חדש בתחום צריך עזרה לגבי מקרן תלת מימד שנקנה
-
yarin153
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
דוד שלי קנה מקרן תלת מימד ולא הצליח לראות בו בתלת מימד אז הוא ביקש ממני לבדוק אותו
אחרי חיפושים רבים באינרטנט הבנתי שאין מנוס מלבקש עזרה בפורומים לגבי זה
יש לו מקרן VIVITEK D511
הוא הורי את הסרט הדרקון הראשון שלי בתלת מימד אבל רואים רגיל (רואים שהסרט תלת מימד לפי השוני שלו)
בכל מקרה הפעלתי אצלי את הסרט עם כל מה שרק אפשר שקשור
השתמשתי בכרטיס מסך DX11 למנוע ספק למרות שהבנתי שזה לא קשור בסוף
המקרן הוא 3DREADY והבאתי משקפיים ש"השאלתי" מגלובוס מקס לשם בדיקה
השתמשתי בתוכנה STEREOSTOPIC PLAYER עם כל התוכנות שהיה להורדה שלה מסביב
ובכל מקרה לא רואים תלת מימד
אפשר עזרה בנושא? ,
ואם תגידו שהמקרן הוא הבעיה או הסרט אפשר קצת רקע גם כי יש יותר מדי סוגים ואני גם מתכנן בקרוב לקנות
אחד במידה וזה באמת עובד
מצטער על הבלאגן שרשמתי פה
אחרי חיפושים רבים באינרטנט הבנתי שאין מנוס מלבקש עזרה בפורומים לגבי זה
יש לו מקרן VIVITEK D511
הוא הורי את הסרט הדרקון הראשון שלי בתלת מימד אבל רואים רגיל (רואים שהסרט תלת מימד לפי השוני שלו)
בכל מקרה הפעלתי אצלי את הסרט עם כל מה שרק אפשר שקשור
השתמשתי בכרטיס מסך DX11 למנוע ספק למרות שהבנתי שזה לא קשור בסוף
המקרן הוא 3DREADY והבאתי משקפיים ש"השאלתי" מגלובוס מקס לשם בדיקה
השתמשתי בתוכנה STEREOSTOPIC PLAYER עם כל התוכנות שהיה להורדה שלה מסביב
ובכל מקרה לא רואים תלת מימד
אפשר עזרה בנושא? ,
ואם תגידו שהמקרן הוא הבעיה או הסרט אפשר קצת רקע גם כי יש יותר מדי סוגים ואני גם מתכנן בקרוב לקנות
אחד במידה וזה באמת עובד
מצטער על הבלאגן שרשמתי פה
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
yarin153,
מכל הבאלגן שרשמת צרם לי המשפט הבא "הבאתי משקפיים ש"השאלתי" מגלובוס מקס לשם בדיקה", ומכיוון שאני מתאב כל סוג של גניבה, אני לא מתכוון לענות
מכל הבאלגן שרשמת צרם לי המשפט הבא "הבאתי משקפיים ש"השאלתי" מגלובוס מקס לשם בדיקה", ומכיוון שאני מתאב כל סוג של גניבה, אני לא מתכוון לענות
-
yarin153
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
חח אני לא טיפוס של גניבות פשוט לא הצלחתי להשיג משקפיים והייתי צריך משהו לבדוק ברגע שהכל יעבוד דוד שלי יזמין לי מאיביי כמה משקפים שהוא ראה שנראות טובות אבל אני מצדיק אותך
- noam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1425
נו מה אתה רוצה ממנו.. הוא כבר הוריד סרט "רק בשביל לבדוק את האיכות" והיה חסר לו משקפיים אז הוא "השאיל"
בדרך הוא גם חשב אולי ל"השאיל" את הרכב שעמד ברחוב כי צריך איכשהו להגיע לקולנוע...
ואם כבר אולי גם "להשאיל" מקרן חדש מהחנות הקרובה "רק כדי לבדוק אם שם זה יעבוד"
מה רע ב"להשאיל"??
בדרך הוא גם חשב אולי ל"השאיל" את הרכב שעמד ברחוב כי צריך איכשהו להגיע לקולנוע...
מה רע ב"להשאיל"??
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
זה לא יפתור לו את הבעיה.noam כתב:נו מה אתה רוצה ממנו.. הוא כבר הוריד סרט "רק בשביל לבדוק את האיכות" והיה חסר לו משקפיים אז הוא "השאיל"
מה רע ב"להשאיל"??...
כדאי להשאיל משקפיים ומקרן מאותו מקום וכדאי שיהיו באותה טכנולוגיה...
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
חברה תיסלחו לי שאני הופך כאן היוצרות ויוצר בלאגן
אבל לא ידעתי שהפורום הפך להיות מנזר ...
מה שאתם מורידים מהאינטרנט לצפות ביום שישי עם המשפחה זה לא גניבה ?
או מה שאתם מורידים מהאינטרנט כדי להאזין במערכת הסטריאו זו לא גניבה
לא צריך לעשות עליהום על בן אדם אתם רוצים לעזור לבחור מצוין אתם לא רוצים על תטיפו מוסר כי אף אחד אינו שונה כאן במאום
לא צריך לעשות עליהום על בן אדם אתם רוצים לעזור לבחור מצוין אתם לא רוצים על תטיפו מוסר כי אף אחד אינו שונה כאן במאום
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- sbtgn1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 321
יש הבדל גדול בין לקחת ציוד פיזי ממישהו אחר ,לבין לשכפל.shay1 כתב:חברה תיסלחו לי שאני הופך כאן היוצרות ויוצר בלאגן
לא צריך לעשות עליהום על בן אדם אתם רוצים לעזור לבחור מצוין אתם לא רוצים על תטיפו מוסר כי אף אחד אינו שונה כאן במאום...
זה כמו שתשווה עבירות של חנייה למעבר ברמזור אדום.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
ניסית עם עוד סרטים? לפעמים כתוב שסרט הוא 3D וזה לא נכון.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
shay1,
כולם משתינים בבריכה, אבל ינזפו רק בזה שעושה את זה מהמקפצה...
כולם משתינים בבריכה, אבל ינזפו רק בזה שעושה את זה מהמקפצה...
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
חחחח איזה נסחפים כולה לקח משקפיים מהקולנוע, מי שיקרא את התגובות עוד יחשוב שהוא גנב מקרן... ממש ביג דיל הרי משלמים אקסטרא כסף על הקרנת תלת מימד בכל מקרה זה מכסה את עלות המשקפיים, כולם פה משחקים אותה יפי נפש, אין לכם בעיה להוריד מאות גיגה של תכנים שלא שילמתם עליהם אבל תטיפו לבן אדם שלקח משקפיים מסכנות מהקולנוע.
ולזה שאמר שיש הבדל בין לקחת ציוד פיזי לבין שיכפול תכנים כל מה שיש לי להגיד לך:
דין פרוטה כדין מאה, עבירה זאת עבירה וזה שאי אפשר לאכוף את האחרונה לא הופך אותה לפחות חמורה.
ולזה שאמר שיש הבדל בין לקחת ציוד פיזי לבין שיכפול תכנים כל מה שיש לי להגיד לך:
דין פרוטה כדין מאה, עבירה זאת עבירה וזה שאי אפשר לאכוף את האחרונה לא הופך אותה לפחות חמורה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

