Polk RTI A7 <DOA>
איזה באסה
רק וופר אחד התפרק/נשבר?
כמה עלה להביא את הרמקולים לארץ?(כולל משלוח ומיסים)
רק וופר אחד התפרק/נשבר?
כמה עלה להביא את הרמקולים לארץ?(כולל משלוח ומיסים)
פתחתי קריאת שירות אצל ushops (שבלי שום קשר היו ממש בסדר עד עכשיו), אין לי ממש מושג מה קורה מכאן. אני מניח שזה יהיה מקרה מבחן לסוגיית היבוא האישי שהסעירה את הפורום לאחרונה...9000es כתב:מה קורה עכשיו .? איך מתבצע כל תהליך ההחזרה.froger כתב:החבילה הגיעה היום מארה"ב...
יש ביטוח, סתם מבאס......
אעדכן.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בעסה
מקווה שיהיה לסאגה סוף מהיר וטוב!
מקווה שיהיה לסאגה סוף מהיר וטוב!
למען הדורות הבאים שיגיעו לשרשור מגוגל..
שלשום הגיע בשעה טובה הרמקול החדש.
אומנם באיחור של חודשיים, אבל הכל נפתר לשביעות רצוני, הטיפול של USHOPS היה אמנם קצת מסורבל, בעיקר באשמת סוכן הביטוח אשר כדרכם של סוכני ביטוח, ניסה להתנער מאחריות ולמזער נזקים.
בשלב זה נכנס לתמונה מנכ"ל החברה שהחליט שחשוב מכל זה לקוח מרוצה, ביקש קישור לרמקול זהה בחנות ממנה קניתי, הזמין יחידה נוספת על חשבונו ואתמול כאמור הרמקול הגיע, ללא עלות נוספת מצידי מיותר לציין.
בפוסטים אחרים תוכלו לקרוא על ייבוא הרבה יותר חלק של מגבר וסנטר (שבוע מדלת לדלת כולל הכל)
לסיכום, אמנם תקלה נדירה, אבל בהתחשב בכך שלבסוף העניין נפתר לשביעות רצוני המלאה ובחיסכון הכספי הניכר (יבואנים, יש אלטרנטיבות, לתשומת לבכם), בהחלט הייתי חוזר עליה ומעודד כל מי שחושב על קניית ציוד מיד-היי ריינג' לבדוק את אופציית היבוא האישי.
אומנם באיחור של חודשיים, אבל הכל נפתר לשביעות רצוני, הטיפול של USHOPS היה אמנם קצת מסורבל, בעיקר באשמת סוכן הביטוח אשר כדרכם של סוכני ביטוח, ניסה להתנער מאחריות ולמזער נזקים.
בשלב זה נכנס לתמונה מנכ"ל החברה שהחליט שחשוב מכל זה לקוח מרוצה, ביקש קישור לרמקול זהה בחנות ממנה קניתי, הזמין יחידה נוספת על חשבונו ואתמול כאמור הרמקול הגיע, ללא עלות נוספת מצידי מיותר לציין.
בפוסטים אחרים תוכלו לקרוא על ייבוא הרבה יותר חלק של מגבר וסנטר (שבוע מדלת לדלת כולל הכל)
לסיכום, אמנם תקלה נדירה, אבל בהתחשב בכך שלבסוף העניין נפתר לשביעות רצוני המלאה ובחיסכון הכספי הניכר (יבואנים, יש אלטרנטיבות, לתשומת לבכם), בהחלט הייתי חוזר עליה ומעודד כל מי שחושב על קניית ציוד מיד-היי ריינג' לבדוק את אופציית היבוא האישי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שמח לשמוע שהכל נגמר על הצד החיוביfroger כתב:למען הדורות הבאים שיגיעו לשרשור מגוגל..
לסיכום, אמנם תקלה נדירה, אבל בהתחשב בכך שלבסוף העניין נפתר לשביעות רצוני המלאה ובחיסכון הכספי הניכר (יבואנים, יש אלטרנטיבות, לתשומת לבכם), בהחלט הייתי חוזר עליה ומעודד כל מי שחושב על קניית ציוד מיד-היי ריינג' לבדוק את אופציית היבוא האישי....
מאחר ואני שוקל לרכוש את אחד מדגמי הסראונד שלהם לצורך מעבר ל 7.1 אשמח לקבל ממך קישור לחנות שממנה רכשת.
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סוף טוב הכל טוב!!!

אני מתכנן יבוא אישי של הרמקול הזה בידיוק !!!
כיצד אני יודע שיש ביטוח על המוצר?
האם יש איזושהיא הערה / סעיף במהלך הרכישה ( שמסומנת כאופציה , או שזה דבר שמובן מאליו)?
אני חושש מאוד
האם יש איזושהיא הערה / סעיף במהלך הרכישה ( שמסומנת כאופציה , או שזה דבר שמובן מאליו)?
אני חושש מאוד
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
כשתקבל מייל מ USHOPS שהחבילה הגיעה אליהם אתה תוכל לבחור אם לעשות ביטוח או לא.SHLOMIS1Z כתב:אני מתכנן יבוא אישי של הרמקול הזה בידיוק !!!
אני חושש מאוד...
לפי השירשוא אין מצב לא לעשות ביטוח
הרגעת אותי .shmuela1 כתב:כשתקבל מייל מ USHOPS שהחבילה הגיעה אליהם אתה תוכל לבחור אם לעשות ביטוח או לא.SHLOMIS1Z כתב:אני מתכנן יבוא אישי של הרמקול הזה בידיוק !!!
אני חושש מאוד...
לפי השירשוא אין מצב לא לעשות ביטוח...
רק כדי לסדר את האוזן (והרכבת התקציב) כמה עולה ביטוח למוצר --> כמובן שאני מדבר על בערך....
בלינק הבא תוכל לקרוא הסבר על עלות הביטוח:SHLOMIS1Z כתב:הרגעת אותי .shmuela1 כתב:כשתקבל מייל מ USHOPS שהחבילה הגיעה אליהם אתה תוכל לבחור אם לעשות ביטוח או לא.SHLOMIS1Z כתב:אני מתכנן יבוא אישי של הרמקול הזה בידיוק !!!
אני חושש מאוד...
לפי השירשוא אין מצב לא לעשות ביטוח...![]()
רק כדי לסדר את האוזן (והרכבת התקציב) כמה עולה ביטוח למוצר --> כמובן שאני מדבר על בערך.......
http://www.ushops.co.il/viewPage.php?page_id=25
בכל אופן אני הזמנתי סנטר Polk Audio CSi-A6 שעלותו 310$ עלות הביטוח היתה בסביבות 10$
1,000 תודותshmuela1 כתב:בלינק הבא תוכל לקרוא הסבר על עלות הביטוח:SHLOMIS1Z כתב:הרגעת אותי .shmuela1 כתב:כשתקבל מייל מ USHOPS שהחבילה הגיעה אליהם אתה תוכל לבחור אם לעשות ביטוח או לא.SHLOMIS1Z כתב:אני מתכנן יבוא אישי של הרמקול הזה בידיוק !!!
אני חושש מאוד...
לפי השירשוא אין מצב לא לעשות ביטוח...![]()
רק כדי לסדר את האוזן (והרכבת התקציב) כמה עולה ביטוח למוצר --> כמובן שאני מדבר על בערך.......
http://www.ushops.co.il/viewPage.php?page_id=25
בכל אופן אני הזמנתי סנטר Polk Audio CSi-A6 שעלותו 310$ עלות הביטוח היתה בסביבות 10$...