המלצה למוזיקה רב ערוצית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ariel-ro פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493

שליחה

שלום לכולם,
בעקבות השרשור על "מה עדיף סאונד או תמונה" יצא לי לשמוע את השיר Hotel California בDTS, ואת הדיסק של Dire Strait שיש לי בDTS(שנשמע מדהים! ) ופשוט נהנתי.
אשמח לעוד המלצות על דיסקים ושירים שהם בסראונד ולא בסטריאו.

תודה רבה, אריאל

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

לי יש את האלבום השחור של מטאליקה ב-dts. מומלץ מאוד למי שאוהב את הלהקה.
אלעד

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942

שליחה

אתה צריך להיות יותר ספציפי. יש כל מיני סוגים:
- DTS CD שזה CDרגיל רק עם DTS
- "AUDIO DVD" שזה DVD רגיל, מאפשר DTS 5.1 24/96
- DTS-MA

ברשת יש לא מעט מכל סוג, תלוי אזה סיגנונות מוזיקה אתה אוהב. אכות הכי טובה של מוזיקה MULTI-CHANNEL תקבל, לדעתי, מDTS-MA (ו\או DVD-AUDIO\SACD).

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

ashk כתב: - "AUDIO DVD" שזה DVD רגיל, מאפשר DTS 5.1 24/96
...
DVD AUDIO הוא לא DVD רגיל - צריך לוודא שיש לך נגן שקורא את הפורמט הספציפי שבו מקודדים דיסקים מסוג זה :!:

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

epony כתב:
ashk כתב: - "AUDIO DVD" שזה DVD רגיל, מאפשר DTS 5.1 24/96
...
DVD AUDIO הוא לא DVD רגיל - צריך לוודא שיש לך נגן שקורא את הפורמט הספציפי שבו מקודדים דיסקים מסוג זה :!:
...
ברור, אבל לא דיברתי על DVD-AUDIO אלא "AUDIO-DVD" או DTS 24\96 על DVD רגיל.

Jackel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442

שליחה

מהו הנגן המומלץ לניגון מוסיקה בפורמט DTS?
אני משתמש ב-VLC אם כי לא תמיד הוא קורא את כולם
הנגן נפתח אך אינו "רץ" וכמובן שאין סאונד.
האם ישנה אופציה מומלצת נוספת?
Today is a good day to be a great day

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני לא מנגן ממחשב, אבל שמעתי שFOOBAR נגן טוב שאפילו מסוגל לנגן DVD-AUDIO (עם פלאג-אין).

sharom36
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266

שליחה

סליחה על הבורות. לא ידעתי שיש דיסקים של מוזיקה שמשמיעים בDTS. איפה ניתו לרכוש- בחנויות דיסקים "רגילות". ואיך אני יכולה להיות בטוחה שזה יתנגן אצלי. יש לי כונן בלו ריי שיושב בתוך סטרימר C200 של פופקורן- הוא יזהה את זה? (כמובן שהרסיבר שלי תומך בפורמט הזה/פורמטים חדשים)

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

א. לגבי "איפה ניתו לרכוש", אני רק יכול לנסות לעזור עם שמות של דיסקים (שאגב לא קשה למצוא). דוגמות:
הנה רשימה של DTS-CD דיסקים שקיימים - http://members.cox.net/surround/dts/dtsdisc.htm
"ADVD" אפשר למצוא בלא מעט דיסקים של DVD-AUDIO (לפעמים על אתו SIDE בשביל תאימות או כOTHER SIDE של DVD-AUDIO דיסקים שהם DOUBLE SIDED).
ב. C200 שלי בלי קונן ואני לא חובב של מדיה פיסי :wink:. אני יודעה שהוא מנגן קבצים של DTS וMC-FLAC. לדעתי לא צריכה להיות בעיה עם DTS-CD וADVD. דרך הכי קלה לבדוק - להוריד SAMPLES ולצרוב דיסק (אפשר להתחיל לחפש מכאן - http://www.kellyindustries.com/sounds.html).

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”