בעיה של DELAY בממיר YES MAX HD
שלום לכולם,
הבנתי שלהרבה אנשים יש בעיה עם ממיר YES MAX HD.
הבעיה היא עם הDELAY, שלוקח זמן עד שהממיר מעביר ערוץ.
לאחר כמה טלפונים למחלקת תמיכה של YES הם שופכים לך את הסיפור שצריך לעדכן גרסא אבל הבעיה ממשיכה וממשיכה ומעצבנת עד שלפעמים בא לך לזרוק את השלט.
האם יש מה לעשות?
הבנתי שלהרבה אנשים יש בעיה עם ממיר YES MAX HD.
הבעיה היא עם הDELAY, שלוקח זמן עד שהממיר מעביר ערוץ.
לאחר כמה טלפונים למחלקת תמיכה של YES הם שופכים לך את הסיפור שצריך לעדכן גרסא אבל הבעיה ממשיכה וממשיכה ומעצבנת עד שלפעמים בא לך לזרוק את השלט.
האם יש מה לעשות?
HD רואים מצוין בהוט , כל התוכניות שצולמו ב HD פשוט ראי ,למשל ג'ימי קימל מצולם ב ABC ב HD או מד מן עונה 4.rony1234 כתב:האמת גם אני חושב עלHOT ' איכזבו אותי בתוכן+איכות הHD הנמוכה שלהם, השאלה איך רואים בHOT HD?...
גם הסדרות בעברית מצולמות ב HD והם נמצאות גם ב- VOD ,יש למשל ספריית HBO שהיא מומלצת בלי לרכוש
את ה VOD ,כלומר נכנסים לספריית HBO ורואים למשל ספורנוס ב HD .
SD רואים יותר טוב מ- YES .
הצעה שלי
בטריפל יש מסלול ללא התחייבות עוד 15 שקל ,נסו אותו עד שייצא ממיר HD -מקליט ב-HOT בערך בספטמבר ואז
תוכלו לסחוט במבצע ממיר מקליט HD מ HOT בתמורה להתחייבות או תחזרו ל YES , או לעידן + .
קידוד שלט YES
חברים
יש כמה פתרונות לנושא
א. לנסות לשנות קידוד לשלט (מומלץ לעבוד על פרמטר NEC במקום XMP)
ב. החלפת ממיר לדגם החדש (YES MAX HD דור 2 ) בעל מעבד חזק יותר שנותן פתרון לבעיה
בהצלחה
יש כמה פתרונות לנושא
א. לנסות לשנות קידוד לשלט (מומלץ לעבוד על פרמטר NEC במקום XMP)
ב. החלפת ממיר לדגם החדש (YES MAX HD דור 2 ) בעל מעבד חזק יותר שנותן פתרון לבעיה
בהצלחה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
nec זה בסך הכל תצורת שלט ,שמאפשרת לכל שלט של יס בבית לשלוט על הממיר.
יש לי דור ראשון 320 גיגה וגם 500 דור 3 והדילי שווה בשניהם.תבדוק בערוצי המשחקים האינטראקטיבים שם התגובה מהירה מאוד.
חוץ מיזה נראה לא נורמלי לזפזפ בערוצים במקום להנות מהתוכן.
יש לי דור ראשון 320 גיגה וגם 500 דור 3 והדילי שווה בשניהם.תבדוק בערוצי המשחקים האינטראקטיבים שם התגובה מהירה מאוד.
חוץ מיזה נראה לא נורמלי לזפזפ בערוצים במקום להנות מהתוכן.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
דווקא העובדות בשטח מוכיחות אחרת , איכות תמונה נהדרת ואינטרנט מהיר הביאו 300 אלף לקוחות בטריפלאנירקשאלה כתב:לא הייתי עובר להוט גם עבור מסאז' כל יום.
איכות טובה - הרגתם אותי. עוד מעט תגידו שגם איכות שירות הלקוחות שלהם טובה...
,מה כולם טועים ורק אתה צודק .
אגב אין בכלל תלונות בפורום הזה לגבי התמונה של HOT וזה אומר הכל, מה לגבי איכות התמונה YES ,
תקרא פה בפורום ולא ממני .
רוביןהוד כתב:רוב המעמד הסוציואקונומי מחובר לHOT ,בגלל זה אין סיכוי שאחוז גבוה של רוכשי מסכי פרימיום יתלוננו על איכות התמונה....
2 סטירות לטענה שלך.
פורסם שיש ל HOT מעל 350 אלף לקוחות ב HD , הרבה יותר מ YES ,ככה שבמספר מוחלט יש
אותו מספר מסכי פרימיום ללקוחת YES ו HOT .
סתירה שנייה לטענה שלך, אם לצופי YES יש מסכי פרימיום עם 100HZ ושלל אמצעים להחלקת התמונה
אז הם צריכים לראות יותר טוב ממסך פשוט ואם הם באים בטענות ,זה אומר דרשני .
רוביןהוד כתב:אתה מתכוון לסתירות?או סטירות=כאפאות
![]()
מה הציפיות מאנשים שצופים ב3:4 על מסך רחב?
