קליטת שידורי ליגת האלופות מטורקיה ב-RF אנלוגי
שלום לכולם,
בקיץ שעבר ביצעתי סריקת ערוצים במסך הסמסונג שלי, סתם כדי לראות מה נקלט, ונתקלתי במספר ערוצים מעניינים ממדינות שכנות. כנראה זה היה שילוב של תקופת הקיץ והמיקום הגבוה של הדירה.
היום ביצעתי סריקה מחדש ונתקלתי בערוץ מעניין מאוד. הערוץ נקרא TRT3, ככל הנראה מדובר בערוץ הספורט של טורקיה והוא די איכותי. כעת משודרת ליגת האלופות ובערב ישודר משחק של פרייבורג נגד ביירן מינכן.
הקליטה לא מספיק חלקה כדי להנות לאורך זמן אך בכל זאת זה נחמד מאוד. מעניין שמשחקים כאלו משודרים בחו"ל באנטנה הפשוטה. חבל שבארץ הכל בתשלום. נקווה שכאשר ה-DTT יתרחב נראה משהו בסגנון אבל קשה לי להאמין שזה יגיע מרשות השידור. אולי משקיע פרטי ירים את הכפפה.
אנסה להעלות תמונה.
בקיץ שעבר ביצעתי סריקת ערוצים במסך הסמסונג שלי, סתם כדי לראות מה נקלט, ונתקלתי במספר ערוצים מעניינים ממדינות שכנות. כנראה זה היה שילוב של תקופת הקיץ והמיקום הגבוה של הדירה.
היום ביצעתי סריקה מחדש ונתקלתי בערוץ מעניין מאוד. הערוץ נקרא TRT3, ככל הנראה מדובר בערוץ הספורט של טורקיה והוא די איכותי. כעת משודרת ליגת האלופות ובערב ישודר משחק של פרייבורג נגד ביירן מינכן.
הקליטה לא מספיק חלקה כדי להנות לאורך זמן אך בכל זאת זה נחמד מאוד. מעניין שמשחקים כאלו משודרים בחו"ל באנטנה הפשוטה. חבל שבארץ הכל בתשלום. נקווה שכאשר ה-DTT יתרחב נראה משהו בסגנון אבל קשה לי להאמין שזה יגיע מרשות השידור. אולי משקיע פרטי ירים את הכפפה.
אנסה להעלות תמונה.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אם אתה חובב ספורט ומעוניין באמת לצפות בליגת האלופות, לפי דעתי, חבל על המאמץ. אולי זה נחמד לנסות לקלוט תחנות רחוקות, אבל לא תוכל באמת להנות משידורי ספורט נורמליים ככה.
האופציות לראות את ליגת האלופות באופן סביר הן:
התחברות לערוצי הספורט ביס/הוט - הדרך הקלה ביותר.
מי שבאמת מעוניין במגוון ספורט רחב - התקנת צלחת לווין פרטית - זו אופציה יותר מסובכת, אבל בסופו של דבר יותר זולה ומאפשרת מגוון ספורט הרבה יותר גדול ממה שחברות הטלוויזיה בארץ נותנות, כולל שידורי ספורט ב-HD (דורש רכישת כרטיס של חבילת ספורט, כמו אל-ג'זירה, או חיבור לשיתוף).
האופציות לראות את ליגת האלופות באופן סביר הן:
התחברות לערוצי הספורט ביס/הוט - הדרך הקלה ביותר.
מי שבאמת מעוניין במגוון ספורט רחב - התקנת צלחת לווין פרטית - זו אופציה יותר מסובכת, אבל בסופו של דבר יותר זולה ומאפשרת מגוון ספורט הרבה יותר גדול ממה שחברות הטלוויזיה בארץ נותנות, כולל שידורי ספורט ב-HD (דורש רכישת כרטיס של חבילת ספורט, כמו אל-ג'זירה, או חיבור לשיתוף).
יש אפשרות לשלבו עם 7W או 26E על אותה צלחת או שהם צריכים להיות ממש קרובים?sathack כתב:תוכל להתקין צלחת לקליטת הלווין התורכי, ולקבל ערוצים רבים, חלק מהם משדר ספורט פתוח.
בפורום לווינים יש מידע נוסף....
כשהייתי בטורקיה ראיתי שיש להם גם ערוצי סדרות טובים באנגלית.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
האם בשביל צלחת פרטית לא צריך לדעת מראש אילו כיוונים וזויות פתוחים בכלל להתקנת צלחת?
האם בתור דייר בבית משותף זכותי להציב צלחת על הגג המשותף ללא אישורים מיוחדים?
אם לא האם במרפסת שלי (צפון מערב) אפשר פשוט לקבע צלחת על אחד הקירות?
האם בתור דייר בבית משותף זכותי להציב צלחת על הגג המשותף ללא אישורים מיוחדים?
אם לא האם במרפסת שלי (צפון מערב) אפשר פשוט לקבע צלחת על אחד הקירות?
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
באופן כללי, הכיוון אליו הצלחת צריכה להיות מכוונת הוא דרום-מערב. פחות או יותר הכיוון אליו מכוונות הצלחות של יס.
עפ"י החוק, מותר לכל דייר להתקין צלחת על גג הבית, ובתנאי שע"י כך לא פגע ביכולתו של כל דייר אחר להתקין צלחת (חוץ ממודיעין - שם אסור להתקין צלחות על הגג). אין צורך לקבל אישור של שאר דיירי הבית לשם כך.
לגבי התקנה במרפסת שפונה לצפון מערב - נראה לי בעייתי.
עפ"י החוק, מותר לכל דייר להתקין צלחת על גג הבית, ובתנאי שע"י כך לא פגע ביכולתו של כל דייר אחר להתקין צלחת (חוץ ממודיעין - שם אסור להתקין צלחות על הגג). אין צורך לקבל אישור של שאר דיירי הבית לשם כך.
לגבי התקנה במרפסת שפונה לצפון מערב - נראה לי בעייתי.