בחירת טלויזיה פיליפס 46 אינטש.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
wesamm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

המשך לשאלתי הקןדמת.

אני מחפש טלוויזיה אך ורק לשידורי ספורט {כדורגל} . אני צופה בממיר דיגתאלי . יש לי את התחנות של ספורט 5 וספורט 5+ וספורט 1 וספורט 2 . לצפיה בכדורגל. {לא מעונין בפלזמה }. מרחק צפיה כ 3 נטר .

בסוף אני אלך על אחד משני אללה .

טלויזיה Philips 46PFL8605H LED ‏46 ‏אינטש .

או

טלויזיה Philips 46PFL9705 LED ‏46 ‏אינטש.

על מה אתם ממליצים .

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

ה9705 הוא מהסדרה הגבוהה ביותר של פיליפס וכולל שיטת תאורת לד מתקדמת יותר
ובעל איכות תמונה גבוהה הרבה יותר מה8605.
בביקורות הוא נחשב לרפרנס של מסכי הלד שקיימים כרגע כך שאם אין לך בעיית תקציב לך עליו .
מסך פשוט פנומנלי מנסיון !

Aviii
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

עם אתה נעול ולא מוכן להתפשר על דגמים אחרים
(באיכות אתה כנראה לא תמצא יותר איכות מהדגם השני שהבאת - אני אומר לך ראיתי אותו זה פשוט פנומנלי, אבל אוליי בגודל המסך עצמו)
לך על ה - 9705.

stas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 0

שליחה #4 

המסך אכן מצויין 9705 אבל עם התכנים שלך שזה ערוצי ספורט דרך הממיר כפי שאתה מציין הייתי מוותר על הדגם 9705 ואפילו 8605 לא הייתי בוחר...... כי המסכים האלה מובילים בתחום הפורמט FULL HD אמיתי איכותי. לראות את הערוצים האלה יהיה טוב ונכון לבחור בטכנולגיית הפלאזמה. שוב המסכים של פיליפס בדגמים כמו 9705 רמת המסך היא איכותית להפליא אבל צריך לשלב כל אות שידור לפורמט המסך.......כל אחד וזווית הראיה שלו תראה ותבחר לבד. בהצלחה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

stas כתב:המסך אכן מצויין 9705 אבל עם התכנים שלך שזה ערוצי ספורט דרך הממיר כפי שאתה מציין הייתי מוותר על הדגם 9705 ואפילו 8605 לא הייתי בוחר...... כי המסכים האלה מובילים בתחום הפורמט FULL HD אמיתי איכותי. לראות את הערוצים האלה יהיה טוב ונכון לבחור בטכנולגיית הפלאזמה. שוב המסכים של פיליפס בדגמים כמו 9705 רמת המסך היא איכותית להפליא אבל צריך לשלב כל אות שידור לפורמט המסך.......כל אחד וזווית הראיה שלו תראה ותבחר לבד. בהצלחה
...
לו היית מכיר באמת את המסך היית מבין שמסך עם קצב רענון של 400HZ וזמן תגובה של 0.5ML
יוכל להראות את הערוצים האלה לא פחות טוב "מטכנולוגיית הפלזמה".......

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”