מה ההבדל בין DOWNMIX לPASSTHROUGH
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 860 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מה בדיוק ההבדל בין השניים ברשותי הפרו ורסיבר שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים. בסרט U571 הסרט הוא בDTS HD אבל ברסיבר לא מופיעה לי DTS אלא סטריאו רגיל(PCM).למה? ואיך זה כשור לכותרת בשרשוש שהצגתי?
כמדומני
זה קשור לזה אם אתה תשתמש ברסיבר להוצאת האודיו או ישירות דרך הטלויזיה
כדי שהמכשיר ידע איך להתנהג עם אותות הסאונד שיוצאים ואיך לעבד אותם
לדוגמא דרך רסיבר ב 5.1 או דרך טלויזיה ב 2.0
אם אני לא טועה אם אין לך תמיכה דרך הרסיבר או הטלויזיה ל DTS דולבי וכד.
אתה צריך לבחור ב .
PASSTHROUGH
עדיף שתשאל מישהו יותר מבין ממני
כדי שהמכשיר ידע איך להתנהג עם אותות הסאונד שיוצאים ואיך לעבד אותם
לדוגמא דרך רסיבר ב 5.1 או דרך טלויזיה ב 2.0
אם אני לא טועה אם אין לך תמיכה דרך הרסיבר או הטלויזיה ל DTS דולבי וכד.
אתה צריך לבחור ב .
PASSTHROUGH
עדיף שתשאל מישהו יותר מבין ממני
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
Downmix - זה ביצוע פיענוח של DTS או DD ע"י הסטרימר או ע"י המחשב. במצב הזה הרסיבר מקבל אות PCM כבר.
Passthrough - זה אומר שהמחשב או סטרימר מוציאים לרסיבר אות כמו שהוא, והרסיבר מבצע פיענוח.
אם יש לך פס קול DTS-HD והרסיבר לא תומך בזה, אתה אמור לראות סימן DTS, כי הרסיבר אמור לפענח רק את ה-core של DTS (המצב בסטרימר אמור להיות passthrough)
Passthrough - זה אומר שהמחשב או סטרימר מוציאים לרסיבר אות כמו שהוא, והרסיבר מבצע פיענוח.
אם יש לך פס קול DTS-HD והרסיבר לא תומך בזה, אתה אמור לראות סימן DTS, כי הרסיבר אמור לפענח רק את ה-core של DTS (המצב בסטרימר אמור להיות passthrough)
-
big007
-
- חבר מביא חבר

באקסטרימר פרו האופציה הנ"ל לא קיימת.יש לו 3 אופציות ובאף אחת מהם זה לא עובד.אני מקווה שבעדכון קושחה הבא זה יעבוד.dima_vy כתב:Downmix - זה ביצוע פיענוח של DTS או DD ע"י הסטרימר או ע"י המחשב. במצב הזה הרסיבר מקבל אות PCM כבר.
אם יש לך פס קול DTS-HD והרסיבר לא תומך בזה, אתה אמור לראות סימן DTS, כי הרסיבר אמור לפענח רק את ה-core של DTS (המצב בסטרימר אמור להיות passthrough)...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

הסטרימר מחובר לרסיבר ע"י כבל אופטי.אתה חושב שזה קשור.dima_vy כתב:איך הסטרימר מחובר לרסיבר?...
HDMI מחובר למסך.