העיקר שיהיה טלפון נייח(כבר כמה שנים אין לי כזה דבר) בכמה סנטים פחות,-עם ביביהו על המסך רחב ושמן-נסתדר....
מי אמר לך שצופים ב 4:3 במסך רחב ,מה אנשים מזמנים ממיר HD כדי לראות ב 4:3 במסך רחב .
מי אמר שלתכנון צרכני יש טעם רע,גם לזוג צעיר משכיל יש צרכים ואם הוא חוסך בסופר 70 שקל בקנייה בכרטיס מועדון,
למה שלא יחסוך 100 שקל ואף יותר בשיחות טלפון .
כאמור זווית הצפייה שלך צרה ויוצאת מנקודת הנחה שמסבירה למה ל YES פחות לקוחות ,אתה יודע
לחשוב יותר טוב מכולם, מה טוב בשבילם או למה הם לא מבינים או סתם קמצנים .
ניוווייב, אני לא מכיר אותך, אבל או שאתה עובד בהוט, או שאתה אובססיבי.
כך או כך, שיהיה לך לבריאות.
אם אתה באמת מאמין שיש יותר אנשים בהוט בגלל שהוט יותר טובה (ולא נראה לי שאתה באמת מאמין), אז אתה מתעלם לחלוטין מכך שהוט היו כאן קודם, שכל הלקוחות היו אצלם מלכתחילה, ושלעזוב אותם זה כמעט כמו לעזוב טיים שייר.
יכול להיות שהוט יותר זולים בפוטנציה, אבל בפועל אם אתה לא רב איתם כל הזמן אתה מהר מאד תגלה שאתה משלם המון, וחוץ מזה, התכנים, האיכות והשירות פשוט פחות טובים. אתה יכול להתווכח, נראה לי שזאת חלק מהעבודה שלך.
גם ליס יש את הבעיות שלהם - אבל להשוות אותם להוט זה כמו להשוות הונדה 2009 לקיה 2005
אם אתה באמת מאמין שיש יותר אנשים בהוט בגלל שהוט יותר טובה (ולא נראה לי שאתה באמת מאמין), אז אתה מתעלם לחלוטין מכך שהוט היו כאן קודם, שכל הלקוחות היו אצלם מלכתחילה, ושלעזוב אותם זה כמעט כמו לעזוב טיים שייר.
יכול להיות שהוט יותר זולים בפוטנציה, אבל בפועל אם אתה לא רב איתם כל הזמן אתה מהר מאד תגלה שאתה משלם המון, וחוץ מזה, התכנים, האיכות והשירות פשוט פחות טובים. אתה יכול להתווכח, נראה לי שזאת חלק מהעבודה שלך.
גם ליס יש את הבעיות שלהם - אבל להשוות אותם להוט זה כמו להשוות הונדה 2009 לקיה 2005
הנה סתירה לכל הטענות שלך.אנירקשאלה כתב:ניוווייב, אני לא מכיר אותך, אבל או שאתה עובד בהוט, או שאתה אובססיבי.
גם ליס יש את הבעיות שלהם - אבל להשוות אותם להוט זה כמו להשוות הונדה 2009 לקיה 2005...
אתה יכול לקרוא בתגובות שלי שדווקא YES היא זאת מתאמצת יותר עבור הלקוח ,
,אבל מי שאובססיבי זה דווקא אתה וכמותך כלפי הוט , אתם חוזרים על מנטרות חסרות בסיס ,בגלל
זה הפורום נועד לתקן אתכם .
א) כתבת שהתכנים בהוט פחות טובים, מי שמך לקבוע זאת, מי ??? .
לעספור יש 140 אלף חברים בפייסבוק ,אני לא רואה את התכנית ,אבל מי אני שייקבע שזה פחות טוב .
ב)למה לי אין בעיות אם שירות לקוחות ,נורא פשוט ,אני יודע מה אני רוצה ואין לי שום עניין להטריד את המוקד
סתם ולצאת גבר .
ג) כתבת שהוט התחילה לפני YES 8 שנים ,היחס כיום 61% מחוברים ל HOT השאר 39% ל YES , T,אתה צודק ,
אבל כך למשל את סלקום ,נכנסו אחרי פלאפון והם הכי רווחיים והכי גדולים במספר הלקוחות ,איך תסביר את זה .
ד) בזק איבדה מעל 30% ממספר הלקוחות בטלפון הנייח תוך 5 שנים לטובת HOT-077 ו 012 -074
ל 012 באופן מפתיע 250 אלף לקוחות בטלפון הנייח
ול-HOT יש 650 אלף לקוחות בטלפון ,רק ב 2010 בזק איבדה 120 אלף לקוחות נייח ,אז שרוצים זה אפשרי .
קבוצת בזק שמורכבת מפלאפון ,YES,בזק,בזק בינלאומי , עושה את עיקר הרווח מפלאפון מעל 50% וזאת מטרייה
גדולה מאד עבור כל השאר .
מה השורה התחתונה שלי ,תלמדו לשפוט חברה על סמך המציאות ובמציאות HOT לא גרועה בכלל ,הפוך גוטה,
הם דווקא מצליחים ולכן לא ברור כל הטענות המופרכות .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 22/03/2011 2:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.