איזו חברה YES או HOT משדרים איכות יותר טובה לTV פלזמה HD?
1801-700-700 חינם, אני מציע לך להיות מנוי עד ספטמבר ואז תחליט מי יותר מתאים לך YES או HOT ותדווח לנו.rony1234 כתב:אפשרי כזה דבר ללא התחיבות? הרי הם רוצים כבר את הויזה והתחיבות ל18 חודשים, אם זה כך אז זה מעולה ,כך באמת אני יראה מי טוב יותר לי....
ב - YES זה יעלה לך 320 שקל,דבר אתם ,נחמדים מאד .מושההשפיץ כתב:NEW_WAVE
בכמה תוכל לעשות לי:
ממיר מקליטhd עם כל חבילתה hd שכוללת פוקסספורט,צרלטון,וספורט5 ווסרטים וסדרות בhd
פלוס ויאודי חינם בכל הקטגוריות למעט ארוטיקה לשנה....
1800-20-8000 חינם.
אל תתחבר להוט ,לא מתאים לך .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 21/03/2011 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
אולי הם לא מצליחים להתנתק....NEW_WAVE כתב:יש לך חברים שמחוברים להוט ואתה עדיין חבר שלהם ...פששש כל הכבוד על ההקרבה.אנירקשאלה כתב:אני מסכים שיש התדרדרות באיכות השידורים של יס בימים האחרונים, אבל זה עדיין יותר טוב מהוט - באחריות, יש הוט לחברים טובים......
אל תשכח שב- YES אתה מקבל במתנה(חינם, בלי כל התחייבויות או חתימות) 30 עד 50 יום בשנה של הפרעות
רעשים, קפיצות, פיצוצים וניתוקים, הכל תודות לעננים שמסתירים את הלוויין...
אין ספק שזה מרענן את החוויה הטלוויזיונית, ובכל מקרה בזמן הפיצוצים והרעשים של חוסר הקליטה במסך, אתה יכול לעבור ל- VOD
זה עובר על רשת האינטרנט, כך שלא מפריע לו שיש גשם בחוץ....

רעשים, קפיצות, פיצוצים וניתוקים, הכל תודות לעננים שמסתירים את הלוויין...
אין ספק שזה מרענן את החוויה הטלוויזיונית, ובכל מקרה בזמן הפיצוצים והרעשים של חוסר הקליטה במסך, אתה יכול לעבור ל- VOD
זה עובר על רשת האינטרנט, כך שלא מפריע לו שיש גשם בחוץ....
aweiss שכחתה עוד כמה דברים
1. אם ישלך 3 טלויזיות חדשות(הכוונה 16:9 מסך רחב) אין ליס ממרים HD בלבד אתה חייב לרכוש 3 ממרים yes max hd
שזה עלות של 59שקל כפול 3 = 177 שקל כל חודש)
2. מחיר טכנאי זה עוד 159 שקל
אני בתור לקוח של יס מאד לא מרוצה מהמצב - לפחות ממרים יכלו לספק חינם - זה ממש גניבה מה שיס עושים
אין לי צורך yes max hd אבל אין להם משהו אחר . ולראות טלויזיה עם ממיר דיגיטלי רגיל זה מכוער מאד.
גם אני שוקל לעבור להוט - לא רוצה להיות פרייר לפחות יש להם ממירים HD.
1. אם ישלך 3 טלויזיות חדשות(הכוונה 16:9 מסך רחב) אין ליס ממרים HD בלבד אתה חייב לרכוש 3 ממרים yes max hd
שזה עלות של 59שקל כפול 3 = 177 שקל כל חודש)
2. מחיר טכנאי זה עוד 159 שקל
אני בתור לקוח של יס מאד לא מרוצה מהמצב - לפחות ממרים יכלו לספק חינם - זה ממש גניבה מה שיס עושים
אין לי צורך yes max hd אבל אין להם משהו אחר . ולראות טלויזיה עם ממיר דיגיטלי רגיל זה מכוער מאד.
גם אני שוקל לעבור להוט - לא רוצה להיות פרייר לפחות יש להם ממירים HD.