שלום רב,
לאחרונה רכשתי סטרימר אשר משמש בעיקר כ"ספריית סרטים" וזאת לאחר שזיוודתי אותו ב-HD של 2T.
לא משתמש בו כמזרימדיה!!!
שאלתי היא על אופן ההורדה ולא באמצעות טורנטים או אמיול אלא באמצעות שרתים בתשלום (אעדיף את הכי טוב).
הבנתי שיש מספר שרתים כמו usenet astraweb & giganews.
דבר נוסף שהבנתי שגם חיפוש התכנים הינו בתשלום.
אשמח לקבל מכם אינפורמציה למה הכי נכון קרי לאיזה שרת להתחבר כולל נושא ה-Retention ונושא החיפוש.
איך זה עובד?
האם במסגרת ההתחברות לאחד מהשרתים בתשלום אני מקבל איזו שהיא תוכנה אשר באמצעותה אני מוריד/מחפש?
הורדתי מספר תוכנות:
1- NZBMATRIX לקבל קבצי "NZB
2- NZB MOVIE SEEKER
3-NINAN
4- תוכנות לשרתים שציינתי בתחילת ה-POST.
5-NewsLeecher & Newzbin.
כפי שאתם מבינים הרבה תוכנות.
אני מעדיף להתמקד ולדעת בדיוק איך להוריד באמצעות תוכנות אלה כולל סדר הפעולות ואני חוזר מה עדיף מבחינת הפרמטרים שציינתי?
תודה
נעם
הורדת סרטים באמצעות שרתי USENET
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יש תוכנות חינמיות להורדה מה-USENET כמו NINAN ו-NEWSGRABBER, אני משתמש ב-NEWSLEECHER אבל גם NEWSBIN PRO פופולרית.
מבחינת ספקים ג'יגה הם הכי טובים אבל גם הכי יקרים ובאופן משמעותי, תנסה ASTRA, היה להם פעם מבצע של בערך 11$ לחודש.
לגבי חיפוש, יש לך אתרים חינמיים כמו BINSEARCH ו-NZBCLUB ועוד, אני משתמש ב-NZBMATRIX, שילמתי פעם אחת ל-LIVETINE VIP, נראה לי 10$
יש כאן כמה מאמרים בנושא, שווה לך לקרוא
מבחינת ספקים ג'יגה הם הכי טובים אבל גם הכי יקרים ובאופן משמעותי, תנסה ASTRA, היה להם פעם מבצע של בערך 11$ לחודש.
לגבי חיפוש, יש לך אתרים חינמיים כמו BINSEARCH ו-NZBCLUB ועוד, אני משתמש ב-NZBMATRIX, שילמתי פעם אחת ל-LIVETINE VIP, נראה לי 10$
יש כאן כמה מאמרים בנושא, שווה לך לקרוא