shuali,
תקרא שוב את מה שמרטין כתב...
בכל מקרה, זה לא אתר ציבורי אלא פרטי והדיונים פה הם לפי מה שמתירים המנהלים.
בכל מקרה, זה לא אתר ציבורי אלא פרטי והדיונים פה הם לפי מה שמתירים המנהלים.
- shuali
-
- טרול

מה הקשר? הדיון פה הוא לא על המשקפיים שהבחור לקח אלא על בעיה שנתקל בה, אתם הוצאתם את זה מפרופורציה, וזה שהאתר פרטי זה טוב ויפה אבל צריך לקחת דברים בפרופורציות - הבחור לקח משקפיים מסכנות שעולות 2 שקל, בגלל זה אתה פוסל אותו ולא תעזור לו ? אוקיי אז לפי האג'נדה הזאת מישהו שיכתוב בפורום סרטים שהוא הוריד סרט אבל הוא לא מנגן לו כי חסרים לו קודקים, אתה תגיד לו שלא דנים פה ברכוש גנוב ?guyezra כתב:shuali,
בכל מקרה, זה לא אתר ציבורי אלא פרטי והדיונים פה הם לפי מה שמתירים המנהלים....
אם הוא היה כותב שהמשקפיים שהוא לקח לא עובדות לו אז הייתי מבין את החוסר רצון לעזור לו.
נכון שיש נהלים לאתר והמנהלים פועלים בהתאם, אבל אין צורך להיות יפי נפש ולהטיף, או שתנעל\תמחק את הדיון , או שתאפשר אותו וזהו - אין באמצע.
- shuali
-
- טרול

