המלצה למוזיקה רב ערוצית
-
ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
שלום לכולם,
בעקבות השרשור על "מה עדיף סאונד או תמונה" יצא לי לשמוע את השיר Hotel California בDTS, ואת הדיסק של Dire Strait שיש לי בDTS(שנשמע מדהים! ) ופשוט נהנתי.
אשמח לעוד המלצות על דיסקים ושירים שהם בסראונד ולא בסטריאו.
תודה רבה, אריאל
בעקבות השרשור על "מה עדיף סאונד או תמונה" יצא לי לשמוע את השיר Hotel California בDTS, ואת הדיסק של Dire Strait שיש לי בDTS(שנשמע מדהים! ) ופשוט נהנתי.
אשמח לעוד המלצות על דיסקים ושירים שהם בסראונד ולא בסטריאו.
תודה רבה, אריאל
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
לי יש את האלבום השחור של מטאליקה ב-dts. מומלץ מאוד למי שאוהב את הלהקה.
אלעד
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
אתה צריך להיות יותר ספציפי. יש כל מיני סוגים:
- DTS CD שזה CDרגיל רק עם DTS
- "AUDIO DVD" שזה DVD רגיל, מאפשר DTS 5.1 24/96
- DTS-MA
ברשת יש לא מעט מכל סוג, תלוי אזה סיגנונות מוזיקה אתה אוהב. אכות הכי טובה של מוזיקה MULTI-CHANNEL תקבל, לדעתי, מDTS-MA (ו\או DVD-AUDIO\SACD).
- DTS CD שזה CDרגיל רק עם DTS
- "AUDIO DVD" שזה DVD רגיל, מאפשר DTS 5.1 24/96
- DTS-MA
ברשת יש לא מעט מכל סוג, תלוי אזה סיגנונות מוזיקה אתה אוהב. אכות הכי טובה של מוזיקה MULTI-CHANNEL תקבל, לדעתי, מDTS-MA (ו\או DVD-AUDIO\SACD).
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
DVD AUDIO הוא לא DVD רגיל - צריך לוודא שיש לך נגן שקורא את הפורמט הספציפי שבו מקודדים דיסקים מסוג זהashk כתב: - "AUDIO DVD" שזה DVD רגיל, מאפשר DTS 5.1 24/96...
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

ברור, אבל לא דיברתי על DVD-AUDIO אלא "AUDIO-DVD" או DTS 24\96 על DVD רגיל.epony כתב:DVD AUDIO הוא לא DVD רגיל - צריך לוודא שיש לך נגן שקורא את הפורמט הספציפי שבו מקודדים דיסקים מסוג זהashk כתב: - "AUDIO DVD" שזה DVD רגיל, מאפשר DTS 5.1 24/96......
- Jackel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 442
מהו הנגן המומלץ לניגון מוסיקה בפורמט DTS?
אני משתמש ב-VLC אם כי לא תמיד הוא קורא את כולם
הנגן נפתח אך אינו "רץ" וכמובן שאין סאונד.
האם ישנה אופציה מומלצת נוספת?
אני משתמש ב-VLC אם כי לא תמיד הוא קורא את כולם
הנגן נפתח אך אינו "רץ" וכמובן שאין סאונד.
האם ישנה אופציה מומלצת נוספת?
Today is a good day to be a great day
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא מנגן ממחשב, אבל שמעתי שFOOBAR נגן טוב שאפילו מסוגל לנגן DVD-AUDIO (עם פלאג-אין).
- sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 266
סליחה על הבורות. לא ידעתי שיש דיסקים של מוזיקה שמשמיעים בDTS. איפה ניתו לרכוש- בחנויות דיסקים "רגילות". ואיך אני יכולה להיות בטוחה שזה יתנגן אצלי. יש לי כונן בלו ריי שיושב בתוך סטרימר C200 של פופקורן- הוא יזהה את זה? (כמובן שהרסיבר שלי תומך בפורמט הזה/פורמטים חדשים)
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

א. לגבי "איפה ניתו לרכוש", אני רק יכול לנסות לעזור עם שמות של דיסקים (שאגב לא קשה למצוא). דוגמות:
הנה רשימה של DTS-CD דיסקים שקיימים - http://members.cox.net/surround/dts/dtsdisc.htm
"ADVD" אפשר למצוא בלא מעט דיסקים של DVD-AUDIO (לפעמים על אתו SIDE בשביל תאימות או כOTHER SIDE של DVD-AUDIO דיסקים שהם DOUBLE SIDED).
ב. C200 שלי בלי קונן ואני לא חובב של מדיה פיסי
. אני יודעה שהוא מנגן קבצים של DTS וMC-FLAC. לדעתי לא צריכה להיות בעיה עם DTS-CD וADVD. דרך הכי קלה לבדוק - להוריד SAMPLES ולצרוב דיסק (אפשר להתחיל לחפש מכאן - http://www.kellyindustries.com/sounds.html).
הנה רשימה של DTS-CD דיסקים שקיימים - http://members.cox.net/surround/dts/dtsdisc.htm
"ADVD" אפשר למצוא בלא מעט דיסקים של DVD-AUDIO (לפעמים על אתו SIDE בשביל תאימות או כOTHER SIDE של DVD-AUDIO דיסקים שהם DOUBLE SIDED).
ב. C200 שלי בלי קונן ואני לא חובב של מדיה פיסי