מבקש המלצה למערכת בסיסית (וזולה)
שלום לכולם,
עקב בעיית תקציב (הבעיה היא לא הכסף, אלא החברה שהגדירה לי בצורה מאד ברורה שאוי לי אם אני הולך לבזבז אותו...), אני מחפש פתרון זול - עד 2.5K (עם אפשרות לחריגה קלה) עבור צרכים בסיסיים מאד:
אני רוצה לשמוע סרטים קצת יותר טוב...
מדובר בLCD 40", אליה אני אחבר XTREAMER, PS3, וממיר. אני מחפש מערכת של רסיבר + רמקולים סטליטיים (אני מקווה שאני לא מבולבל - הרמקולים הקטנים...) שיתנו קצת יותר ממה שהרמקולים של הטלויזיה נותנים לבד.
מכיוון שאני באמת חסר מושג בתחום, ניסיתי להגדיר את הצרכים שלי בצורה הכי מדויקת. מדובר בסלון סטנדרטי, רוצה רמקולים קטנים אבל כמה שיותר ממזרים - סראונד לעניים.
אגב, (שוב, חסר מושג לגמרי), תפקיד הרסיבר הוא לקחת את האות מהמכשיר הרלבנטי ולדעת להעביר אותו לרמקולים, לא? אז מה קשור יכולות הוידאו לרסיבר? רסיבר 3D וכו'?
תודה רבה על העזרה!
עקב בעיית תקציב (הבעיה היא לא הכסף, אלא החברה שהגדירה לי בצורה מאד ברורה שאוי לי אם אני הולך לבזבז אותו...), אני מחפש פתרון זול - עד 2.5K (עם אפשרות לחריגה קלה) עבור צרכים בסיסיים מאד:
אני רוצה לשמוע סרטים קצת יותר טוב...
מדובר בLCD 40", אליה אני אחבר XTREAMER, PS3, וממיר. אני מחפש מערכת של רסיבר + רמקולים סטליטיים (אני מקווה שאני לא מבולבל - הרמקולים הקטנים...) שיתנו קצת יותר ממה שהרמקולים של הטלויזיה נותנים לבד.
מכיוון שאני באמת חסר מושג בתחום, ניסיתי להגדיר את הצרכים שלי בצורה הכי מדויקת. מדובר בסלון סטנדרטי, רוצה רמקולים קטנים אבל כמה שיותר ממזרים - סראונד לעניים.
אגב, (שוב, חסר מושג לגמרי), תפקיד הרסיבר הוא לקחת את האות מהמכשיר הרלבנטי ולדעת להעביר אותו לרמקולים, לא? אז מה קשור יכולות הוידאו לרסיבר? רסיבר 3D וכו'?
תודה רבה על העזרה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תבדוק את הלוג'יטק Z5500 - פתרון יחסית זול (פחות מ-1,500 ש"ח) ופשוט שלא יסבך אותך יותר מדי לא עם הטכנולוגיה ולא עם התקציב ונראה לי שייתן מענה לצרכים שלך (שיפור הסאונד בצפיה בתכני וידאו...)
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
יש לי שאלה, בהמשך למה שכתבת.epony כתב:תבדוק את הלוג'יטק Z5500 - פתרון יחסית זול (פחות מ-1,500 ש"ח) ופשוט שלא יסבך אותך יותר מדי לא עם הטכנולוגיה ולא עם התקציב ונראה לי שייתן מענה לצרכים שלך (שיפור הסאונד בצפיה בתכני וידאו...)...
אני שמעתי ביקורות מעולות מאנשים שקנו את ה Z5500.
האם הסט הזה תומך בחיבור מספר מקורות אודיו במקביל (נגיד HTPC+ממיר)?
יש לZ5500 כניסה אופטית וכניסה קואקסילית, ועוד כניסה אנלוגית(ירוק כתום שחור)
ככה שאת הממיר והXTREAMER אתה יכול לחבר לאופטי ולקואקסילי.
שאלה על הPS3:
יש לו יציאה אופטית/קואקסילית?
ככה שאת הממיר והXTREAMER אתה יכול לחבר לאופטי ולקואקסילי.
שאלה על הPS3:
יש לו יציאה אופטית/קואקסילית?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תעשה חיפוש בפורום על ה Z5500, המערכת הזו תוארה פה לא מעט בעבר בהרחבה.
יש לה 3 כניסות מקבילות - סט אנלוגי (שלושה חיבורי PL המקבילים למעשה לששת הערוצים), חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי.
אם ל PS3 יש רק יציאה אופטית, תצטרך להשתמש בממתג כדי להחליף בין PS3 לבין האקסטרימר (לו גם יש יציאה אופטית בלבד), דוגמת זה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... ts_id=8736.
לא ציינת אם הממיר שלך הוא HD אבל אם אין לו יציאת אודיו דיגיטלי תוכל לחבר אותו לכניסת ה PL של הערוצים הקדמיים ולהשתמש ב Prologic כדי לדמות צליל רב ערוצי (בכל מקרה, רוב התכנים המשודרים בכבלים / לווין אינם בפורמט רב ערוצי).
החלפת המקורות במערכת עצמה מבוצעת דרך השלט.
יש לה 3 כניסות מקבילות - סט אנלוגי (שלושה חיבורי PL המקבילים למעשה לששת הערוצים), חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי.
אם ל PS3 יש רק יציאה אופטית, תצטרך להשתמש בממתג כדי להחליף בין PS3 לבין האקסטרימר (לו גם יש יציאה אופטית בלבד), דוגמת זה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pro ... ts_id=8736.
לא ציינת אם הממיר שלך הוא HD אבל אם אין לו יציאת אודיו דיגיטלי תוכל לחבר אותו לכניסת ה PL של הערוצים הקדמיים ולהשתמש ב Prologic כדי לדמות צליל רב ערוצי (בכל מקרה, רוב התכנים המשודרים בכבלים / לווין אינם בפורמט רב ערוצי).
החלפת המקורות במערכת עצמה מבוצעת דרך השלט.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מומלץ, אבל האמת שבמחירים הנוכחיים אין שום סיבה שלא ללכת על ה-5500 שמציע יחס עלות/תועלת פשוט מעולה!greenor כתב:התחלתי לחקור קצת על הרמקולים שהמלצתם, מאד מעניינים.
ראיתי שלוג'יטק הוציאה את דור ההמשך - Z906 - האם מומלץ?...
לא ידוע עוד אם הוא יהיה יותר טוב, קורה שדור ההמשך פחות טוב מהמקורי.epony כתב:מומלץ, אבל האמת שבמחירים הנוכחיים אין שום סיבה שלא ללכת על ה-5500 שמציע יחס עלות/תועלת פשוט מעולה!greenor כתב:התחלתי לחקור קצת על הרמקולים שהמלצתם, מאד מעניינים.
ראיתי שלוג'יטק הוציאה את דור ההמשך - Z906 - האם מומלץ?......