שרשור תקלות.

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
מני פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

לא יודע אם היה שרשור שכזה, אבל חשבתי שאם אין, אולי אפשר לעשות אחד.
אז אתחיל בתקלות שנתקלתי בהן בשתי המכונות שהיו ברשותי ועדיין.
פאסקוויני ליביה: שבע שנים, תקלה אחת. החלפת חוטי החשמל, בחוטים שיותר מתאימים למתח האמריקני. מסתבר שזה קשור לתקלה בתכנון. מעבר לזה, המכונה עבדה כמו שעון שוויצרי.
המכונה הנכחית, אלקס דואטו 2 , המכונה בת שנה וחצי:
לפני חצי שנה בערך, החלפת שעון הלחץ בדוד, נבע מצנורית פגומה שדלפה.
אתמול גיליתי שסתום הבטחון לא מתפקד כהלכה, קולות של "היס" , הכוסיות שמעל המכונה היו עם אדים, ידעתי שיש דליפה מאיפה שהוא ומצאתי שזה משסתום הבטחון. שולחים לי חלק חדש בחינם למרות שהמכונה לא באחריות.
שתי התקלות באלקס נפתרו בקלות ועל ידי, למרות שאני לא טוב מי יודע מה בתיקונים, אבל המכונה בנויה באופן חכם והחלפת חלקים קלה.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #2 

אחלה רעיון!

קוויקמיל אניטה:
- שובר הוואקום נדפק פעמיים. תיקון ראשון היה ממש גרוע. תיקון שני היה מקצועי לחלוטין (בניה של כוס מיוחדת מעל השובר) ועובד נהדר
- OPV התלכלך והמכונה התחילה להשמיע חריקות מתכתיות תוך כדי חליטת קפה. אני לא יודע כמה זה נפוץ במכונות אחרות, אבל זה קורה גם בקוויקמיל אנדריאה. פרקתי בעצמי, ניקיתי, חיברתי מחדש - והכל תקין. קיבלתי הוראות מכריס קופי בארה"ב

בריקה:
- לאחר שימוש של 3 שנים המקינטה נראית כמו הפנים של פרדי קרוגר בגרסא הירוקה שלהם. כבר דיברנו על זה כאן בפורום, וכנראה שזה לא מזיק, אבל זה מגעיל לגמרי והאמת שממש דוחה אותי להשתמש בה. אין דרך לתקן וכנראה שקשה מאוד למנוע כי זה קורה לכולם
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”