נמכר בישראל מכשיר ה- 100,000 מדגם Samsung Galaxy S
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
חברת סאני תקשורת, יבואנית סמסונג סלולר בישראל, מדווחת כי נמכרו בישראל 100,000 מכשירים מדגם Samsung Galaxy S מאז חודש נובמבר 2010 באמצעות שלוש המפעילות הסלולאריות.
דוידי פיאמנטה, מנכ"ל סאני תקשורת, יבואנית סמסונג סלולר: "ישראל מצטרפת להצלחה העולמית של סמסונג עם מכשיר הדגל Samsung Galaxy S, הזוכה להצלחה רבה בשוק מכשירי הסמאטרפון העולמי. המכשיר מעניק למשתמשים חווית סמארטפון משופרת, המתאימה לאורח חייהם ולצרכיהם, ולכן הצליח ה-Samsung Galaxy S לכבוש במהרה את ליבם של הצרכנים בישראל".
עוד הוסיף: "ההצלחה של ה-Samsung Galaxy S הביאה את סמסונג להחליט לפתח מכשירים נוספים ולהרחיב את משפחת ה-Galaxy בסדרת מכשירים חדשה בה כל מכשיר מספק מענה לצורך אחר, זאת על מנת להעניק פתרונות למגוון רחב יותר של קהלים. מכשירים אלה יושקו בחודשים הקרובים גם בישראל".
תקציר על המכשיר:
ה-Samsung Galaxy S מבוסס מערכת הפעלה Android™ 2.2 ובעל מסך מגע "4 בטכנולוגיית SUPER AMOLED. למכשיר מעבד 1GHz ואפשרות צילום, הקלטה וצפייה בוידיאו באיכות HD. בנוסף לכך בעל קישוריות WiFi 802.11, מצויד במקלט GPS מובנה, מאפשר שיתוף תכנים באמצעות DNLA, משמש כראוטר אלחוטי לחיבור של עד 5 התקנים, ו- Push Mail לסנכרון מול שרתי .Exchange
חייבים להודות כי זהו הישג יפה מעניין מול האייפון של אפל.
דוידי פיאמנטה, מנכ"ל סאני תקשורת, יבואנית סמסונג סלולר: "ישראל מצטרפת להצלחה העולמית של סמסונג עם מכשיר הדגל Samsung Galaxy S, הזוכה להצלחה רבה בשוק מכשירי הסמאטרפון העולמי. המכשיר מעניק למשתמשים חווית סמארטפון משופרת, המתאימה לאורח חייהם ולצרכיהם, ולכן הצליח ה-Samsung Galaxy S לכבוש במהרה את ליבם של הצרכנים בישראל".
עוד הוסיף: "ההצלחה של ה-Samsung Galaxy S הביאה את סמסונג להחליט לפתח מכשירים נוספים ולהרחיב את משפחת ה-Galaxy בסדרת מכשירים חדשה בה כל מכשיר מספק מענה לצורך אחר, זאת על מנת להעניק פתרונות למגוון רחב יותר של קהלים. מכשירים אלה יושקו בחודשים הקרובים גם בישראל".
תקציר על המכשיר:
ה-Samsung Galaxy S מבוסס מערכת הפעלה Android™ 2.2 ובעל מסך מגע "4 בטכנולוגיית SUPER AMOLED. למכשיר מעבד 1GHz ואפשרות צילום, הקלטה וצפייה בוידיאו באיכות HD. בנוסף לכך בעל קישוריות WiFi 802.11, מצויד במקלט GPS מובנה, מאפשר שיתוף תכנים באמצעות DNLA, משמש כראוטר אלחוטי לחיבור של עד 5 התקנים, ו- Push Mail לסנכרון מול שרתי .Exchange
חייבים להודות כי זהו הישג יפה מעניין מול האייפון של אפל.
-
- Samsung Galaxy S
צבי וורובל
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יפה מאד.
לא לשכוח שצריך להוסיף לזה עוד כמה אלפים לא בודדים של מכשירים שנרכשו מחו"ל עוד טרם הגעתו של המכשיר לארץ (וגם אחרי שהוא הגיע).
הישג מאד מכובד בשביל קצת פחות מ-5 חודשים ובמיוחד בהתחשב בעובדה שהמתחרה הישיר הוא האייפון!!!
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יפה !
