דחוף!!! המלצה למסך לסלון,,,,מרחק צפייה 2.5-3 מטר ותקציב 5K
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הגיע הזמן שמישהו יבנה תוכנה קטנה שבה המשתמש מזין פרטים (מרחק צפיה, מקורות, תקציב וכו) ומקבל המלצה למסך על סמך המלצות קודמות של חברי הפורום...
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום shualy
ברכישת מסך טלוויזיה אנו ממליצים לך לבחור את גודל המסך ביחס שעל כל מטר מהמרחק בין המסך לצופה יש לחשב 10 אינץ' לגודל הטלוויזיה הרצוי. למרחק שציינת אנו ממליצים לבדוק מסך בגודל "32. גם גודל "37 ניתן לקחת בחשבון. כמובן שמומלץ לרכוש מסך ברזולוציית FULL HD ובמיוחד אם ישנה כוונה להשתמש בעתיד בממיר HD (מלבד לסטרימר HD). זאת על מנת להפיק את המירב מהממיר ומהתוכן שישודר דרכו.
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
Re: שלום shualy
לא רק שאתה לא עוזר אלא גם מטעה פה אנשים בפעם המי יודע כמה !!אורי_קבוצת_חי כתב:ברכישת מסך טלוויזיה אנו ממליצים לך לבחור את גודל המסך ביחס שעל כל מטר מהמרחק בין המסך לצופה יש לחשב 10 אינץ' לגודל הטלוויזיה הרצוי. למרחק שציינת אנו ממליצים לבדוק מסך בגודל "32. גם גודל "37 ניתן לקחת בחשבון. כמובן שמומלץ לרכוש מסך ברזולוציית FULL HD ובמיוחד אם ישנה כוונה להשתמש בעתיד בממיר HD (מלבד לסטרימר HD). זאת על מנת להפיק את המירב מהממיר ומהתוכן שישודר דרכו.
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י...
מי ממליץ על מסך 32" לצפיה בתכני HD ממרחק של 3 מטר ??
למרחק כזה אין שום בעיה גם גודל 50" וגם יותר.
dor8 כתב:לא רק שאתה לא עוזר אלא גם מטעה פה אנשים בפעם המי יודע כמה !!אורי_קבוצת_חי כתב:ברכישת מסך טלוויזיה אנו ממליצים לך לבחור את גודל המסך ביחס שעל כל מטר מהמרחק בין המסך לצופה יש לחשב 10 אינץ' לגודל הטלוויזיה הרצוי. למרחק שציינת אנו ממליצים לבדוק מסך בגודל "32. גם גודל "37 ניתן לקחת בחשבון. כמובן שמומלץ לרכוש מסך ברזולוציית FULL HD ובמיוחד אם ישנה כוונה להשתמש בעתיד בממיר HD (מלבד לסטרימר HD). זאת על מנת להפיק את המירב מהממיר ומהתוכן שישודר דרכו.
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י...![]()
מי ממליץ על מסך 32" לצפיה בתכני HD ממרחק של 3 מטר ??
למרחק כזה אין שום בעיה גם גודל 50" וגם יותר....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ההמלצה הכי גרועה שראיתי כבר הרבה זמןאורי_קבוצת_חי כתב:ברכישת מסך טלוויזיה אנו ממליצים לך לבחור את גודל המסך ביחס שעל כל מטר מהמרחק בין המסך לצופה יש לחשב 10 אינץ' לגודל הטלוויזיה הרצוי. למרחק שציינת אנו ממליצים לבדוק מסך בגודל "32. גם גודל "37 ניתן לקחת בחשבון. כמובן שמומלץ לרכוש מסך ברזולוציית FULL HD ובמיוחד אם ישנה כוונה להשתמש בעתיד בממיר HD (מלבד לסטרימר HD). זאת על מנת להפיק את המירב מהממיר ומהתוכן שישודר דרכו.
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י...
לא הבנתי למה כל שאלה פה הפכה להיות דחופה עם 8 סימני קריאה בזמן האחרון. אפשר לחשוב שמדובר בענין של חיים ומוות.
ולנושא, אני ממליץ לך להסתכל על מספר גדלים בחנות ממרחק הצפיה בו אתה מעונין, להחליט איזה סוג מסך אתה רוצה (פלזמה, LCD, או LED) ואז אפשר יהיה להכווין אותך בצורה יותר מדויקת.
ולנושא, אני ממליץ לך להסתכל על מספר גדלים בחנות ממרחק הצפיה בו אתה מעונין, להחליט איזה סוג מסך אתה רוצה (פלזמה, LCD, או LED) ואז אפשר יהיה להכווין אותך בצורה יותר מדויקת.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
היתי מצפה מנציג של ח.י יבואני LG בישראל . להבנה מינימלית בתחום .אורי_קבוצת_חי כתב:ברכישת מסך טלוויזיה אנו ממליצים לך לבחור את גודל המסך ביחס שעל כל מטר מהמרחק בין המסך לצופה יש לחשב 10 אינץ' לגודל הטלוויזיה הרצוי. למרחק שציינת אנו ממליצים לבדוק מסך בגודל "32. גם גודל "37 ניתן לקחת בחשבון. כמובן שמומלץ לרכוש מסך ברזולוציית FULL HD ובמיוחד אם ישנה כוונה להשתמש בעתיד בממיר HD (מלבד לסטרימר HD). זאת על מנת להפיק את המירב מהממיר ומהתוכן שישודר דרכו.
מקווה שיכולתי לעזור,
אורי, נציג קבוצת ח.י...
לא מספיק שאתה לא מבין בתחום אתה אתה גם טועה וגם מטעה את המעוניינים לרכוש מסך .
פשוט עצוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

למרחק הצפייה שלך הייתי ממליך למסך בגודל 46 -50 אינצ' . מסגרת התקציב שלך מתאימה למסך סוני גודל 46 דגם EX-402 רזולוצייה של 1920-1080 .shualy כתב:רוב הצפייה היא דרך סטרימר בHD וחלק דרך היס.
אשמח להמלצתכם.
בברכה,
אורי...
מסך איכותי הכולל את כל סוגי הכניסות + שני כניסות סקרט איכותיות .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר .
בהצלחה .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

ראשית לא מדובר בשאלה של חיים ומוות . הפורום קיים כדי לעזור ולייעץ לאנשים לרכוש את המוצר המתאים להם ביותר לפי מסגרת התקציב שלהם .KomerKo כתב:לא הבנתי למה כל שאלה פה הפכה להיות דחופה עם 8 סימני קריאה בזמן האחרון. אפשר לחשוב שמדובר בענין של חיים ומוות.
ולנושא, אני ממליץ לך להסתכל על מספר גדלים בחנות ממרחק הצפיה בו אתה מעונין, להחליט איזה סוג מסך אתה רוצה (פלזמה, LCD, או LED) ואז אפשר יהיה להכווין אותך בצורה יותר מדויקת....
ולעניין גודל המסך ...... יש מרחק צפייה ויש גודל של מסך שמתאים למסגרת הצפייה . למרחק צפייה של 2.5 - 3. מטר מומלץ מסך בגודל 46-50 אינצ' .