Merlin - עונה 3
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
טוב, מה שנשאר זה בעצם לסכם את העונה...
עונה בכלל לא רעה ומושקעת למדי מבחינת קרבות וכד'.
הילדים שלי מאוד נהנו מהעונה, הרבה הומור והרבה אקשן.
עם סיום דרמטי לעונה בפרק כפול עם גילויים מרעישים והתקדמות משמעותית מאוד בסיפור עלילות מרלין, וארתור, ואבירי השולחן העגול.
אני מבין את אלה שמתלוננים על החופש היצירתי של ההפקה לעומת המיתולוגיה, אבל עכשיו יש להם את קמלוט לראות במקום...
העונה הרביעית תהיה לצערי ולצער ילדי 10 פרקים בלבד (במקום 13), עקב עלויות הפקה יקרות.
עונה בכלל לא רעה ומושקעת למדי מבחינת קרבות וכד'.
הילדים שלי מאוד נהנו מהעונה, הרבה הומור והרבה אקשן.
עם סיום דרמטי לעונה בפרק כפול עם גילויים מרעישים והתקדמות משמעותית מאוד בסיפור עלילות מרלין, וארתור, ואבירי השולחן העגול.
אני מבין את אלה שמתלוננים על החופש היצירתי של ההפקה לעומת המיתולוגיה, אבל עכשיו יש להם את קמלוט לראות במקום...
העונה הרביעית תהיה לצערי ולצער ילדי 10 פרקים בלבד (במקום 13), עקב עלויות הפקה יקרות.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני סיימתי את העונה הראשונה ונתקעתי בשנייה.
אני עם רגשות מעורבים כלפיה
.
היא בעיקר סתמה לי חורים בהפסקות בין סדרות. היא יותר מידי ילדותית שנות ה 90 (ילדותי של היום זה מינימום קצת דם).
לא יודע אם אמשיך....
אני עם רגשות מעורבים כלפיה
היא בעיקר סתמה לי חורים בהפסקות בין סדרות. היא יותר מידי ילדותית שנות ה 90 (ילדותי של היום זה מינימום קצת דם).
לא יודע אם אמשיך....
שחר
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
גם קמלוט לא באמת מתאימה למי שמחפש נאמנות למיתוסים המקוריים, אבל היא אכן לא פונה לילדים, גם זה משהו.
אבל יש כל כך הרבה סדרות טובות לראות היום, אני לא מוצא סיבה לראות את מרלין אם אין ילדים בגיל המתאים. אולי אני אתארגן עליה בעוד 6-7 שנים כשהקטן יהיה בגיל הנכון.
אבל יש כל כך הרבה סדרות טובות לראות היום, אני לא מוצא סיבה לראות את מרלין אם אין ילדים בגיל המתאים. אולי אני אתארגן עליה בעוד 6-7 שנים כשהקטן יהיה בגיל הנכון.