שלום רב,
אני מעוניין לבנות תיבות ל
http://www.morelhifi.com/products/mob_3way_elate.html
במקור סט לרכב שנמצא ברשותי , מעוניין לקבל טיפים על ההבדלים של ישום סט כזה בבית .
אשמח לעזרה
יעוץ בבנית תיבה לסט מוראל 3WAY elite
-
Matan20sha
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה יכול להשתמש בדרייברים אבל הקרוס אינו מתאים למטרה (ולתכנן קרוס מתאים זה סיפור לא קטן).
אתה יכול לשאול את הגאונים בקארספורום , שם כל אחד חושב שמי שקונה רמקולים בייתיים הוא טיפש גמור שמבזבז את כספו במקום לקנות סט לרכב כמו מורל פולס ב 500 ש"ח ולבנות לו תיבות ואז זה ישמע טוב יותר מרמקול ב 2000 ש"ח , הכל טוב ויפה תאורטית אבל הקרוס לא בנוי לעבוד בתצורה כזאת.
ואין שום סיבה לעבוד 3-WAY עם מידבאס 6 וחצי אינץ' , אני בספק שהסט הזה ביחד עם מחירו ומחיר העץ ישמע טוב יותר מרמקול מדפי נורמאלי אחר באותו התקציב .
בתחום הסאונד לרכב אנשים חושבים שקרוס לא עושה כלום חוץ מלפצל תדרים , זה לא נכון , קרוס עושה את ההבדל בין רמקול שנשמע טוב לרמקול שנשמע מדהים.
זאת תופעה מדאיגה באמת ויש לי מספיק חברים ( אחד מהם עוסק בתחום ומוכר רמקולים ! ) שבנו רמקולים של מורל לרכב בתיבות עץ פשוטות ונשבעים שזה נשמע טוב יותר מרמקולים אחרים ב 4 אלף ש"ח , לא לכל אדם יש שמיעה טובה כל כך בשביל להבדיל , רוב האנשים שומעים רק את הבאס , זאת התאוריה שלי לפחות .... שמיעה איכותית היא נלמדת ולא נרכשת.
ואין שום סיבה לעבוד 3-WAY עם מידבאס 6 וחצי אינץ' , אני בספק שהסט הזה ביחד עם מחירו ומחיר העץ ישמע טוב יותר מרמקול מדפי נורמאלי אחר באותו התקציב .
בתחום הסאונד לרכב אנשים חושבים שקרוס לא עושה כלום חוץ מלפצל תדרים , זה לא נכון , קרוס עושה את ההבדל בין רמקול שנשמע טוב לרמקול שנשמע מדהים.
זאת תופעה מדאיגה באמת ויש לי מספיק חברים ( אחד מהם עוסק בתחום ומוכר רמקולים ! ) שבנו רמקולים של מורל לרכב בתיבות עץ פשוטות ונשבעים שזה נשמע טוב יותר מרמקולים אחרים ב 4 אלף ש"ח , לא לכל אדם יש שמיעה טובה כל כך בשביל להבדיל , רוב האנשים שומעים רק את הבאס , זאת התאוריה שלי לפחות .... שמיעה איכותית היא נלמדת ולא נרכשת.