http://www.ispot.co.il/?p=11019
מי שמחפש תירוץ לקנות אייפד
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אם מישהו חיפש סיבה למה לא לקנות, זאת בדיוק הסיבה.....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כמה נפלא, אני בטוח שהילד יוכל גם למצוא מהר מאוד אפליקציה שתאפשר לו להחליף את ההורה המטומטם שחושב שגדג'ט אלקטרוני זה תחליף להשקעה בהורות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לגמרי תמוה בעיני מה כולכם התנפלתם פה על זה כאילו שאם נתנו לילד לשחק באייפאד ההורים עשו משהו רע , והם לא עושים שום דבר איתו חוץ מלתת לו אייפאד .
הרי יכולתם להגיד בדיוק אותו דבר אם הסרטון היה מראה אותו משחק עם כל משחק אחר.
מה שמעניין בסרטון, ואני ראיתי סרטון דומה על זעטוט של קולגה, זה בכלל משהו אחר ובוודאי שלא קשור להורות.
הקלות שבה תינוק מפעיל דברים על המכשיר מראה שיש משהו מהותי "נכון" בממשק אדם-מכונה של טאבלטים. משהו טבעי יותר מאשר עם עכבר.
מה שמעניין בסרטון, ואני ראיתי סרטון דומה על זעטוט של קולגה, זה בכלל משהו אחר ובוודאי שלא קשור להורות.
הקלות שבה תינוק מפעיל דברים על המכשיר מראה שיש משהו מהותי "נכון" בממשק אדם-מכונה של טאבלטים. משהו טבעי יותר מאשר עם עכבר.
משה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
moco כתב:לגמרי תמוה בעיני מה כולכם התנפלתם פה על זה כאילו שאם נתנו לילד לשחק באייפאד ההורים עשו משהו רע , והם לא עושים שום דבר איתו חוץ מלתת לו אייפאד .
הקלות שבה תינוק מפעיל דברים על המכשיר מראה שיש משהו מהותי "נכון" בממשק אדם-מכונה של טאבלטים. משהו טבעי יותר מאשר עם עכבר....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים לחלוטין.moco כתב:לגמרי תמוה בעיני מה כולכם התנפלתם פה על זה כאילו שאם נתנו לילד לשחק באייפאד ההורים עשו משהו רע , והם לא עושים שום דבר איתו חוץ מלתת לו אייפאד .
הקלות שבה תינוק מפעיל דברים על המכשיר מראה שיש משהו מהותי "נכון" בממשק אדם-מכונה של טאבלטים. משהו טבעי יותר מאשר עם עכבר....
עדיף "גורמיטים" או "גוגוסים" (שהבן שלי מכור אליהם ויש לו אוספים בשווי של שני אייפאדים בערך....)?
הילד הזה מפותח מאוד לגילו. אין ספק בזה.