צה"ל מתנתק מהוט ו-yes ורוכש 10,000 ממירי DTT
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
צה"ל מתנתק מהוט ו-yes ורוכש 10,000 ממירי DTT; הערכות: חיסכון של עשרות מיליוני שקלים
צה"ל יוצא במכרז לחיבור כל יחידותיו לשירות עידן+ ■ ההיגיון הכלכלי מאחורי המהלך: כל אחד מהממירים צפוי לעלות לצה"ל כ-200 שקל בלבד לממיר בעלות חד-פעמית - במקום כ-1,900 שקל בשנה ■ דובר צה"ל: "המכרז נמצא בימים אלה בשלבי סגירה סופיים"
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000631790
צה"ל יוצא במכרז לחיבור כל יחידותיו לשירות עידן+ ■ ההיגיון הכלכלי מאחורי המהלך: כל אחד מהממירים צפוי לעלות לצה"ל כ-200 שקל בלבד לממיר בעלות חד-פעמית - במקום כ-1,900 שקל בשנה ■ דובר צה"ל: "המכרז נמצא בימים אלה בשלבי סגירה סופיים"
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000631790
בושה לצהל! זה באמת אחד הדברים שאני זוכר לטובה מהשירות השלי! עד שיוצאים לקצת זמן מנוחה תמיד ידעתי שאפשר להתנחם ולראות איזה סרט טוב באחד מערוצי הסרטים.. תחשבו על חברה שהם ילדים ויושבים 21 יום במוצב מסריח ומסתכלים כל היום על דבילים שזורקים עליהם אבנים ביהודה ושומרון! עד שהיתה להם אפשרות להתנתק מעט מכל החרא של היום יום ולראות סרט טוב ביס סרטים.. גם את זה לוקחים להם ובמקום זה דוחפים להם מכשיר דבילי שכיום באמת שלא נותן כלום! ערוץ 1 וערוץ 2! תסלחו לי אבל בשביל 2 הערוצים האלה אני הייתי מעדיף לקחת על עצמי עוד שמירה..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
באסה. ה 1900₪ האלה הם בלוף, המחיר לצהל זול מאוד. אני מניח שבפועל מה שיקרה זה שהרבה תוכן מהאינטרנט יחליף בפועל את הכבלים/לויין.
אם אתם שואלים אותי, יש סיכוי שזה תמרון להוזלת המנויים.
אם אתם שואלים אותי, יש סיכוי שזה תמרון להוזלת המנויים.
eliel1010 כתב:בושה לצהל! זה באמת אחד הדברים שאני זוכר לטובה מהשירות השלי! עד שיוצאים לקצת זמן מנוחה תמיד ידעתי שאפשר להתנחם ולראות איזה סרט טוב באחד מערוצי הסרטים.. תחשבו על חברה שהם ילדים ויושבים 21 יום במוצב מסריח ומסתכלים כל היום על דבילים שזורקים עליהם אבנים ביהודה ושומרון! עד שהיתה להם אפשרות להתנתק מעט מכל החרא של היום יום ולראות סרט טוב ביס סרטים.. גם את זה לוקחים להם ובמקום זה דוחפים להם מכשיר דבילי שכיום באמת שלא נותן כלום! ערוץ 1 וערוץ 2! תסלחו לי אבל בשביל 2 הערוצים האלה אני הייתי מעדיף לקחת על עצמי עוד שמירה.....
יש מקומות בצבא שהכבלים הם פיקוח נפש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
iakovl
בתור ג׳ובניק לשעבר (שלא היה לו טלויזיה בשום שלב בחובה, בקבע או במילואים) לא נראה לי שצריך להעניש לא לוחמים ולא ג׳ובניקים. מספיק כבר עם מסע הדליגיטימציה כנגד ג׳ובניקים.
לא כולם יכולים או צריכים להיות לוחמים.
בתור ג׳ובניק לשעבר (שלא היה לו טלויזיה בשום שלב בחובה, בקבע או במילואים) לא נראה לי שצריך להעניש לא לוחמים ולא ג׳ובניקים. מספיק כבר עם מסע הדליגיטימציה כנגד ג׳ובניקים.
לא כולם יכולים או צריכים להיות לוחמים.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
גם אני הייתי ג'ובניק... רק שגרתי כמו קרבי (אישית נהנתי מלא לצאת הביתה על בסיס יומי)
אישית? סידרנו בחדר שלנו בבסיס חיבור פרטי משלנו לYES עם ממיר שמישהו הביא מהבית, יותר נוח מהמועדון של הבסיס
אישית? סידרנו בחדר שלנו בבסיס חיבור פרטי משלנו לYES עם ממיר שמישהו הביא מהבית, יותר נוח מהמועדון של הבסיס
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
עופר אני מסכים איתך שלא צריכה להיות הפרדה בין תנאים לקרביים ללא קרביים ככלל.
אך אני כן מאמין שצריכה להיות הפרדה בין מי שעושה תפקיד משמעותי למי שמחפש להגיע בשמונה ולחזור בשתיים עם הפסקה של שעתיים באמצע.
ומכיוון שלא צריכה להיות הבדלה בין למשל לוחם קרבי למי שעושה תפקיד משמעותי בעורף זה כן לגיטימי שבתנאי הבסיס של לוחם שיוצא 18-3 ממוצב שכוח יהיה קשר לסביליזציה וטלוויזיה שלא דווקא חייב גם המשרת בעורף. ו
באמת מעניין אם גם במוצבי הצפון יורידו את ממירי היס שבאמת היו עד עכשיו על פי חוק במוצבים בשביל פיקוח נפש.
אך אני כן מאמין שצריכה להיות הפרדה בין מי שעושה תפקיד משמעותי למי שמחפש להגיע בשמונה ולחזור בשתיים עם הפסקה של שעתיים באמצע.
ומכיוון שלא צריכה להיות הבדלה בין למשל לוחם קרבי למי שעושה תפקיד משמעותי בעורף זה כן לגיטימי שבתנאי הבסיס של לוחם שיוצא 18-3 ממוצב שכוח יהיה קשר לסביליזציה וטלוויזיה שלא דווקא חייב גם המשרת בעורף. ו
באמת מעניין אם גם במוצבי הצפון יורידו את ממירי היס שבאמת היו עד עכשיו על פי חוק במוצבים בשביל פיקוח נפש.