LG 42LD650 100hz, הרכבה באירופה, מה אתם אומרים (דחוף)?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
zzrxox פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73

שליחה

מבקש התייעצות מהירה.

הפרטים על הדגם מאתר היבואן:
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=

הפרטים על הדגם מהאתר שאני שוקל לקנות ממנו:
http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=89

בשיחה עם האתר הנ"ל, שאלתי על ההבדלים בין הדגמים, התשובה היתה שבניגוד לדגם של היבואן, שמורכב במזרח והוא בעל מעבד 200HZ, הדגם הנ"ל מורכב באירופה והוא בעל מעבד 100HZ.
בנוסף הם טוענים שאין שום הבדל בשאר הפונקציות, והם גם מתחייבים שחיבור ה- USB יקרא את כל קבצי הסרטים כולל כתוביות, כמו שדגם היבואן עושה.

אם שמתם לב, כרגע החנות שאני שוקל לקנות ממנה עושה מבצע לגבי האחריות, ונותנת 3 שנים ע"י רטפון, כשבדרך כלל האחריות היא רק לשנה.

פער המחירים, בין שני הדגמים שציינתי, הוא 1500 ש"ח, ומכיוון שהאחריות היא לאותה תקופה, המעבד הוא השוני היחיד.

מה דעתכם, האם כדאי?

teaser
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32

שליחה

בשתי מילים, אל תתקרב.

talsva
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

אכן גם אני הולך על מסך זה ומתעקש על אחריות של ח י בלבד, מה גם שהדגם שלהם שונה לפחות בתדר 200HZ
מבירורים שעשיתי ההפרש לא 1,500 שח הרבה פחות!
1. בדוק מחיר בזאפ. 2. נכון רובם שם עם ספק אחריות ייבוא מקביל 3. אחד מהם לפחות בחור מאד נחמד בשם ארכדי, עובד גם עם ח י ונתן לי מחיר סביר מאד, לא אנקוב השם החנות שלא יחשבו שאנע מפרסם פנה אלי במייל פרטי ואמסור לך.

שאלה למגיב שאמר ב2 מילים אל תתקרב..
האם התכוונת ליבוא המקביל עם המעבדה הלא מוכרת שנותת 3 שנים אחריות, או בכלל לדגם זה של LG?
תודה

talsva
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

teaser כתב:בשתי מילים, אל תתקרב.
...
האם התכוונת ליבוא המקביל עם המעבדה הלא מוכרת שנותת 3 שנים אחריות, או בכלל לדגם זה של LG?
תודה

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

מצוין ,מאחר ו LCD הזאת מצ'ופרת ,היא צריכה טיפול במקרה הצורך

ובמקרה הזה אחריות של יבואן מקורי ,אבל אני אישית היית שוקל לקחת גם את הסיכון אם זה פחות 2,000 שקל.

zzrxox פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73

שליחה

talsva כתב:אכן גם אני הולך על מסך זה ומתעקש על אחריות של ח י בלבד, מה גם שהדגם שלהם שונה לפחות בתדר 200HZ
מבירורים שעשיתי ההפרש לא 1,500 שח הרבה פחות!
1. בדוק מחיר בזאפ. 2. נכון רובם שם עם ספק אחריות ייבוא מקביל 3. אחד מהם לפחות בחור מאד נחמד בשם ארכדי, עובד גם עם ח י ונתן לי מחיר סביר מאד, לא אנקוב השם החנות שלא יחשבו שאנע מפרסם פנה אלי במייל פרטי ואמסור לך.

תודה
...
בדקתי מחירים לפני הרכישה, המחיר הנמוך ביותר לדגם של ה- 200 עם אחריות יבואן מקורית, עמד באיזור ה- 5000 ש"ח, ככה שמדובר על הפרש מינימלי של 1500 ש"ח.

קניתי את הדגם הזה, מהחנות שציינתי, קיבלתי 3 שנים אחריות של מעבדת רטפון, הם עמדו על כך שיגיע טכנאי מטעמם ( רטפון ) כדי להתקין ולהפעיל את הטלויזיה. הוא הגיע, התקין, הפעיל והסביר לגבי כל מה שנשאל, והכל עבר חלק.
ההתרשמות שלי נכון לעכשיו היא חיובית בעיקרה, האיכות ב- SD עולה על מה שציפיתי, וה- HD מצויין כמצופה.
גם אין שום בעיה לגבי תכונות שונות של הטלויזיה, בדקתי את קריאת קבצי הסרטים+ קבצי כתוביות, מהדיסק החיצוני, והכל עובד מצויין וללא בעיות. חשוב לציין שבדגם הזה, יש חיבור סקארט מאחורה, דבר שלא צויין באף מקום, ולא היה ידוע לי עד שלא נפתחה האריזה של הטלויזיה.

talsva
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אז אני מצאתי עוד חנות שמוכרת טלויזיות LCD של LG ביבוא מקביל אבל בשונה משאר החנוית הם מייבאים בעצמם (ולא המקביל של י שלום - ייצור בפולין) והם מייבאים מייצור בתאילנד.
שם החנות/אתר: lcdeal
לגבי ה LG 42LD650 גם אצלהם היא רק 100HZ

אבל ופה השוס.. יש להם את ה 47 אינץ דגם: 200Hz LG 47LD650 (כאמור יבוא מתאילנד)
יחס ניגודיות 1:80,000
זמן תגובה 2.2ms
במחיר מזומן של 5,290 (נתנו לי גם הצעת מחיר גבוהה יותר ל 24 תשלומים)

http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=108
בצאט עם נציג מחירות אדיב בשם איתי הוא אף אומר שדגם זה הוא אחד לאחד כדגם של ח י, חבר שלי קנה ת'דגם של חי בכ 7,500 ש"ח, אז לכאורה יש כאן חיסכון של כ 2,200 ש"ח ועוד על ה 47 אינץ...
יבוא - של החנות עצמה
אחריות - 3 שנים ע"י רטפון

ד.א אני עצמי כבר קניתי ת 42ld420 של ח י (3,570 שח ב24 תשלומים) מרוצה מאד מאכות התמונה והסאונד אבל אין לה יציאת אאודיו לחיבור למגבר/קולנוע ביתי, נכון שאפשר לחבר את המגבר לממיר אבל מעדיף שתהיה יציאה כזאת, כמו כן במפרט ב P1000 שם קניתי היה רשום שיש לפחות יציאת פאנל לאוזניות, אבל מתברר שאן! אני שוקל להחזיר וללכת על דגם מסידרת LD460 - יש לו יציאת אאודיו אופטית למגבר/קולנוע ביתי ושמע רמקולים 2X15w או מסידרת LD650 200 HZ
וזאת הסיבה שבדקתי מידע כאן

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”