זה מזכיר לי שלא מזמן כאשר התעניינתי מה לקנות , אמרו לי :
זה כמו האייפון
זה דומה לאייפון
זה משתווה לאייפון
זה עם אפשרויות כמו האייפון ......
הבנתי כי האייפון הוא מודל לחיקוי , ולכן רכשתי אייפון ( הידד הוא בן שבוע )
ואני מאד מרוצה !!!
זה מזכיר לי שלא מזמן כאשר התעניינתי מה לקנות , אמרו לי :
זה כמו האייפון
זה דומה לאייפון
זה משתווה לאייפון
זה עם אפשרויות כמו האייפון ......
הבנתי כי האייפון הוא מודל לחיקוי , ולכן רכשתי אייפון ( הידד הוא בן שבוע )
ואני מאד מרוצה !!!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14361
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
רגע, כמה אייפונים נמכרו באותה תקופת זמן?
דרך אגב, 80% מרוכשי הגלאקסיS שאני מכיר (כולל אנוכי), בחרו בו בגלל ה"אין אחריות" והממשק ה"סגור" של האיפון (כולל תקשורת בלוטוס מוגבלת).
דרך אגב, 80% מרוכשי הגלאקסיS שאני מכיר (כולל אנוכי), בחרו בו בגלל ה"אין אחריות" והממשק ה"סגור" של האיפון (כולל תקשורת בלוטוס מוגבלת).
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לאנשים בישראל אין הרבה ידע בנושא הסמארטפונים ,אנשים מגיעים ליקנות איפון 4 כי "בא להם" ולא כי הם צריכים בסוף אומרים להם בגלל שאין במלאי כך את זה זה כמו איפון ... אולי 20 מכול מי שקנה את המכשיר באמת יודע עליו דבר או שניים ובאמת מתכוון לנצל את התכונות של הסמארטפונים בדרג הביצועים הזה .
בכול מקרה באמת מעניין לדעת כמה iPhone 4 נמכו בארץ
בכול מקרה באמת מעניין לדעת כמה iPhone 4 נמכו בארץ
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לצערי זה מראה עד כמה אנשים פה בארץ לא מבינים על מה הם מדברים , לא מעט אנשים שאני מכיר לא יודעים מה זה אנדרואיד ,קוראים לiOS : "מערכת ההפעלה של האיפון" ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה הגיוני שאנשים שלא מתמצאים יתבלבלו בין כל מערכות ההפעלה והפלאפונים.
אנשים קולטים את הכותרות -
יש אייפון
יש אנדרואיד
הם מתחרים אחד בשני
יש iOS של אפל
יש אנדרואיד של סמסונג
יש אנדרואיד של מוטורולה
אנשים לא צריכים לדעת את ההבדלים הקונספטואלים או הטכניים, אלא רק את היכולות והמחיר.
אפל הצליחו למתג את אייפון כמותג יקר ולכן אנשים רוצים מכשיר איכותי ("כמו אייפון") במחיר נמוך וככה מגיעים ל-100K מכשירי גלקסי.
יש אייפון
יש אנדרואיד
הם מתחרים אחד בשני
יש iOS של אפל
יש אנדרואיד של סמסונג
יש אנדרואיד של מוטורולה
אנשים לא צריכים לדעת את ההבדלים הקונספטואלים או הטכניים, אלא רק את היכולות והמחיר.
אפל הצליחו למתג את אייפון כמותג יקר ולכן אנשים רוצים מכשיר איכותי ("כמו אייפון") במחיר נמוך וככה מגיעים ל-100K מכשירי גלקסי.
- רונן
- חבר מכור קשה

Pavelz כתב:פעם שאלו אותי אם אני מכיר את האייפון הזה של סמסונג.....
אהבתי !!!
- רונן
- חבר מכור קשה

אז כבנקאי שלא מבין כלום בתכנות / מערכות הפעלה / פריצות / וכו' עלי לצייןmta194 כתב:זה הגיוני שאנשים שלא מתמצאים יתבלבלו בין כל מערכות ההפעלה והפלאפונים.
יש אייפון
יש אנדרואיד
הם מתחרים אחד בשני
יש iOS של אפל
יש אנדרואיד של סמסונג
יש אנדרואיד של מוטורולה
אפל הצליחו למתג את אייפון כמותג יקר ולכן אנשים רוצים מכשיר איכותי ("כמו אייפון") במחיר נמוך וככה מגיעים ל-100K מכשירי גלקסי....
