מחיר YEXMAXHD
אהלן,
יש לנו היום ממיר אחד בבית שלקחנו לפני שנתיים בפקדון של 1200 ש"ח.
התקשרתי היום לYES לקבל הצעת מחיר למכשיר נוסף במידה ויש אחד ונאמר לי שהמחיר הוא 40 שקלים לחודש או פקדון של 1310 ש"ח.
האם המחיר נורמלי?(המחיר החודשי) נראה לי די גבוה...האם אפשר להוציא בזול יותר?
תודה.
יש לנו היום ממיר אחד בבית שלקחנו לפני שנתיים בפקדון של 1200 ש"ח.
התקשרתי היום לYES לקבל הצעת מחיר למכשיר נוסף במידה ויש אחד ונאמר לי שהמחיר הוא 40 שקלים לחודש או פקדון של 1310 ש"ח.
האם המחיר נורמלי?(המחיר החודשי) נראה לי די גבוה...האם אפשר להוציא בזול יותר?
תודה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
במחיר הפקדון - הפקדון הוא ממש כדאי, אם אכן זה המחיר ובמקרה כזה אני לא חושב שיש לך מה לשקול לקחת במחיר חודשי. רק שים לב שיש תשלום של 20 ש"ח בחודש במקרה כזה על ההקלטות.
המחיר החודשי הוא סביר מינוס לדעתי. אני חושב שלרוב הם נותנים אותו בסביבות ה- 60 ש"ח לחודש. (אם אתה לא לקוח חדש או מחדש מבצע שנותן כבאנדל את הממיר הזה מגולם בתוך המבצע תוכן).
המחיר החודשי הוא סביר מינוס לדעתי. אני חושב שלרוב הם נותנים אותו בסביבות ה- 60 ש"ח לחודש. (אם אתה לא לקוח חדש או מחדש מבצע שנותן כבאנדל את הממיר הזה מגולם בתוך המבצע תוכן).
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
נכון, ה- 20 ש"ח שאתה משלם היום זה התשלום של ההקלטות כי לקחת את הממיר הראשון בפיקדון.
אם תקח ממיר נוסף בפיקדון, גם עליו תשלם 20 ש"ח לחודש לשירותי הקלטות. (לא יודע למה היא קראה לזה תוכן HD, זה נקרא שירותי הקלטות).
אם תקח ממיר נוסף בפיקדון, גם עליו תשלם 20 ש"ח לחודש לשירותי הקלטות. (לא יודע למה היא קראה לזה תוכן HD, זה נקרא שירותי הקלטות).
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
באמת הפקדון חזר להיות בסביבות 1300 ש"ח?
תקופה ארוכה הוא עמד על 3228 ש"ח.
תקופה ארוכה הוא עמד על 3228 ש"ח.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

נתתי לאצבעות ללכת במקומי ומצטער לאכזב-
הפקדון עדיין עומד על 3228 ש"ח+20 ש"ח דמי שימוש.
לא יודע מה מקור המחירים שציין arikbh.
הפקדון עדיין עומד על 3228 ש"ח+20 ש"ח דמי שימוש.
לא יודע מה מקור המחירים שציין arikbh.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

תודה!
אהלן,
חבר שעובד ב HOT בירר לי מחיר לגבי חבילת הטריפל שלהם , קיבלתי הצעה כזו:
2 ממירי HD
2 ממירים מקליטים
3 ממירים רגילים VOD
12 מגה אינטרנט
1000 דק' שיחה
ב325 ש"ח לחודש ללא התחיבות, שווה ללכת על זה? אנחנו עם YES מהיום הראשון שהם נפתחו.
התוכן לא מעניין כל כך האמת,יש סטרימר ו HTPC.
2 ממירי HD
2 ממירים מקליטים
3 ממירים רגילים VOD
12 מגה אינטרנט
1000 דק' שיחה
ב325 ש"ח לחודש ללא התחיבות, שווה ללכת על זה? אנחנו עם YES מהיום הראשון שהם נפתחו.
התוכן לא מעניין כל כך האמת,יש סטרימר ו HTPC.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אם התוכן לא מעניין, אז למה להיות מנוי ל-yes או HOT?
לא חבל על הכסף?
או שלא הבנתי אותך.
בכל אופן ב-HOT, ככל הידוע לי, החבילה שציינת כוללת רק 4 ערוצי HD ולא כוללת מנוי לשירות ה-VOD.
לא חבל על הכסף?
או שלא הבנתי אותך.
בכל אופן ב-HOT, ככל הידוע לי, החבילה שציינת כוללת רק 4 ערוצי HD ולא כוללת מנוי לשירות ה-VOD.
טוב דיברתי עכשיו עם עוד נציגה (לא אותה אחת).
אז ככה:
אפשרות ראשונה, לרכוש את הממיר לגמרי בעלות של 2338(לא זוכר בדיוק אבל באזור של ה2300).
אפשרות שניה,פקדון בסך 1310 שקל.