האם לא מדובר במשקפיים שיש בבתי קולנוע כמו אווטאר? למיטב ידיעתי אלו לא משקפיים יקרות בלשון המעטה, אם אני טועה אני ישמח אם תעמיד אותי על טעותיMartinHSabag כתב:תמצא משקפי 3D (אקטיביות או פאסיביות) ב-2 ש"ח למשקפיים ואתה תהיה עשיר מאוד....הבחור לקח משקפיים מסכנות שעולות 2 שקל......
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

shuali,
שראיתי אווטאר השתמשו במשקפיים אקטיביות, זוג עולה 200 דולר !
שראיתי אווטאר השתמשו במשקפיים אקטיביות, זוג עולה 200 דולר !
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
משקפיים אקטיביות עולות (בכמויות גדולות) כ-100$ (לצרכן בכמויות בודדות הן תעלנה כ-150$).
משקפיים פאסיביות עולות כ-10-20$ ליחידה.
אולי אתה מדבר על משקפי אנאגליף ואלו, אכן יכולות לעלות חצי דולר, אבל אף בית קולנוע בישראל לא עושה בהן שימוש.
משקפיים פאסיביות עולות כ-10-20$ ליחידה.
אולי אתה מדבר על משקפי אנאגליף ואלו, אכן יכולות לעלות חצי דולר, אבל אף בית קולנוע בישראל לא עושה בהן שימוש.
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
מה שאתה אומר בעצם הגונב מגנב פטור, אחלה גישה תמשיך כל תגיע רחוקsbtgn1 כתב:יש הבדל גדול בין לקחת ציוד פיזי ממישהו אחר ,לבין לשכפל.shay1 כתב:חברה תיסלחו לי שאני הופך כאן היוצרות ויוצר בלאגן
לא צריך לעשות עליהום על בן אדם אתם רוצים לעזור לבחור מצוין אתם לא רוצים על תטיפו מוסר כי אף אחד אינו שונה כאן במאום...
זה כמו שתשווה עבירות של חנייה למעבר ברמזור אדום....
גניבה זה גניבה ולא משנה עם זה סוכריה בשקל או סרט ששילמת עבור הגניבה עדיין מישהו היה צריך לקבל תצורה ולא קיבל כי אתה לקחת ללא רשותו אז תעשה לי טובה ... אתה רוצה להצדיק את מעשיך אז אתה עושה לך הנחות
וממציא לי תירוצים
אני ואתה בדיוק אותו דבר ואף אחד לא שה תמים ואל תנסה לעשות את עצמך כזה ולהיסתתר תחת כותרות ומניפולטיביות לא ניראה לי שגנב יטיף כנגד גניבה בו בזמן שהוא נהנה מהשלל שהוא גונב
guyezra תעשה לעצמך טובה ואל תנסה להיות צדיק ולהטות את הדברים אני עדיין לא בבריכה ושאני אשתין בבריכה אדאג לידע אותך והוא לא גנב משקפיים לעייני כל והאנלוגיה שלך לא נכונה
סה"כ לקח משקפיים בשקל עשיתם סיפור כאילו מי ידוע מה הוא עשה כל אחד כאן הפך להיות משקיף אום
יש כאן בפורום אנשים הרבה יותר גרועים ממה שהבחור עשה , הוא לקח בססה"כ משקפיםם שעולות מס' שקלים אבל יש כאן אנשים שגנבו מאחד האירועים של הפורום משקפי תלת מיימד אמיתיות שעולות קצת יותר ממס' שקלים ולא רק זה הם גנבו בלי בושה לחברים שלהם שדאגו לארח אותם
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אה, אין הבדל בין גנבה לגנבה, ואין הבדל בין מי שגונב סוכריה בסופר לבין אתי אלון שהגנבה שלה מוטטה בנק
וזה שלא תפסו אותו זה לא אומר שזה לא היה לעין כל...וזה שאנשים עושים דברים גרועים יותר לא מצדיק כלום.
האנלוגיה לא משנה ומה שכל אחד עושה בביתו לא משנה, מה שמשנה זה חוקי האתר ומה שמותר לדון עליו על גבי הפורום ומה שלא.
וזה שלא תפסו אותו זה לא אומר שזה לא היה לעין כל...וזה שאנשים עושים דברים גרועים יותר לא מצדיק כלום.
האנלוגיה לא משנה ומה שכל אחד עושה בביתו לא משנה, מה שמשנה זה חוקי האתר ומה שמותר לדון עליו על גבי הפורום ומה שלא.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

חברים, הדיון הזה נעול. כמו שגיא ציין אנחנו לא עוסקים כאן בגניבות, גם אם לכמה מחברי הפורום הן נראות פעוטות.