תקלה בהזמנת תוכניות ב VOD של YES. איך פותרים ?
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כאשר אני מנסה להזמין תוכנית לצפייה ב VOD ההזמנה נתקעת על גלגל מסתובב והודעה שהתוכנית תהיה זמינה לצפיה בקרוב. גם אחרי המתנה של כמה דקות זה עדיין תקוע.
לאחר ניתוק הממיר מהחשמל ונסיון הזמנה חוזר, התוכנית מנגנת מייד ובאופן תקין.
אחרי כמה ימים שוב אותה בעיה בדיוק חוזרת.
יס רוצים להחליף לי את הממיר, אבל אני לא רוצה לאבד את ההקלטות וגם לא נראה לי שהבעיה היא בחומרה של הממיר.
יש עוד אנשים כאן עם אותה הבעיה ?
הגרסה החדשה שצריכה לרדת בקרוב, לא אמורה לפתור את הבעיות האלו ?
לאחר ניתוק הממיר מהחשמל ונסיון הזמנה חוזר, התוכנית מנגנת מייד ובאופן תקין.
אחרי כמה ימים שוב אותה בעיה בדיוק חוזרת.
יס רוצים להחליף לי את הממיר, אבל אני לא רוצה לאבד את ההקלטות וגם לא נראה לי שהבעיה היא בחומרה של הממיר.
יש עוד אנשים כאן עם אותה הבעיה ?
הגרסה החדשה שצריכה לרדת בקרוב, לא אמורה לפתור את הבעיות האלו ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זו בדיוק הבעיה, שכאשר יש תקלה בממיר של יס, הפחד מהחלפה בגלל התכנים המוקלטים גורם לנו לעשות שמיניות באוויר בניסיונות תיקון נואשים...
עוד לא הבינו שם שכדאי ורצוי למצוא פתרון להעתקת תכנים מוקלטים (בצורה מוגנת כמובן) לממיר חלופי.
עוד לא הבינו שם שכדאי ורצוי למצוא פתרון להעתקת תכנים מוקלטים (בצורה מוגנת כמובן) לממיר חלופי.
-
jpost
- חבר מביא חבר

הממיר מחובר באופן קווי לנתב. אני מחובר בתשתית של בזק ספק נטוויזין.
אני יכול לדפדף בתוכניות ה VOD ולבחור את התוכנית. הבעיה שההזמנה נתקעת והתוכנית לא מתחילה. לכן לדעתי זו לא בעיית חיבור.
לאחר ניתוק הממיר מהחשמל וחיבורו הכל בסדר, כך שלפי שני הדברים האלו הבעיה לא ניראת בחיבור לרשת.
הממיר נראה תקין לחלוטין, אז למרות שמתאים לי לקבל ממיר חדש עם מדבקה צהובה, לא נראה לי שזה יפתור משהו.
מעבר לזה אשתי תהרוג אותי שכל התוכניות המוקלטות נעלמו.
אני יכול לדפדף בתוכניות ה VOD ולבחור את התוכנית. הבעיה שההזמנה נתקעת והתוכנית לא מתחילה. לכן לדעתי זו לא בעיית חיבור.
לאחר ניתוק הממיר מהחשמל וחיבורו הכל בסדר, כך שלפי שני הדברים האלו הבעיה לא ניראת בחיבור לרשת.
הממיר נראה תקין לחלוטין, אז למרות שמתאים לי לקבל ממיר חדש עם מדבקה צהובה, לא נראה לי שזה יפתור משהו.
מעבר לזה אשתי תהרוג אותי שכל התוכניות המוקלטות נעלמו.
כמה שאלות :
האם ניסית להיכנס במצב כזה למוקלטות VOD ולראות את אחוז ההורדה ? קרה לי אותו מקרה ונכנסתי למוקלטות וניגנתי משם .
האם הבעיה קיימת בכל הזמנה ?
האם יש לך קו NGN מעל 5 מגה ?
איזה גירסה יש לך ?(אפשר לראות את הגירסה תחת הגדרות דיאגנוסטיקה )
בכל אופן אל תמהר להחליף ממיר
האם ניסית להיכנס במצב כזה למוקלטות VOD ולראות את אחוז ההורדה ? קרה לי אותו מקרה ונכנסתי למוקלטות וניגנתי משם .
האם הבעיה קיימת בכל הזמנה ?
האם יש לך קו NGN מעל 5 מגה ?
איזה גירסה יש לך ?(אפשר לראות את הגירסה תחת הגדרות דיאגנוסטיקה )
בכל אופן אל תמהר להחליף ממיר
-
jpost
- חבר מביא חבר

כן ניסיתי ממוקלטות. אחוז ההקלטה נשאר על 0 תמיד.
הבעיה קימת אחרי שהממיר עובד כמה ימים. תמיד ההזמנה נתקעת.
אחרי ניתוק זה בסדר.
יש לי קו מעל 5 מגה.
יש לי גירסה e4b.
ביקשו ממני גם לבדוק במוקד ״בהגדרות רשת״ את שורה 7 עם OIG IP Address. אמרו לי שאולי היא מגיעה מהלווין לא תקינה, ולכן הבעיה ובגלל זה צריך להחליף ממיר.
הבעיה קימת אחרי שהממיר עובד כמה ימים. תמיד ההזמנה נתקעת.
אחרי ניתוק זה בסדר.
יש לי קו מעל 5 מגה.
יש לי גירסה e4b.
ביקשו ממני גם לבדוק במוקד ״בהגדרות רשת״ את שורה 7 עם OIG IP Address. אמרו לי שאולי היא מגיעה מהלווין לא תקינה, ולכן הבעיה ובגלל זה צריך להחליף ממיר.