבירם לפניות הציבור של חברת הוט להמשך טיפול.
....
http://www.ihatehot.com/forum/index.php ... e5bd0f2ae7
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
גם אני חשבתי על זה ככה, אבל כשאני חושב על זה, אני זוכר שעופר אומר שבגלל שהוא כבר לא צופה בפרסומות של יס הוא לא יודע מה חדש ומתי תיהיה עונה חדשה, אני גם אחד מאלו שמעבירים את הפרסומות ובעקבות כך מפספס את כל הפרומואים של יס, מאיפה לי לדעת שלא תיהיה עונה חדשה של ## בעוד כמה זמן? הפרסומות האלו די נחוצות לאנשים כאלה.zovirax כתב:יש לי משהו רע על YES
למה שובר שורות עונה 3 תשודר בדיליי כל כך ענק מהשידור בארה"ב![]()
למה יש באנרים מעצבנים על המסך שמורידים את החווית צפייה ?
יש לי עוד כמה....
לגבי הדיליי, זה בכל הסדרות, קראתי עשרות כתבות על כך ש'למה לחכות לאימפריית הפשע ביס אם אפשר כבר להוריד באינטרנט'.