אפשרות שלישית,לקחת את הממיר ב39.9 בחודש(שכחתי לשאול אם זה כולל הדמי שימוש הנוספים של ה20 שקל או לא).
תוך חצי שעה אני אמור לקבל פקס עם ההצעות הנ"ל, ממתין
@Mistoffelees
התוכן שמעניין אותי מוקרן בשתי החברות(ספורט וסרטים שיהיה להורים לראות עם תרגום).
אז ככה:
אפשרות ראשונה, לרכוש את הממיר לגמרי בעלות של 2338(לא זוכר בדיוק אבל באזור של ה2300).
אפשרות שניה,פקדון בסך 1310 שקל.
אפשרות שלישית,לקחת את הממיר ב39.9 בחודש(שכחתי לשאול אם זה כולל הדמי שימוש הנוספים של ה20 שקל או לא).
תוך חצי שעה אני אמור לקבל פקס עם ההצעות הנ"ל, ממתין
@Mistoffelees
התוכן שמעניין אותי מוקרן בשתי החברות(ספורט וסרטים שיהיה להורים לראות עם תרגום).
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אתה לקוח קיים של yes או לקוח חדש?
קיבלת הצעה מעולה בהוט, אם הייתי יכול הייתי לוקח את החבילה הזאת בלי לחשוב..arikbh כתב:אהלן,
2 ממירי HD
2 ממירים מקליטים
3 ממירים רגילים VOD
12 מגה אינטרנט
1000 דק' שיחה
התוכן לא מעניין כל כך האמת,יש סטרימר ו HTPC....
ועוד עם יש לך מועדון צרכנות של הוט(לא כבלים) אתה יכול לקבל עוד 7% הנחה בחודש.
היום דיברתי עם יס, אני לקוח קיים בזמן התחיבות(!!) ואמרתי להם שאני לא מרוצה מהמחיר שאני משלם ואני רוצה להוסיף ממיר אחד של
MAXTOTAL באותו המחיר החודשי שהיה עד עכשיו, לאחר דקות ספורות עם נציגת לקוחות היא אמרה לי שהיא לא תוכל לעזור לי ושהיא תעביר אותי לקשרי לקוחות שזה מעליה.
עם הנציגה החדשה דיברתי חשוב לציין שהיא באה לקראתי והיה לה חשוב שאני יהיה מרוצה בסופו של דבר, בסופו של דבר היא הוסיפה לי את הממיר המבוקש ללא תוספת בתשלום החודשי(שום שכירות, שום בעלות ושום קניה) הדבר היחיד שאני יצטרך לשלם עליו זה על טכנאי שאמור לבוא ולחבר את הממיר יחד עם הטלויזיה והאינטרנט בעלות של 159 שקלים, שכנגד התשלום שלי לטכנאי היא תזכה אותי בסרטים מהVOD בסך העלות של הטכנאי.
יש ברשותי 3 ממירים סך הכל ואת אחד מהם אני מחליף לMAXTOTAL עם כל החבילות מלבד ספורט,משחקים ועסקים כל זה בעלות של 265 ש"ח.
לדעתי אם לא עוזרים לך בשירות לקוחות תדרוש שיעבירו אותך לקשרי לקוחות.
כתבתי כל כך הרבה על מנת לשתף כמה שיותר אנשים שיעשו השוואה על המסלול שהם משלמים לטובה ולרעה. אני לא אומר שהדיל שלי הכי טוב אני בטוח שהוא לא.
MAXTOTAL באותו המחיר החודשי שהיה עד עכשיו, לאחר דקות ספורות עם נציגת לקוחות היא אמרה לי שהיא לא תוכל לעזור לי ושהיא תעביר אותי לקשרי לקוחות שזה מעליה.
עם הנציגה החדשה דיברתי חשוב לציין שהיא באה לקראתי והיה לה חשוב שאני יהיה מרוצה בסופו של דבר, בסופו של דבר היא הוסיפה לי את הממיר המבוקש ללא תוספת בתשלום החודשי(שום שכירות, שום בעלות ושום קניה) הדבר היחיד שאני יצטרך לשלם עליו זה על טכנאי שאמור לבוא ולחבר את הממיר יחד עם הטלויזיה והאינטרנט בעלות של 159 שקלים, שכנגד התשלום שלי לטכנאי היא תזכה אותי בסרטים מהVOD בסך העלות של הטכנאי.
יש ברשותי 3 ממירים סך הכל ואת אחד מהם אני מחליף לMAXTOTAL עם כל החבילות מלבד ספורט,משחקים ועסקים כל זה בעלות של 265 ש"ח.
לדעתי אם לא עוזרים לך בשירות לקוחות תדרוש שיעבירו אותך לקשרי לקוחות.
כתבתי כל כך הרבה על מנת לשתף כמה שיותר אנשים שיעשו השוואה על המסלול שהם משלמים לטובה ולרעה. אני לא אומר שהדיל שלי הכי טוב אני בטוח שהוא לא.