בעיה עם TVIXIE
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
נסה להסביר לאט, כדי שנבין מהר...
1. האם אתה משתמש בגירסה האחרונה של TVIXIE (מס' 1.32) ועם הסקריפט החדש של 'סרטים'?
2. האם זה יוצר עטיפה אבל לא טמפלט או טמפלט ללא נתונים?
3. האם סקריפטים אחרים כן פועלים?
4. ציין איזה קבצים הוא כן יוצר.
1. האם אתה משתמש בגירסה האחרונה של TVIXIE (מס' 1.32) ועם הסקריפט החדש של 'סרטים'?
2. האם זה יוצר עטיפה אבל לא טמפלט או טמפלט ללא נתונים?
3. האם סקריפטים אחרים כן פועלים?
4. ציין איזה קבצים הוא כן יוצר.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אם אתה מפעיל את התוכנה על ספרייה, ולא נוצר כלל קובץ שנקרא tvix.jpg אז יש כנראה בעיה בתוכנה עצמה.
נסה להוריד שוב את התוכנה. אני ממליץ ללא התקנה, כלומר את גירסת ה ZIP, מכוון שיש לה פחות באגים.
אם עדין לא הולך, ננסה דברים אחרים.
בהצלחה
נסה להוריד שוב את התוכנה. אני ממליץ ללא התקנה, כלומר את גירסת ה ZIP, מכוון שיש לה פחות באגים.
אם עדין לא הולך, ננסה דברים אחרים.
בהצלחה
אני בבעיה דומה לשלך אבל יותר גדולה אני לא מצליך לקבל כלום אין זיהוי של אף סרט לא טמפלט ולא עטיפה
מישהו נתקל בתופעה ניסיתי עם הגירסה האחרונה 1.3.2 וגם עם הגירסה הקודמת 1.3.1 תופעה שהחלה בשבוע שבועיים האחרונים
מישהו נתקל בתופעה ניסיתי עם הגירסה האחרונה 1.3.2 וגם עם הגירסה הקודמת 1.3.1 תופעה שהחלה בשבוע שבועיים האחרונים
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אתם חייבים להסביר יותר במדוייק מה אתם עושים ומה קורה. שאוכל להבין באיזה שלב נוצרת הבעיה.shay1 כתב:אני בבעיה דומה לשלך אבל יותר גדולה אני לא מצליך לקבל כלום אין זיהוי של אף סרט לא טמפלט ולא עטיפה
מישהו נתקל בתופעה ניסיתי עם הגירסה האחרונה 1.3.2 וגם עם הגירסה הקודמת 1.3.1 תופעה שהחלה בשבוע שבועיים האחרונים...
אם אתה מפעיל את התוכנה על ספרייה מסויימת ונוצר טמפלט (קובץ tvix.jpg) אבל בלי נתונים, הבעיה ב providers שלך שלא פועלים. השאלה, עם איזה providers אתה עובד? אם אתה עובד עם sratim, האם עדכנת את הגירסה החדשה שיצאה השבוע? (ראה שרשור "מהיום התוכנה tvixie תומכת בסרטים")
- שי-כ
- חבר מביא חבר

רצ"ב קישור להודעה בה אפשר להוריד את הסקריפט החדש - Sratim2011
עליך להוריד את הקובץ הנ"ל לספריית providers בספריית התוכנה. מומלץ למחוק את הסקריפטים הישנים של סרטים.
רצ"ב קישור להורדת הטמפלט שלי MyFanArt
עליך לחלץ את הספריה ולשים אותה בספריית template אשר בתוך ספריית התוכנה.
נסה לעקוב אחר השרשור מהקישור הראשון, כדי להיות מעודכן.
עליך להוריד את הקובץ הנ"ל לספריית providers בספריית התוכנה. מומלץ למחוק את הסקריפטים הישנים של סרטים.
רצ"ב קישור להורדת הטמפלט שלי MyFanArt
עליך לחלץ את הספריה ולשים אותה בספריית template אשר בתוך ספריית התוכנה.
נסה לעקוב אחר השרשור מהקישור הראשון, כדי להיות מעודכן.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

יש אותו בגרסה החדשה של התוכנה (1.3.2).
תעקוב אחר השרשור TViXiE תומך מהיום באתר "סרטים" הישראלי !. לרוב יש שם עדכונים על התוכנה וסקריפטים.
אני גם עוקב מדי פעם אחר אתר הבית של TVIXIE לראות מה חדש.
תעקוב אחר השרשור TViXiE תומך מהיום באתר "סרטים" הישראלי !. לרוב יש שם עדכונים על התוכנה וסקריפטים.
אני גם עוקב מדי פעם אחר אתר הבית של TVIXIE לראות מה חדש.