כי באמת לא ידעתי דבר על האייפון , אך הלכתי עם העדר , וראו איזה פלא :
תוך יומיים התקנתי את מה שרציתי , הבנתי איך זה עובד , הכל הולך חלק ואני מרוצה ,
וזאת מבלי להשתחצן , כנראה שהפשטות של APPLE בעיקר ו אייפון בפרט באמת כובשת עולם .
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זו הסיבה שהאייפון תפס כל כך חזק למרות חסרונותיו- הוא המכשיר הכי אינטואיטיבי., כנראה שהפשטות של APPLE בעיקר ו אייפון בפרט באמת כובשת עולם ....
הממשק ברור וקל וקל לבצע את רוב הפעולות (אילו שאפל מרשה למשתמש לבצע).
אבל הוא בהחלט לא כובש את העולם. בינואר אנדרואיד השיג את אפל מבחינת נתח שוק הסמארטפונים בארה"ב.
אני מניח שהמגמה תחזור על עצמה גם בשוק העולמי.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
אני לא זוכר שגוגל מוכרים חומרה (מאז הפלופ של הנקסוס...) אלא רשיונות לשימוש במע' הפעלה.
מדובר על מספר רב של יצרניות גדולות ומוכרות בתחום (סמסונג, HTC, וכו') ש"סוף כל סוף" מצליחות להשתוות לביצועים של חברה אחת עם מכשיר אחד, שמעבר למוצר שקוסם לרוב האוכלוסיה, גם מצליחה למצב אותו כמכשיר שמשדר "יוקרה" (ויש שלא יסכימו לכך, אבל המציאות חזקה פה מכל דמיון).
בהיבט הזה, הדומיננטיות של אפל בשוק היא הרבה יותר ממדהימה.
מדובר על מספר רב של יצרניות גדולות ומוכרות בתחום (סמסונג, HTC, וכו') ש"סוף כל סוף" מצליחות להשתוות לביצועים של חברה אחת עם מכשיר אחד, שמעבר למוצר שקוסם לרוב האוכלוסיה, גם מצליחה למצב אותו כמכשיר שמשדר "יוקרה" (ויש שלא יסכימו לכך, אבל המציאות חזקה פה מכל דמיון).
בהיבט הזה, הדומיננטיות של אפל בשוק היא הרבה יותר ממדהימה.
אוהד,
יש לך כנראה זיכרון מאוד קצר
איך עוד שרשור שוב פעם הופך להיות שרשור הלל למכשיר האייפון?!
לעניינו,
מפתיע אותי מאוד המספר הזה וזה בעיקר בגלל שחלק מגירסאות של המפעילות בארץ מעל האנדרואיד הן פשוט "לא משהו" (בעיקר של פלאפון)
יש לך כנראה זיכרון מאוד קצר
לעניינו,
מפתיע אותי מאוד המספר הזה וזה בעיקר בגלל שחלק מגירסאות של המפעילות בארץ מעל האנדרואיד הן פשוט "לא משהו" (בעיקר של פלאפון)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כל שירשור הופך להלל לאייפון.osherov כתב:אוהד,
יש לך כנראה זיכרון מאוד קצר![]()
לעניינו,
מפתיע אותי מאוד המספר הזה וזה בעיקר בגלל שחלק מגירסאות של המפעילות בארץ מעל האנדרואיד הן פשוט "לא משהו" (בעיקר של פלאפון)...
אבל המצאות אחרת.
אני רואה עוד ועוד אנשים מקבלים גלאקסי , והם לא אומרים הלוואי והיה לי אייפון - או חיקוי של אייפון .
הם יודעים בדיוק מה יש להם - הם משווים אחד עם השני אפליקציות.
ובעיקר הם עוד מרוצים מאוד !
יצא לי לראות מכשירי אורנג' שלאחרונה יצאו עם רום JPC , והוא רץ חלק וחסר בעיות GPS.
אפילו לחבר אמרתי שאין טעם בהחלפת רום - אין הבדל גדול במהירות.
IamEzio כתב:לצערי זה מראה עד כמה אנשים פה בארץ לא מבינים על מה הם מדברים , לא מעט אנשים שאני מכיר לא יודעים מה זה אנדרואיד ,קוראים לiOS : "מערכת ההפעלה של האיפון" ......
אמממ..אם אני לא טועה(ואני די בטוח שלא) iOS זה ר"ת של iphone operating system או בתרגום לעברית מערכת ההפעלה של אייפון...ככה שהם לא בדיוק טועים.