האם בעתיד נזכה להגדלת השידורים הדיגטליים?
מה מונע משר התקשורת להגדיל את שידורי עידן ולהוסיף את כל ערוצי הבסיס? (מה שיס והוט מחשיבים כערוצי הבסיס)
כמו ערוץ 24(כנראה יתווסף בעוד שנה), ערוץ 5, ערוץ 6?
גם אם זה אומר תשלום של כמה מיליון לערוצים האלה בכל שנה אז אני חושב שהמדינה יכולה לספוג את זה כך שרוב הציבור יהנה מזה... או אפילו תשלום של 50 ש"ח של כל אזרח בכל חודש במקום ה300 ש"ח שיש והוט דורשים.
האם אתם רואים תרחיש כזה קורה בעתיד?
כמו ערוץ 24(כנראה יתווסף בעוד שנה), ערוץ 5, ערוץ 6?
גם אם זה אומר תשלום של כמה מיליון לערוצים האלה בכל שנה אז אני חושב שהמדינה יכולה לספוג את זה כך שרוב הציבור יהנה מזה... או אפילו תשלום של 50 ש"ח של כל אזרח בכל חודש במקום ה300 ש"ח שיש והוט דורשים.
האם אתם רואים תרחיש כזה קורה בעתיד?
התשובה כן מוחלט ,השר כחלון פועל להקמת מערך שידורים שיכלול בסביבות 15 ערוצים כולל 24 ,כולל
ערוצי חדשות ועוד ערוצים מסחריים חדשים מכל רחבי הארץ.
אחד הדברים המרכזיים הוא מעבר לרישיון תמורת תמלוגים וככה יקומו עוד ערוצים.
ערוצי חדשות ועוד ערוצים מסחריים חדשים מכל רחבי הארץ.
אחד הדברים המרכזיים הוא מעבר לרישיון תמורת תמלוגים וככה יקומו עוד ערוצים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
השאלה אם הערוצים הללו מעוניינים בכך. זה 5 מ׳ ₪ לשנה הרשיון שידור הזה...
אם לא ישלמו משכורות של 100,000 אלף שקל בחודש ,אם ידעו להתנהל נכון ולא להיות בלב תל אביב,אלאoferlaor כתב:השאלה אם הערוצים הללו מעוניינים בכך. זה 5 מ׳ ₪ לשנה הרשיון שידור הזה......
לשדר מחיפה ,באר שבע ,אשדוד ,ירושלים , אפילו מודיעין ,אז התשובה כן.
יש מצבים לפי דעתי אנשים מגזימים יותר מידי וחושבים שצריך לשים את כל הערוצים של יס והוט בDTT. שלא תבינו אותי לא נכון אני תומך לגמרי בפוייקט השידורים הדיגיטלים אבל אם יהיו יותר מדי ערוצים בDTT אז יצא מצב שכל האזרחים במדינה יחויבו לצפות רק ב20 הערוצים החופשיים למרות שיש גם הרבה אנשים שרוצים לראות טלוויזיה יותר איכותית ובכסף..
אני מבין את הצורך לקבל הכל בחינם, זה לגמרי נורמלי אבל יש גבול מסויים..
אני מבין את הצורך לקבל הכל בחינם, זה לגמרי נורמלי אבל יש גבול מסויים..
ראה אנגליה - חבילה ענקית חינמית, כוללת ערוצים איכותיים רבים, שאפילו SKY משדרת שם את SKY 3 ווירג'ין (כבלים) משדרת שם ערוצים.
כלומר- אפשרי שיתוף פעולה בין דיגיטלי קרקעי, כבלים ולווין, ועדיין יש מנויים לכולם.
בוודאי תגידו שהשוק שם הרבה יותר גדול - נכון, אבל גם כאן אפשר לעשות משהו דומה, אולי בנפח יותר קטן.
יש גם ממירים דיגיטליים קרקעיים עם כרטיס לשידורים מוצפנים, וכך אפשר בקלות להוסיף ערוצים בתשלום לערוצים החופשיים.
נדמה לי שלבלוק באסטר היתה כוונה לעשות זאת, אבל בלוק באסטר די נעלמו...
כלומר- אפשרי שיתוף פעולה בין דיגיטלי קרקעי, כבלים ולווין, ועדיין יש מנויים לכולם.
בוודאי תגידו שהשוק שם הרבה יותר גדול - נכון, אבל גם כאן אפשר לעשות משהו דומה, אולי בנפח יותר קטן.
יש גם ממירים דיגיטליים קרקעיים עם כרטיס לשידורים מוצפנים, וכך אפשר בקלות להוסיף ערוצים בתשלום לערוצים החופשיים.
נדמה לי שלבלוק באסטר היתה כוונה לעשות זאת, אבל בלוק באסטר די נעלמו...
יש אפשרות לקנות ממיר ולהוסיף אליו ערוצים שבעיקרון הם בתשלום?! איך עושים את זה?sathack כתב:
נדמה לי שלבלוק באסטר היתה כוונה לעשות זאת, אבל בלוק באסטר די נעלמו......
יש גודל מינימלי של שוק שיכול לפרנס מספר רב של ערוצים איכותיים. ערוצי *** - זה אפשר בלי הגבלה. מצד שני יכול להיות שהטייקונים יקימו לעצמם ערוצי יחצנות בדומה למה שקורה בתחום העיתונות. הם עושים זאת מראש בכוונת הפסד משום שתקשורת זה כוח אבל גם אז ספק אם תמצא איכות בשידורים.sathack כתב:ראה אנגליה - חבילה ענקית חינמית, כוללת ערוצים איכותיים רבים, שאפילו SKY משדרת שם את SKY 3 ווירג'ין (כבלים) משדרת שם ערוצים.
נדמה לי שלבלוק באסטר היתה כוונה לעשות זאת, אבל בלוק באסטר די נעלמו......
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בואו נתחיל מזה שהערוצים הקיימים יפסיקו לשדר ***. אנחנו מדברים על טכנולוגיה, כשבעיה היא תוכן. לי היו מספיקים 3 ערוצים טובים, לא משנה מאיפה הם באים. אני רואה אנשים זורקים 5000 שקל על פלזמה, כשכל מה שהם רואים זה "האח הגדול", הבלו ריי בארץ לא מפותח, מחוץ לתל אביב גם בלתי נגיש כמעט, אלא אם יושבים להוריד באופן בלתי חוקי.
הלוואי שהטלוויזיה שלנו הייתה באותה רמת אינטליגנציה של הטלוויזיה הבריטית.
הלוואי שהטלוויזיה שלנו הייתה באותה רמת אינטליגנציה של הטלוויזיה הבריטית.
דני בלר