המכונה שלי - חוות דעתכם /עזרתכם/עצתכם
-
n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
חברים יקרים,
רצ"ב תמונות "עירום "של המכונה שלי. אשמח לשמוע חוות דעתכם וכו'. יש לי הרגשה שאני נותנת פול גז בניטורל ואי אפשר להוציא כלום מהמכונה, יכול להיות שאני טורחת ומנסה פעם אחרי פעם ולא יוצא טוב.
חוצמזה במטחנה הישנה הייתי משתמשת בסלסלה הגדולה של הזרוע עכשיו ניסתי בקטנה+מתאם והמכונה נחנקת . יוצא ממש גרוע. אשמח מאד לקבל ממכם עצות .
גם אני מצטרפת לברכות ה-1000 ( שירשור אחר) נדמה לי שנגמרו כל המילים והסופרלטיבים ושאין יותר מה לכתוב רק אציין שהחברה כאן ממש אבל ממש נחמדים ןאני כל הזמן משתדרגת במידע (במטחנה) ובכלל. אז תסתכלו בבקשה בתמונות ותגיבו
תודה
רצ"ב תמונות "עירום "של המכונה שלי. אשמח לשמוע חוות דעתכם וכו'. יש לי הרגשה שאני נותנת פול גז בניטורל ואי אפשר להוציא כלום מהמכונה, יכול להיות שאני טורחת ומנסה פעם אחרי פעם ולא יוצא טוב.
חוצמזה במטחנה הישנה הייתי משתמשת בסלסלה הגדולה של הזרוע עכשיו ניסתי בקטנה+מתאם והמכונה נחנקת . יוצא ממש גרוע. אשמח מאד לקבל ממכם עצות .
גם אני מצטרפת לברכות ה-1000 ( שירשור אחר) נדמה לי שנגמרו כל המילים והסופרלטיבים ושאין יותר מה לכתוב רק אציין שהחברה כאן ממש אבל ממש נחמדים ןאני כל הזמן משתדרגת במידע (במטחנה) ובכלל. אז תסתכלו בבקשה בתמונות ותגיבו
תודה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני יודע שחשובה לך היכולת לחלוט ולהקציף בו זמנית, ולכן יש בפניך שתי אפשרויות: אוסקר או מכונת E61. במידה ותלכי על E61, אז מכונה ביד-2 תהיה רלוונטית מבחינת מחיר.
לגבי הטחינה: אם המכונה נסתמת זה נהדר. עכשיו רק העלי דרגת טחינה אחת (מ-3 ל-4, למשל) ונסי שוב.
לגבי הטחינה: אם המכונה נסתמת זה נהדר. עכשיו רק העלי דרגת טחינה אחת (מ-3 ל-4, למשל) ונסי שוב.
נערך לאחרונה על ידי moti_r ב 22/03/2011 20:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה נראה דוד נירוסטה 100 מ"ל כמו כל סאקו.
אם יש קצת בעיה זה אולי בידית עם מגביר הקרמה אבל עדיין יוצא אספרסו ממכונה כזאת.
אבל,אפשר לטחון גס יותר ולנסות את הסלסלה הכפולה.
אם תגיעי לזליגה של 2 כוסות באזור ה 20 שניות כשבכל אחת 30 מ"ל צריך לצאת קפה בסדר.
אם הקפה לא טעים למרות שיש מטחנה חדשה אז אין ברירה - עולים מדרגה אבל לפני זה יש מה לשחק.
אם יש קצת בעיה זה אולי בידית עם מגביר הקרמה אבל עדיין יוצא אספרסו ממכונה כזאת.
אבל,אפשר לטחון גס יותר ולנסות את הסלסלה הכפולה.
אם תגיעי לזליגה של 2 כוסות באזור ה 20 שניות כשבכל אחת 30 מ"ל צריך לצאת קפה בסדר.
אם הקפה לא טעים למרות שיש מטחנה חדשה אז אין ברירה - עולים מדרגה אבל לפני זה יש מה לשחק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
Re: המכונה שלי
אוקיי, רק לא הבנתי למה להרים מכסה מנוע, באמת תנסי את מה שעופר אמר, ובכלל במכונות האלה לא נראה לי שאפשר בכלל להוציא משהוא טוב עם הידית הבודדת.n-007 כתב:הבעיה היא שאני לא מצליחה להוציא קפה טעים פרט להקצפה שיוצאת לי מצוין...
מוטי, נראה לי אתה קצת מופתע מה"בייבי דוד", כך זה במכונות האלה, הדוד בגודל של קלמנטינה.
(את זה כתבתי לפני ההודאה שלך)
-
n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
המכונה שלי
תוד ה , הולכת לנסות האם למלא את הסלסלה הכפולה עד הסוף ולדחוס? כי אז זה כמות של שני אספרסו צודקת?