בחירת טלויזיה פיליפס 46 אינטש.
המשך לשאלתי הקןדמת.
אני מחפש טלוויזיה אך ורק לשידורי ספורט {כדורגל} . אני צופה בממיר דיגתאלי . יש לי את התחנות של ספורט 5 וספורט 5+ וספורט 1 וספורט 2 . לצפיה בכדורגל. {לא מעונין בפלזמה }. מרחק צפיה כ 3 נטר .
בסוף אני אלך על אחד משני אללה .
טלויזיה Philips 46PFL8605H LED 46 אינטש .
או
טלויזיה Philips 46PFL9705 LED 46 אינטש.
על מה אתם ממליצים .
אני מחפש טלוויזיה אך ורק לשידורי ספורט {כדורגל} . אני צופה בממיר דיגתאלי . יש לי את התחנות של ספורט 5 וספורט 5+ וספורט 1 וספורט 2 . לצפיה בכדורגל. {לא מעונין בפלזמה }. מרחק צפיה כ 3 נטר .
בסוף אני אלך על אחד משני אללה .
טלויזיה Philips 46PFL8605H LED 46 אינטש .
או
טלויזיה Philips 46PFL9705 LED 46 אינטש.
על מה אתם ממליצים .
ה9705 הוא מהסדרה הגבוהה ביותר של פיליפס וכולל שיטת תאורת לד מתקדמת יותר
ובעל איכות תמונה גבוהה הרבה יותר מה8605.
בביקורות הוא נחשב לרפרנס של מסכי הלד שקיימים כרגע כך שאם אין לך בעיית תקציב לך עליו .
מסך פשוט פנומנלי מנסיון !
ובעל איכות תמונה גבוהה הרבה יותר מה8605.
בביקורות הוא נחשב לרפרנס של מסכי הלד שקיימים כרגע כך שאם אין לך בעיית תקציב לך עליו .
מסך פשוט פנומנלי מנסיון !
המסך אכן מצויין 9705 אבל עם התכנים שלך שזה ערוצי ספורט דרך הממיר כפי שאתה מציין הייתי מוותר על הדגם 9705 ואפילו 8605 לא הייתי בוחר...... כי המסכים האלה מובילים בתחום הפורמט FULL HD אמיתי איכותי. לראות את הערוצים האלה יהיה טוב ונכון לבחור בטכנולגיית הפלאזמה. שוב המסכים של פיליפס בדגמים כמו 9705 רמת המסך היא איכותית להפליא אבל צריך לשלב כל אות שידור לפורמט המסך.......כל אחד וזווית הראיה שלו תראה ותבחר לבד. בהצלחה
לו היית מכיר באמת את המסך היית מבין שמסך עם קצב רענון של 400HZ וזמן תגובה של 0.5MLstas כתב:המסך אכן מצויין 9705 אבל עם התכנים שלך שזה ערוצי ספורט דרך הממיר כפי שאתה מציין הייתי מוותר על הדגם 9705 ואפילו 8605 לא הייתי בוחר...... כי המסכים האלה מובילים בתחום הפורמט FULL HD אמיתי איכותי. לראות את הערוצים האלה יהיה טוב ונכון לבחור בטכנולגיית הפלאזמה. שוב המסכים של פיליפס בדגמים כמו 9705 רמת המסך היא איכותית להפליא אבל צריך לשלב כל אות שידור לפורמט המסך.......כל אחד וזווית הראיה שלו תראה ותבחר לבד. בהצלחה...
יוכל להראות את הערוצים האלה לא פחות טוב "מטכנולוגיית הפלזמה".......