Xtreamer - מה מצפה לנו בקושחה הקרובה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
חברת Xtreamer מתכוונת להציג בקרוב קושחה חדשה לסטרימרים מתוצרתה. קושחה זאת, שמספרה 3.0, תהיה רחבה למדי ותכיל מספר רב של שינויים. הנה מקצתם:
1. ממשק משתמש חדש אשר אמור להיות מרהיב ויזואלית וקל לשימוש.
2. הטמעת הפרוייקטים האחרונים של הקהילה לתוך הקושחה, דבר אשר יתרום ליציבות גבוהה יותר. פרוייקטים אלו כוללים ביןו היתר את ה MovieJukeBox & Xtreamer Live.
3. שיפור יכולת הזרמת התוכן מהרשת ובכך בשאיפה להפסיק סופית את תופעת הגמגומים עבור תכנים בעלי קצב נתונים גבוה.
4. הצגת דפדפן עם תמיכה בפלאש ו- HTML5.
5. תמיכה במקלדת ועכבר דרך ממשק USB.
6. מקלדת רב לשונית על המסך.
7. תמיכה מובנית בפורטל המוזיקה Spotify וגם ב Netflix.
8. תיקון רחב של באגים אשר חלקם היה תלוי ב Realtek ולכן רק עכשיו תוקנו.
כהרגל החברה, קושחה גדולה זאת תהיה זמינה לכל מכשירי Xtreamer, מדגם המוצר הראשון ששוחרר ועד לאחרון.
עדכון קושחה זה לאחר שיוצג, מוכיח כי לחברת Xtreamer יש כוח פיתוח משמעותי ואיננה נשענת יותר מידי על חבילת התוכנה שיצרן המעבד Realtek מספק. הדבר גם עוזר לבדל את מוצרי החברה במקום בולט לעומת הרבה סטרימרים אחרים מבוססי Realtek אשר דומים קצת יותר מידי אחד לשני.
1. ממשק משתמש חדש אשר אמור להיות מרהיב ויזואלית וקל לשימוש.
2. הטמעת הפרוייקטים האחרונים של הקהילה לתוך הקושחה, דבר אשר יתרום ליציבות גבוהה יותר. פרוייקטים אלו כוללים ביןו היתר את ה MovieJukeBox & Xtreamer Live.
3. שיפור יכולת הזרמת התוכן מהרשת ובכך בשאיפה להפסיק סופית את תופעת הגמגומים עבור תכנים בעלי קצב נתונים גבוה.
4. הצגת דפדפן עם תמיכה בפלאש ו- HTML5.
5. תמיכה במקלדת ועכבר דרך ממשק USB.
6. מקלדת רב לשונית על המסך.
7. תמיכה מובנית בפורטל המוזיקה Spotify וגם ב Netflix.
8. תיקון רחב של באגים אשר חלקם היה תלוי ב Realtek ולכן רק עכשיו תוקנו.
כהרגל החברה, קושחה גדולה זאת תהיה זמינה לכל מכשירי Xtreamer, מדגם המוצר הראשון ששוחרר ועד לאחרון.
עדכון קושחה זה לאחר שיוצג, מוכיח כי לחברת Xtreamer יש כוח פיתוח משמעותי ואיננה נשענת יותר מידי על חבילת התוכנה שיצרן המעבד Realtek מספק. הדבר גם עוזר לבדל את מוצרי החברה במקום בולט לעומת הרבה סטרימרים אחרים מבוססי Realtek אשר דומים קצת יותר מידי אחד לשני.
כרגיל בxtreamer המושג קרוב לא אומר שום דבר !
הקרוב הזה יכול לקחת הרבה הרבה זמן, אני לפחות לא מאמין לאף מילה שהם מפרסמים אלא רק עד שזה יוצא החוצה לקהל הרחב.
שבעתי מהבטחות שלהם.
אותי לימדו שכגודל הציפייה כך גודל האכזבה!!!.
הקרוב הזה יכול לקחת הרבה הרבה זמן, אני לפחות לא מאמין לאף מילה שהם מפרסמים אלא רק עד שזה יוצא החוצה לקהל הרחב.
שבעתי מהבטחות שלהם.
אותי לימדו שכגודל הציפייה כך גודל האכזבה!!!.
נראה שיפור נהדר, הבעיה היא במכשיר עצמו.
שהבעיה העיקרית היא השלט, האם ניתן להזמין את השלט של הדורות החדשים של הXTREAMER?
שהבעיה העיקרית היא השלט, האם ניתן להזמין את השלט של הדורות החדשים של הXTREAMER?
"כרגיל" מאיפה הבאת את זה? הקרוב הזה תמיד היה יותר קרוב מאשר רחוקzikzik כתב:כרגיל בxtreamer המושג קרוב לא אומר שום דבר !
שבעתי מהבטחות שלהם.
אותי לימדו שכגודל הציפייה כך גודל האכזבה!!!....
500 שקל מכשיר ועל איזו אכזבה אתה מדבר בדיוק?
חברה מצויינת שממשיכה לפתח ולהתפתח (ראה פסקה אחרונה של זיו) - שאפו ענק!
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני יודע בדיוק מאיפה הוא הביא את זה.
את ה"בקרוב" תוכלו לגלוש בדפדפן Opera ולראות פלאש אני שומע כבר לפחות חצי שנה.
וזה נכון גם לגבי כל הקושחות שלהם שלוקח להם הרבה זמן להוציא מגרסא לגרסא וגם אז הרבה פעמים תיקונים מינוריים.
מגיע להם כל הכבוד על זה שהם עדיין מנסים לחדש ותומכים גם במכשיר הראשון (שברשותי) , הטענה עומדת בעינה.
את ה"בקרוב" תוכלו לגלוש בדפדפן Opera ולראות פלאש אני שומע כבר לפחות חצי שנה.
וזה נכון גם לגבי כל הקושחות שלהם שלוקח להם הרבה זמן להוציא מגרסא לגרסא וגם אז הרבה פעמים תיקונים מינוריים.
מגיע להם כל הכבוד על זה שהם עדיין מנסים לחדש ותומכים גם במכשיר הראשון (שברשותי) , הטענה עומדת בעינה.
אני מהראשונים שהיה לו מכשיר כזה, אני מאותם עשרות או יותר שהיה צמוד פה לפורום לגביי העדכונים ולגביי הפוסטים בין היתר גם של זיו שעשו עבודת קודש והעבירו לנו כל פיסת מידע שהייתה להם.
אני גם עקבתי בשקיקה אחר ההבטחות שניתנו לקושחות כאלה ואחרות, אני גם זה שהבטיחו לו (גם ע"י החברה שייבאה - באג) שהמכשיר תומך ויתמוך בDolby True HD ועוד ועוד הבטחות.
לדעתי זה מגבה את דבריי
אני גם עקבתי בשקיקה אחר ההבטחות שניתנו לקושחות כאלה ואחרות, אני גם זה שהבטיחו לו (גם ע"י החברה שייבאה - באג) שהמכשיר תומך ויתמוך בDolby True HD ועוד ועוד הבטחות.
לדעתי זה מגבה את דבריי
נערך לאחרונה על ידי zikzik ב 20/03/2011 22:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
zikzik,
ההתייחסויות לגופו של אדם ראוי שיערכו על ידך בהקדם. ניתן להגיב בצורה נאותה גם ללא הפניות האלו.
ההתייחסויות לגופו של אדם ראוי שיערכו על ידך בהקדם. ניתן להגיב בצורה נאותה גם ללא הפניות האלו.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
יש כבר תאריך ליציאת הקושחה הזאת?